Aşk İlişkileri Aşk acısını bir acıyla nasıl tanımlarsın? Duygu35li Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Uyuşturmadan dikiş atmak gibi bi acısı var bence Güncellemeler+1 yıl ya da ısınmış kaşığı birden eline almaya benzer 😂 Aşk acısını bir acıyla nasıl tanımlarsın? Cevapla Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. aşk acısı yok yalnız acısı var sadece.. ayrıca insanlar takıntılı olduğu için acı çektiğini sanıyor sadece. zamanla geçer 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Dünyada en çok sevdiğin birini kaybetmek gibi düşün artık o yok ölse mezari olur ölmedi şükür ama yok 1 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Birsey gorunmeyen guc seni boguyor deprem korkusu gibi 1 2 Yorumla Duygu35li +1 yıl bogazina takiliyor birseyler Yorumla İk4126 +1 yıl Yarim kalmislik hissi Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Serçe parmağını sehpaya vurmak gibi bişeyAyakta işeyip fermuarı çekerken penisin sıkışması gibi bir şey 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kalbimin sıkışıp kalp krizine girecek kadar yüksek oranda aşk acım var. Çünkü olmayan aşkın acısını çekiyorum. 0 0 Yorumla
Meviald Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Hayatım boyunca hiç aşk acısı çekmedim desem? 0 1 Yorumla Duygu35li +1 yıl oha derim Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Senin olmaması. Başkasının koynunda görmen. Al sana acının meali 😂 0 1 Yorumla Duygu35li +1 yıl işte o acıyı somut bi acıyla anlatcaksın Yorumla
Alyssa_vf Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl tanımlanabilecek gibi bir şey değil ki , yaşamadan anlayamaz kimse... 1 0 Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk acısı, kalbin dikiş atılmasına benzer; uyuşturmadan, tam da orası acısa da. 😄 1 0 Yorumla
Blueewolf34 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kelimelerle tarifi olmayan, kışın çok rüzgarlı bir günde yanmaya çalışan sigara misali Zor, yüreğinin bir yerinde hep bir umut kapısı ama bir yanda girdapta bogulacakmiscasina kadar büyük umutsuzluk, çaresizlik ve yalnızlık... 0 2 Yorumla Duygu35li +1 yıl abicim naptin yaaa derinden yaşamışsın Yorumla Blueewolf34 +1 yıl Aynen öyle:/ maalesef Yorumla
AA001 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Aşk acısını yalnızca kalbinde yaşarsın hiç bir aciya benzemez 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Diş ağrısı olur mu 🤔 1 1 Yorumla Duygu35li +1 yıl offf olmazmi
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kafaya aniden gelen top gibi 1 1 Yorumla MmartKedisi +1 yıl @Oldbutgold2 , bence bu yıldırım aşkın tarifi olmuş 😉 Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. kendine kızıyosun sadece, tam böyle bi şey işte. 1 0 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence anestezisiz ameliyat gibi :D 1 1 Yorumla KimeBaktinn +1 yıl Efso 🔥 Yorumla
KimeBaktinn Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yaşayan ölü hissiyatı 1 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Diş ağrısının hafifletilmiş versiyonu. 0 0 Yorumla
мѕρℓєαѕαит Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Serçe parmağını, sehpanın kenarına çarpmak gibi 0 2 Yorumla Duygu35li +1 yıl ayyyyy Yorumla мѕρℓєαѕαит +1 yıl Yaaa😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
aşk acısı yok yalnız acısı var sadece.. ayrıca insanlar takıntılı olduğu için acı çektiğini sanıyor sadece. zamanla geçer
Dünyada en çok sevdiğin birini kaybetmek gibi düşün artık o yok ölse mezari olur ölmedi şükür ama yok
Birsey gorunmeyen guc seni boguyor deprem korkusu gibi
bogazina takiliyor birseyler
Yarim kalmislik hissi
Serçe parmağını sehpaya vurmak gibi bişey
Ayakta işeyip fermuarı çekerken penisin sıkışması gibi bir şey
Kalbimin sıkışıp kalp krizine girecek kadar yüksek oranda aşk acım var. Çünkü olmayan aşkın acısını çekiyorum.
Hayatım boyunca hiç aşk acısı çekmedim desem?
oha derim
Senin olmaması. Başkasının koynunda görmen. Al sana acının meali 😂
işte o acıyı somut bi acıyla anlatcaksın
tanımlanabilecek gibi bir şey değil ki , yaşamadan anlayamaz kimse...
Aşk acısı, kalbin dikiş atılmasına benzer; uyuşturmadan, tam da orası acısa da. 😄
Kelimelerle tarifi olmayan, kışın çok rüzgarlı bir günde yanmaya çalışan sigara misali Zor, yüreğinin bir yerinde hep bir umut kapısı ama bir yanda girdapta bogulacakmiscasina kadar büyük umutsuzluk, çaresizlik ve yalnızlık...
abicim naptin yaaa derinden yaşamışsın
Aynen öyle:/ maalesef
Tanımlayamam. Kalbime sormam lazım.
Aşk acısını yalnızca kalbinde yaşarsın hiç bir aciya benzemez
Diş ağrısı olur mu 🤔
offf olmazmi
Kafaya aniden gelen top gibi
@Oldbutgold2 , bence bu yıldırım aşkın tarifi olmuş 😉
kendine kızıyosun sadece, tam böyle bi şey işte.
Bence anestezisiz ameliyat gibi :D
Efso 🔥
Yaşayan ölü hissiyatı
Küçük parmağı sehpaya vurmak, 😂
Diş ağrısının hafifletilmiş versiyonu.
Serçe parmağını, sehpanın kenarına çarpmak gibi
ayyyyy
Yaaa😂😂😂
VaLa acısını ben daha görmedim
Üzdüklerimizde böyle yazıyo iste naparsin😒
Aynen öyle
Karınca ısırgi