en yakın arkadaşımla içmeye gitmiştik kendisi erkek. ben çok değil ama o fazla içti. evine götürürken bunun bayağı sevdiği ama onu terk eden sevgilisi var adı lazım değil. onun ismini söyleyip bana sarılıyor yanağımı öpüyor falan. ben tam olarak hatırlamıyorum eve nasıl geldimizi ama ayılması için onu banyoya soktum ben de yanına girdim. sonra benim tarafıma döndü bu bir anda dudağımı öptü tam dudağımda değildi kenarı sonra ben devam ettirmeye çalışınca çıktı resmen kaçtı ikimizin de ayıldğığndan emindim çok ama çok utandım bir daha yüzüne nasıl bakıcam hatırlıyor mu hiç bilmiyorum ben de eve taksiyle döndüm bu saate kadar yatmışım şimdi geliyor aklıma. ne aradı ne bir şey normalde her sabah günaydın yazardı. uyanmamış da olabilir çok içmişti anca 2 3 gibi kalkar yazarsa ne yapmam lazım arkadaşlar? beni eski sevgilisi sanmış olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sen yaz ona farklı bir şey hissediyorsa konuşmasından anlarsın zaten
yazamam ne yazıcam ki
Normal bir şekilde yaz her gün konuştuğunuz gibi:)
Bence yanlış anlamış olabilirsin tam olarak anlamadan bir şey yapma bence eskisi gibi devam et. Benim buna benzer bir konudan dilim yandı o arkadaşın da yanmasın.
Keyfini çıkar İzmir'de yaşayan biri olarak söylüyorum çok yapmışlığım var
ben de İzmir bornova ve burada bu normal bir şey cidden ama ben niyeyse utanıyorum
Utanmana gerek yok anlık bir şey 😉ben bucadayım da oluyor yani
Muhtemelen devamıds gelecek
onun eski sevgilierinin yanında kız bile sayılmam bana bakmaz yani onun gibiler biraz da ondan çekiniyorum ya
Bilinmez fitil ateşlendi gibime geldi
benim için öyle gibi de o umursamaz bile ben çok kez denedim yürümeyi arkadaşlığımızın başlarında yok yani istemiyor benim gibisini o barbıe gibi kızlarla takılıyor. ve aklımdan da çıkaramıyorum wp de çevrim içi mi değil mi onu kontrol edip duruyorum fitil bende patladı şu an ateşlenmek ne kelime
Tekrar öp sıfırlanır.
bir kez daha reddedilmek mi yok kalsın
Güzel yalan konuşmuşsun. Film tadında
keşke film olsa be kanka İzmir'de bunlar normal şeyler
Özür dilerim ozaman doğrudur. İzmire mi taşınsak kanka. Angaralı severmisiniz
yok abi kalsın sağ ol sen pavyonlarda eğlen burası seni bozar
Nekadar kabasın aşk olsun bacım
Ilk önce o öpmüş hiic vicdan yapma bence
ama ayık mı değil mi belli değildi beni eski sevgilisi sanmış olmasın onun adını bağırıyordu tüm sokakta bana öyle sesleniyordu
Salaga yat bence hicbir sey olmamis gibi
Bide yatsan tam olurdu
içince insanın onu yapası da geliyor merak etme
Tamam işte onu da yapsaydın
bana ceketini bile atmaz
Öpmek < ceket atmak
normalde bana bakacak biri değil o ben onun eski sevgililerin yanında kız bile sayılmam aslında ondan beni eski sevgilisi sanmış da olabilir
Sizin ilişkiniz kankalik boyutunda mı
evet bu ana dek bayağı kanka gibiydik normalde kimseye bağlanmaz ilk defa bir kıza bağlanmıştı sevmişti terk etti kız bunu sürekli dertleşiyorduk ondan içmeye gittik zaten bayağı arkadaşçaydı her şeyi. zaten o çok güzel kızlardan hoşlanıyor benimle de anca kanka kalır işte ama aklımdan çıkaramıyorum kanka nasıl kalacam
Sanki dün geceyi hatırlamıyomuş gibi davran
Eğer oda kanka kalmak istiyorsa oda öyle davranacak ztn
çok çok teşekkür ederim denemeye çalışıcam ama ilk mesajı ben atmayayım değil mi atamam çünkü hem devam ettirmeye çalışıp hem de mesaj atmak olmaz gibi ne diyorsun
Akşama kadar bekle bişe yazmaz ise yaz uzun süre ikiniz de yazmaz iseniz o zman sıkıntı olur
Eğer yazmaz ise sen mesaj at dün akşam ne oldu bişe hatırlamıyorum tarzında
çok sağ ol valla inşallah beni bu dertten kurtarır da o yazar zaman ayırdığıniçin teşekkür ederim
Ne demek knk çok basit işte salağa yatcan
sevgılı ol :D
onun benimle işi olmaz ki sevgili olduğu takıldığı kızların yanında ben kız gibi bile durmuyorum
Bir şey olmaz
çok yardımcı oldun
Alkollüyken bu hep oluyor ki
hatırlıyor mudur ki bayağı alkollü bir şeydi kırmızı ismini unuttum ama bir yudumu bile baya kafa yapıyor
Hatırlıyordur. O da seninle aynı şeyi düşünüyordur
nasıl yani benimle aynı şey derken
O da utanıyordur
yok o bayağı geniş biri hani utanmaz asla ama ben yine de bir şey derse ne diyeecem diye çekiniyorum
Unuttum alkolden oldu de. Sevgilileriniz var mı
yok o bayadır biriyleydi ayrıldılar kız bunu terk etti bu bayağı seviyordu kızı ondan bu kadar içti zaten ama asşk acısı çekiyor yani beni eski sevgilisi sanmış bile olabilir ondan da endişeliyim. benim de sevgilim yok 2 senedir
?
gizlilik esaslıyım şu an haha
Nolcak hahsga
Onun evine neden girdin ki
yakın arkadaşım arada onlarda bile kalıyorum arkadaşıyla yaşıyor
Hm anladım sevgilin yoksa eger sevgili ol hoilanıyorsan
o bana bakmaz eski sevgililerinin yanında kız bile sayılmam ondan uzun zamandır kankayız ama ilk defa böyle bir şey oldu ne yapacağımı bilemedim o biraz geniş aramız falan da bozulmaz ama ben sanırım hoşlandım ama bakmaz bana dediğim gibi
Bu durumda hiçbir şey olmamış gibi davran
Cddmsn
cddym