Ciddi bir ilişkimiz vardı herşeyi konuşuyorduk o biraz gerçekçi bir kadındı bense hayalperest ve hallederim yaparım kafasındaydım. Başta bu bir sorun oldu ama ikimizde birbirimizin fikirlerine saygı duyup devam etme kararı almıştık öyle de yaptık bir süre sonra ilgisi ve bana karşı olan tavırları değiştiği için bunu ona söyleyip napabileceğimizi konuşmuştuk bir süre daha böyle devam etti bir süre sonra aramayınca aramamaya ve mesaj atmamaya başladı bunu farkettiğimde ise sen erkeksin herşeyi sen yapacaksın dedi sonrasında ise benim ona olan sevgim konuşmadığımız her gün gittikçe azalmıştı ama şu an nerede ne yapıyor nasıl olduğunu merak ediyorum özlüyorum ve anlam veremiyorum. Hayatıma devam etmek istiyorum. Kafam uzaklaşsın diye kendimi işe verdim spora başladım gördüğünüz üzere pek bir işe yaramamış hala aklımda çıkaramıyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
boş ver kararın arkasında dur.
ulaşmayı istesemde engelliyim her yerden sanırım kapıları kapatma vaktim geldi
Bazen ukte kalıyor insanın içinde, ben özlesem ararım ondan beklemem mesela, illa erkek yapmalı durumu bana göre saçma ve yersiz kadında erkekte sahiplenilmek merak edilmek ve ilgilenilmek isterler bunlar normal sizde beklentilerinizde haklısınız ama onun beklentileri biraz daha ileriye yönelik ve sağlam adımlarla ilerlemek istiyor gibi geldi bana
Uzak mesafe ilişkilerini ayakta tutmak çok zor maalesef bu bir kaçış cümlesi değil yanlış anlamayın ancak bir çok fedakarlık yapmam gereken konu vardı sevdiğim için yapardımda ancak kendimi değersiz ve önemsiz hissettim zaman geçtikçe ama bunlara rağmen hala onu düşünüp özlediğim zamanlar oluyor. Ona olan saygımdan çok detaylı anlatamadığım şeyler var. Ben ne kadar hatalıysam onunda hataları vardı olduramadık olmadı. Yaklaşık 1 yıl geçti üstünden zaten düşüncelerim çok değişti ben değiştim. Geliyor işte zamansız insanın aklına devam edeceğim. Keşke dediğiniz gibi ileriye yönelik yavaş ve sağlam adımlarla ilerleseydik.
Uzak mesafe ilişkisi zaten inanılmaz güç ve zor , yani özlediğin için bile yerli yersiz kavga tartışma küslük olur arada. Çok normal özlemeniz bi geçmiş yaşanmışlık var size hatırlatır düşündürür bazen bi rüzgardabile bi rüzgar eserken insan onunla konuştuğu zamanı anımsayıverir. Sevmek çok güzel ama çok zor acı bir şey. Tabi ki zaman geçmiş ne siz eskisi gibi olursunuz ne de o eskisi gibidir zaten. Bazen hissettirdiği duyguları severiz yani aslında insan insandır ne diyeyim mutlu olacağınız zamanlar olur umarım
Teşekkür ederim bu nazik görüşün ve düşüncenden ötürü insan bazende böyle içini dökmek istiyor işte, Beni dinlediğin için sağol.
Ne demek rica ederim. İç dökmek paylaşmak bile rahatlatıyor. Yakınlarına anlatmk onları sıkmak istemiyoruz dökülüyoruz böyle. Sizde sağolun☺️
Ya her seyi sen yapmalısın olayini yanlış anlamissiin muhtemelen. Erkekler bu olayi yanlis anliyor, kadinlar sahiplenilmek ve istenildigini görmek ister ama sen aramamis mesaj atmamissin ya o da bence bunu hissetmemis istenilmedigini dusunmus seni ilgisiz gormus ve oyle söylemiş
Bir erkek olarak şöyle düşündürdü bana bu ilişkide herşeyi ben yapacaksam sorumlulukların hepsini ben yapacaksam ona neden ihtiyacım olsun ki evet o anki durumda sinirlendirmişti bu beni ama düşününce senin dediğin noktaya gelmiş oluyoruz.
Evet çünkü normalde denilmek istenilen şey budur ama karsi taraf her seyi ben yapacagim diye anliyor. Zaten dedigin gibi gercekci bir kadinsa emin ol akli havada biri degildir o, sorumluluk alabilir. Erkegin arayip sormamasi bizim icin cok kritik bir nokta. Biz de mesela bu demek ki beni onemsemiyor sallamiyor baskasi var olabilir veya ciddi degil diye dusunuyoruz
Bunları sonrasında konuştuk onunla ancak ben devam edemeyeceğimi ve sürekli kararlarımın sorgulanmasından yorulduğum için bitirmek istedim. Hepimiz bir hayat yaşıyoruz ve birbirimize saygı duymamız gerekirdi en azından kendisini açıklamasını isterdim. Ne düşündüğünü bilemem ancak yaşadığımız bazı durumların son damlası oldu diyebilirim. Sonuçta ona saygı duyuyorum onun yaptığı hataları ve özelini paylaşmak istemiyorum. Kendimde bulduğum ya da göremediğim hataların farkına vardım ve kabul ediyorum hepsini sadece onunda böyle bir şey yapıp devam edebilmeyi isterdim sadece ancak bu özleme durumu ve kafamda takılma durumu içimdeki çatışmaların bitmediğini gösterir sanırım ona haksızlık yaptım fevri davrandım ayrılma kararında pişmanlıkta böyle bir şey farkındayım. Değerli yorumların için teşekkür ederim sana da ismini bilmediğim iyi niyetli hanımefendi
Üzüldüm, böyle düşünüyorsan keşke devam edebilseymissiniz kibar birine benziyorsun belki guzel bir sey olurmuş. Ifade edip soyleesen bunlari belki bir sansin olur? Rica ederim ne demek😊
Yok geri dönüşü olacağını düşünmüyorum artık bir karar aldım ve geri adım atmak birşeyleri düzeltecek olsa bile tekrar sorun olacaktır. Geçirdiğim güzel zamanları hatırladığım için böyle hissediyorum galiba bir gün ona değer veren onu önemseyen bir adamla tanışıp mutlu olacaktır. Kaldı ki ona ulaşma şansım yok engellendim. Sohbetin iyi hissettirdi minnettarım
Hmmm, o zaman yapacak bir sey yok artik gecmis olsun diyelim, hayirlisi olsun ikiniz icin de. Hayatta yaşadığımız her sey bizim icin ogretici nitelikte :) ne guzel, sevindim öyleyse 😊
Bir gün bir kadını çok mutlu edeceğim ama o güne kadar sanırım o müthiş kadına hata yapmamayı öğrenmem gerekecek :)
Böyle düşünen bir erkeğin var olduğunu bilmek çok ilginç geldi ama harika bir durummuş, hem bir kadin olarak hem de insanlik adina😄 ne güzel..
Teşekkür ederim. Düşüncelerinden ötürü ama ne kadar darbe alırsak hata yaparsak yapalım özümüzde iyi bir insan olmayı unutmamalıyız
Haklısın..