Arkadaşlar yan binadaki komşumun balkonuyla benim balkonum aynı hizada. O balkonunu cam yapıp kapatmış. Sadece onun balkonunun bana bakan kuçuk bir tarafı var orayı allah korusun yangın falan olur kaçmak zorunda kalırlar diye kapatmamış sadece tül perde takmış. Ben onun eşini misafirlerden biriyle gordum balkonda başta masum masum sohbet ettiler sonra birkaç pis pis hareket yapıp once kız içeri girdi sonra kocası girdi içeri. Tül perdenin oldugu yerden gozukuyordu.
Kaç gundur gozumu balkondan ayırmıyorum belki bir daha yakalarım diye ama yakalamadım. Başta kızı komşum sandım ama kesinlikle değil. Kız genç baya komşum otuzların sonlarında. Ve koşumu birkaç kere çarşıya giderken gordum yanında genç bir kız var acaba aynı kız mı diye dusundum ama emin olamadım yani
sorun şu ki komşularım aşiretler. Ve boyle bir şeyi soylersem aile içinde korkunç şeyler yaşanır. Ve o kocasının beraber oldugu kız da sanırım aşiretten ya da akrabalardan biri. Çunku ya onların apartmanında yaşıyor ya da onların evinde kalıyor. Onlar aile apartmanında yaşıyorlar. Soylersem benim başıma patlar diye korkuyorum çunku bir aşiretle sıkıntı yaşamak az bir şey değil yani.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer