Erkeklerin duymak isteyeceği romantik cümleler kelimeler nelerdir?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılPeki aşkım, öyle olsun.
Bugün anneler günü, annene gidelim.
Kaç çocuğumuz olsun hayatım?
Sen maç izlerken ben ütü yaparim.
Bugün Pazar, istedigin kadar çarşıda kalabilirsin.
Sinemada yanimizda oturan kizin gözlerini gördün mü?
Seni seviyorum aşkım.
Annem seninle mutlaka evlenmem gerektiğini söylüyor.
Babam mesleğinin gelecek vaad ettiğini söyluyor.
Spor giyinmene bayiliyorum.
Ben ek kart istemiyorum. Bir kart ikimize yeter.
Bebeğimiz olursa adini sen koy askim.
Baaaak, bu esyalari mutfak parasindan arta kalanları biriktirerek aldım
Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin.
Sana bir bira açmamı ister misin?
Bu sene tatile gitmesek de olur.
Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun.
Evin küçüğü büyüğü olmaz sekerim. Ev evdir.
Arabayi birkaç yil daha kullanalim, olmaz mi?
Bu aksam manti mi yapayim, içli köfte mi, hünkar beğendi mi?
Sucuklu yumurta yapmana bayiliyorum.
Bebeğin mamasını ben yaparim, sen git uyu.
Annem ve babam bize geleceklermis, haydi kaçalim.
Abime söyleyeyim, seni sirketine finansman müdürü yapsin.
10 Milyon fazla bana, 5 ver sen.
Yok hayatim istemem, her şeyim var çok sükür...
Deseler yeter bize :))83 Yorumla- +1 yıl
Hepimiz Adına yazdım :)? Eyw!
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSusmanız bizim için paha biçilemez
6621 Yorumla- +1 yıl
Yok artık :D
- +1 yıl
@HatununDibii aynen öyle :)
- +1 yıl
Ahahaha.
- +1 yıl
- +1 yıl
@dmladmla en azından denersiniz :)
- +1 yıl
en fazla yarım saat dayanılır sanırım :DD @Şekeroğlan
- +1 yıl
@dmladmla o da kâr :D
- +1 yıl
:)) sana gereğinden fazla konuşanlar denk gelmiş hep demek ki @Şekeroğlan
- +1 yıl
:D ahaha olabilir ama ben hala genelinde de olduğunu düşünüyorum @dmladmla
- +1 yıl
çok yanlış :) @Şekeroğlan
- +1 yıl
@dmladmla bana göre doğru :D
- +1 yıl
- +1 yıl
hay azın bal yesin kardeş bende tam senin dediğini söylicektim duygularıma tercüman oldun :)
- +1 yıl
@kimtutar aynen yaa
+1 yılSevdiğii tarafından gönülden sevildiğini duymak hissetmek ister. Bence aşk en hovardasını bile adam edebilir :) #tecrübekonuşuyor
63 Yorumla
Soran+1 yılbazen yetemiyoruz
- +1 yıl
ben de bir casperını alırım
+1 yılHiç kimse içinden gelmeyerek söylediğin şeyleri duymak istemez bence :)
164 Yorumla- +1 yıl
@senbisussana aynen
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
214Cevap
+1 yılBir kadın susmuşşa herşey bitmiş demektir , kadın konuşuyorsa şükür et :) Susmuş bir kadın için bitmişsiinizdir.. susmuş kadın bitmiş kadındır.. ( ÇOKDA KONUŞAMAYIN YANİ ) ben duymak yerine görmek isterdim.. misal benim işe gitceğim bir vakit aniden sokağın köşesini dönerlken bir sabah karışmda görmek isterdim.. ne bileyim anide hiç tahmin etmyceğim yerde karşıma cıkıp süpriz yapmasını isterdim.. artık bilin kızlar.. erkeklerde bazen böyle şeyler bekliyor.. biraz egoyla gururunuzu kenara koyun.. sizde yapın. cok güzel şeyler olur ondan sonra..
00 YorumlaÖncelikle erkekler kadınlar gibi detaycı değil, olaylara düz mantık bakar... Fazla detaycı olmadan yaklaşın... Erkekler kadınlardan ne duymak ister sorusuna ise bir erkek sahiplenme duygusu ile bakar... Ona kendinizi onun yanında güvende hissettiğinizi hissettirin... Ona güvendiğinizi, onun fikirlerine değer verdiğinizi bilsin... Yoksa çok fazla süslü sözler bir erkek de çok etkili olmaz... Erkeğin iç güdülerinde sahiplenme duygusu yatar... Kadını sahiplenmek erkeğin yaratılışındadır... Ona bu duyguyu verdiğiniz an erkeğin egosunu tatmin edecek, hoşuna gidecektir... Fakat bunu yaparken ipleri de tamamen onun eline bırakmadan yapın... Önce ruhunu okşayın, sonra anlayış bekleyin...
10 YorumlaSeni çok seviyorum , sana güveniyorum , iyiki varsın , benim için çok onemlisin , bu dünyada babamla beraber en çok değer verdiğim erkek sensin , soyadını almak istiyorum. Canımsın. Kocam olup evimin direği olmanı istiyorum. Ama en çok sana güveniyorum ve seni seviyorum. Birde her zaman yanındayım
12 Yorumla
Soran+1 yılerkekler bazen dengesizlik yapar durduk yere hicbir sebep yokken neden
Gün içinde bir kere arayıp canlı bir ses tonuyla hal hatır sorması yeterli en azından şimdilik konuşurken de gözlerimin içine bakabilmeli bir sorunu olduğunda anlatmalı 3. Ayımız ama benle bir sorunu olduğunda paylaşmaz ben yazmadığım aramadığım surece aramaz :) romatik sözcüklerden önce bunlar lazım bana :)
00 Yorumla
+1 yılCümleler, kelimeler geçicidir; lafta kalır. Ben bugüne kadar sadece derin bir bakış, sıcak bir gülümseme aradım ama bulamadım. Şu yalnız hayatımda ruhumdan anlayabilecek birini arayıp durdum sadece. Beni günde 20 kere öpen annem de olmasaydı bugün bunları yazamazdım sanırım.
00 Yorumla
+1 yılhımmmm... romantik cümle... mesela bir seferinde bana iyi geceler demek yerine karamelli çikolata tadında uykular melekler baş ucunda olsun falan demişti hoşuma gitmişti. yüz yüze isee mmm bakışlar aklıma geliyo hep.. .. söz olarak.. ben hep aşık olmadığım kızlarla çıktım diye olsa gerek yok ole bir romantik söz etkisinde kaldıım.
00 YorumlaFazla konuşmayın.
Tirip atmayın.
Güvendirin.
Saygılı olun.
Sadakatlı olun.
Bakın.
Kollayın.
Arkasında durun.
Sevin bu önemli sevin.
vs vs
NOT: ERKEKLER KADINLARDAN DAHA COK İLGİ İSTER UNUTMAYIN :)31 YorumlaSeni seviyorum sözünden sonra "Bende seni seviyorum" duymak. Bu sözüm sadece "Bende seni" diyenler için. Bende seni yerine küfür etseniz tekne tokat dalsanız daha romantik olur. =_=!
20 YorumlaErkeler değer verildiğini hissetmek ister. Bizim yüreğimiz soba gibidir.2 odun atarsın ( 2 güzel söz söylersin tabi bunu yaparken bakışlar zaten herşeyi söyler) o senin yüreğini ısıtıverir. Vazgeçilmez olmayı duymak ister.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılben eve gelince gözlerimin içine baksa masum masum yeter bana hiç guru verici öven beni öven sözler söleyen olmadı omzuma yatıp uyusa gecede hadi odamıza gidelim aşkım dese yeterli başka hiç bişey beklemem
00 Yorumla ben şahsen güvendiğini bilmek isterim sevdiğini bilmek isterim beni istediğini bilmek isterim ve en önemliside bunları ağzını kıpırdatmadan söyleye bilmeli bilmem anlata bildim mi
00 Yorumla
+1 yılİltifat et. Egolarımız şişirildikçe mutlu oluruz. "Çok yakışıklısın, ellerin güzel, ses tonun çok karizmatik..." gibi devam ediyor. İltifat etmeyen kadın sevmesin zaten :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılempati kurun bizle
anlayışlı olun
bu şöyle
bu böyle deyip kestrip atmayın
sizin için varızz10 Yorumla onu sahiplendiginizi ona belli edin , aşkım , canım bu lafları sık sık kullanmayın unutmayın ki nadir olan şeyler güzeldir :)
10 YorumlaBeni sözleri etkileyemez ne olursa olsun. Bakışları önemlidir benim için en çok. çünkü içten bir bakış kalpten gelir.
10 Yorumla
+1 yılOnların bizden farkı yok, onlarda ilgi istiyor, sevildigini ve beğenildiğini bilmek istiyorlar.
44 Yorumla- +1 yıl
Sağol çocuk :))
Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. hiç birşey duymak istemezdim. Yapmacık geliyor artık.
Not: ayrıldık :)14 Yorumla
Soran+1 yılya sevgilim opusurken kalcama elliyor nedendir bu :/
- +1 yıl
doğal bir şey devamıda var memişlerinide elelyecek ooo kızm bu işler böyle
- +1 yıl
@aşkarayanx koptum :)) .. ama dogru demissin. :) katiliyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. istemem öyle romantik sözler, içinden ne geliyorsa onu desin yeter :D yeri geldimi döverim desin, gebertirim desin :D
00 Yorumla
+1 yılsusmasında :/ ne derse desin :( bütün erkekler
kızlar sussun ister ama ben tam tersi konuşsun :(
saatlerce anlatsın salak salak şeyler anlatsın
gülsün boş konuşsun :(00 Yorumla
+1 yılCümleye gerek yok güven ve sevgiyi hissettirsin yeter. Bir bakış bile yanındayken bin cümleye bedeldir
00 Yorumla
+1 yılerkekler kadınlar gibi romantik kelimelere önem vermez, erkekler davranışlarla değerlendirme yapar.
03 Yorumla
Soran+1 yılnasil davranışlar
- +1 yıl
Kişilikle alakalı tabi ki bazı erkekler ketum, güçlü ve kendisine destek olan kadını sever. Bazı erkekler ise deli dolu eğlenceli kadın sever Bu tamamen erkekten erkeğe değişen bir şeydir.
Soran+1 yılanladım tesekkurler
+1 yılArtık hiç bişey duymak istemiyorum onlar ben siskoyken Bana sadece dalga duyuruyorlardi şimdi zayifladim kas yapıyorum istemiyorum kızım diyorum hala geliyor zorla taciz ediyor siz kızların ışte tek sorunu bu tipcisiniz :)
00 YorumlaBen Espirisinide Yapardım Bir Zamanlar Canım Ya Derdim Susunca Ne Kadar Romantik Oluyosun. Oda Artık Ya Biraz Kovalardı ya da Cafe Ortamındayken İçecek Ne Varsa Masada Sırılsıklam Ederdi Beni Ne Günlerdi Ya :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. 1) Boynuma sarılsın
2) Beni sevsin
3) Yüzü, gönlü temiz olsun
Romantizme ihtiyaç duymam.10 YorumlaSoruyu Değiştirelim l*n siz ne duymak istiyorsunuzda başımızın etini yiyorsunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılasik olduğumuz insan bizi sevdigini belli etsin sadik olsun ilginç hareketler yapmasin sozumuzden çıkmasın bizden baskasina bakmasın yeter:D
Soran+1 yılasik oldugunuz kadini mutlu etmek bu kadar mi zor
+1 yılSahiplik hissini versin, birde güzel güzel baksın yüzüme başka hiç bir şey istemez..
10 Yorumlaya her konuda rahatlıkla konusabilmez ister... cinsel arzularını veya baska nedenleri hemen almak ve anlatılmasını ister
00 Yorumla
+1 yılSokarım zenginliğine l*n sen varsın ya yanımda o yetiyor bana şimdi sus ve canımı sıkma demesi olabilir mesela :)
00 YorumlaYe beni niyazi op beni niyazi al benii niyaziii desinler :D
22 Yorumla
Soran+1 yılbu aşkı öldürür be :D
biraz huzur verin gfeceleri azzcık erken uyuyun mesela 12-1 arası falan yeterli :)
12 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
yatmıyosunuz gece biryerden sonra muhabbet boka sarıyo... yok şöyle seviyo yok böyle seviyom yanında olsaydım şimdi ne güzel sevişirdik yok orandan öperdim yok buranı okşardım ne l*n bu gece gece adama eziyet... sabah kalkıyon yanına gidiyon akşamki konuşulanların hiçbiri uygulanmıyo
fiziğiyle veya tipiyle ilgili yorumlar çok hoşuma gider kendi açımdan söyliyecek olursam mesela , bıyık bıraksan çok tatlı olursun lafı beni benden alıyo ama yinede bırakmıyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoşgeldin canım aşkım kocacım kadının seni çok özledi en sevdiğin yemekleri yaptım ellerimle yedireceğim sana senin karın olmaktan gurur duyuyorum çocuğumun babası çayını nasıl istersin kadınını öpmeden mi gidiyorsun
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılherşey bayanın düşünce tarzında alçakk
gönüllüğünde tatlı dilinde güler yüzünde biter
+1 yılne kadar zor bir soru ya, resmen duymak istediğim romantik bir kelime yok. Hareketleriyle göstersin sevdiğini, yanak falan çeksin öyle olur yani.
00 Yorumla
+1 yılKadın: Aşkım Ben Bir Şeyin Farkına Vardım!
Erkek: Nedir O? Aşkım..
Kadın: Çok Konuşuyorum Galiba..
Erkek: Disconnect...10 Yorumla
+1 yılsadece iki cümle kalbim senin onu kırma inciltme yeter bana ait olduğunu bilsem herşeyimi verirdim ona
00 YorumlaAkşam en sevdiğin yemek var aslanım diyin.
Ömür boyu sevsin sizi böyle ni kaç kelime söyleyin köleniz olsun erkek.
Akıllı olun lâ10 YorumlaSana nasılım diye sorduğunda hiç şaşmadan çooook yakışıklısın dersen bu yeter onu yatağa bile atarsın çünkü en güçlü erkek tatmin olmuş erkektir
00 YorumlaSöylediklerinden ziyade hissettirdikleri daha önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılSeni Seviyorum Seni hic birakmayacagim en kotu en iyi gununde hep yaninda olacagim :(
01 Yorumla
+1 yılKredi kartını istemesin başka birşey duymak istemem :D
00 YorumlaDuymak değil görmek ister genelde yapmacık tavırları anlarız gerçekten onla olmak istediğini göster ona ihtiyacın olduğunu hissettir o artık senin ayrılmazsınızbidaha
10 Yorumla
+1 yılEn iyisi olduğumu söylerse tüm hayatımı ona adarım.
10 Yorumla
+1 yılgözünün benden baskasını görmeyeceği hissini ve güvenini versin yeter
10 YorumlaGarip ama şapşal ya da şapşik denilmesi hoşuma gidiyor, neden bilmiyorum. :)
10 Yorumlagenelde cilveli sözler ister ancak sıkmaması lazım dozunda olmalı ve cinselliğe de önem vermelisin
00 Yorumla
+1 yılhırbo, kıro , sibop, davar, berdoş birkaçtane daha varda aklıma gelmiyor :)
10 Yorumlaçok iyiydin, polonyayı dümdüz eden nazi ordusu gibi ifadeler iyi olurdu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte bir eve çıkalım. Ama evlenmeden tabi. Ben evlenmem asla.
00 Yorumla Seni canim kadar çok seviyorum ben bun duymak isterim
00 YorumlaGerek yok o işlere girince kaçar erkek ona göre sevildiğini hissettir yeter
00 YorumlaBu gun cok iyiydin cok fena yaptin beni ;)))))) her erkegin duymak istedigi budur :))))
00 Yorumla
+1 yıl1- yemek hazır
2- kumandan burada
3- bu akşam maç var ben bunları duymak isterim fazlasına gerek yok :D00 Yorumla
+1 yılKız:Beni Bırakma Olurmu
-Bakarız
Kız:Seni Çok Seviyorum
-Ben Sevmiyorum ama Belki İlerde Severim
Kız:Olsun Ben Yine Seni Çok Seviyorum01 Yorumla
+1 yılErkekler kadinlardan rahat birakilmalarini ister bir de abuk seyler duymak istemez ay bir kadindan seni bir kac hafta rahat birakiyim lafini duysak :)))
00 Yorumlaerkek kelimelerden hoşlanmaz. erkek güzel içten samimi bir bakış ve gülümseme bence bir çok şeyi çözer. ama dikkat edin hissederek yapın yoksa tam tersi itici hissederler.
10 Yorumla
+1 yılbörek yaptım, dolma sardım, çayın nasıl olsun hayatım fena olmaz :)
10 Yorumla
+1 yılbiz romantizimden hoşlanmayız bize paronoya yapmayın yeter zira artık çok sıkıldık
00 Yorumla
+1 yılHicbir sey sadece kadinin sıcakligini hissetmek ister zaten onu hissediyirsa gerisi teferruat
00 YorumlaErkeklerin kelimelerle pek arası yoktur samimi davranışlar ile sevdiğinizi hissettirin yeterli.
00 Yorumla
+1 yıloohhh. benim süper sikicim. bu söz paha biçilemez :))
00 Yorumla- Devamını Gör (167)
Devamını Gör(212)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem