Eski sevgilimden ayrılan ben olmama rağmen haklı sebeplerim vardı ancak son 1 aydır onu çok özlüyorum ne yapmalıyım?

Ciddi bir ilişkimiz vardı herşeyi konuşuyorduk o biraz gerçekçi bir kadındı bense hayalperest ve hallederim yaparım kafasındaydım. Başta bu bir sorun oldu ama ikimizde birbirimizin fikirlerine saygı duyup devam etme kararı almıştık öyle de yaptık bir süre sonra ilgisi ve bana karşı olan tavırları değiştiği için bunu ona söyleyip napabileceğimizi konuşmuştuk bir süre daha böyle devam etti bir süre sonra aramayınca aramamaya ve mesaj atmamaya başladı bunu farkettiğimde ise sen erkeksin herşeyi sen yapacaksın dedi sonrasında ise benim ona olan sevgim konuşmadığımız her gün gittikçe azalmıştı ama şu an nerede ne yapıyor nasıl olduğunu merak ediyorum özlüyorum ve anlam veremiyorum. Hayatıma devam etmek istiyorum. Kafam uzaklaşsın diye kendimi işe verdim spora başladım gördüğünüz üzere pek bir işe yaramamış hala aklımda çıkaramıyorum.

Eski sevgilimden ayrılan ben olmama rağmen haklı sebeplerim vardı ancak son 1 aydır onu çok özlüyorum ne yapmalıyım?