Yani öldürecek gibi bir şey değil ama üzülüyorsun mesela mutlu oluyorsun söylemek istiyorsun hani diyorsun ki işte bak ben mutluyum bunu paylaşmak istiyorsun ya da Üzülünce onunla paylaşmak istiyorsun ama bunların hepsi boğazında kalıyor ya aşk acısı zamanla insanın böyle diğer hislerini de öldürüyor maalesef bu da bir gerçek ilk önce inanılmaz üzülüyorsun hissediyorsun ama daha sonra Üzüntü gidiyor ama Üzüntü ile birlikte diğer duygular da gidiyor sevinç neşe mutsuzluk böyle insanın içindeki bütün duygular gidiyor kalbin atıyor ama duygu yok hissi yok
Hani beraber dinlediğimiz muzikler , beraber gezdiğimiz yerler , gittiğimiz mekanlar , dolaştığımız sahiller , iste bu yerlere bir daha tek başınıza vede bir başkasıyla gidememektir ASK , ve o müziklere radyoda ya da her hangi bir yerde tesadüf ettiğinizde özellikle geceleri uyuyamamak Dış Ağrısı gibi hani doktora gidersin apse var der çekemez disi doktorlar bile çaresiz kalır işte öyle bisey...
En kötüsü Nisan yağmurları baslar toprak kokusu gelir ya insanin burnuna burnuna iste o koku insanın hoşuna gider ama bir anlam veremez iste öyle bisey ,
Son bahar olur ağaçların sararmış yaprakları dökülür yerlere hafif yağmur ciseler insan ıslanınca diye korkmaz cünkü o dökülen yapraklar birseyler hatırlatır iste öyle birsey , Ask acısı anlam veremediğimiz dur yeter artık diyemediğimiz iste öyle birsey...
Ben çektim Allah kimseye vermesin o kadar sorun oluyor ki hayatında hiç birşeye konsantre olamıyorsun neşen gidiyor intiharı düşündürüyor sanki 3 sene kafanda bir kamera var aynı şeyleri hatırlatıp duruyor bu yüzden telefonum tuvalete düştü ama içine edilmişti zaten ama çok ağlamıştım ilk defa bir erkek için hıçkıra hıçkıra ağladım kimseye belli etmeden
Aşk acısı, içindeki neşeli çocuğun küskün bir halde, cılız bir sokak lambasının altında dizlerinin kanadigini izlemek, ağladığını duymak ve hiç bişey yapamamak gibi bişey..