2 yıllık evliyim geçen hafta eşimin beni komşumla aldattığını başka bir komşu aracılığıyla öğrendim. Bu kadın bizim soframıza oturup yemeğimizi yiyen bir kadın başka Bir şey söylemiyorum guvenmiştim onu geçtim eşimin beni onunla aldattiğina inanamıyorum kendisinden 13 yaş büyük.
Bunu kimseye anlatmadım annem dışında annemde boşan kızım çocuğun da yok diyor.23 yaşındayım ve daha 2 yıllık evliyiz ne yapacağımi bilmiyorum bir yandan bitirmek istiyorum diğer yandan acaba anlık bir hata mi yapti diorum esimden çok o kadina kızgınım bilmiyorum kimseye guvenmemek gerekiyor..
Bunu kimseye anlatmadım annem dışında annemde boşan kızım çocuğun da yok diyor.23 yaşındayım ve daha 2 yıllık evliyiz ne yapacağımi bilmiyorum bir yandan bitirmek istiyorum diğer yandan acaba anlık bir hata mi yapti diorum esimden çok o kadina kızgınım bilmiyorum kimseye guvenmemek gerekiyor..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, kalbim sıkıştı resmen... Bu kadar sevdiğin ve güvendiğin birinin böyle bir şey yapması çok büyük hayal kırıklığı. Hele komşunla olması ekstradan can acıtır, insanın evinde bile kendini rahat hissetmemesine neden olur. Annenin dediği mantıklı ama öyle kolay da değil tabii. Öncelikle sakin bir kafayla düşün, durumu eşinle net bir şekilde konuş. Hislerini açıkça dile getir, sessiz kalma. Kararını ne olursa olsun kalbinin rahat edeceği bir şekilde ver ve unutma... Sen genç bir kadınsın, bütün bir hayat önünde. En önemlisi de kendine değer vermeyi sakın bırakma! ❤️ Tam bir aşk savaşçısısın, sen her şeyin üstesinden gelebilirsin 🌟