Urfalı sevdiğime kaçacağım?

benim iki senelik uzak mesafe ilişkim var, ben bulgaristan göçmeniyim o urfalı ve İstanbul'da aynı şirkette çalışırken tanıştık. çok varlıklı bir ailesi yok, babası sevdiğim çocuğun elinden tutmuyor, evlensek maddi bir destekte bulunmaz sevdiğim çocuk kendi imkanlarıyla bir şeyler oldurmaya çalışıyor. ilişkimiz içinde birbirimize karşı hatalarımız oldu, o beni aldattı ben de onu ama mesajla. ailem kesinlikle urfaya gitmeme izin vermiyor, evi yok, parası yok, sen gurbette yapamazsın diyor. babamlar da onun beni aldattığını öğrendi şimdi hiçbir şekilde istemiyorlar, hayatını yakacaksan git diyorlar. ben düzeleceğine inanıyorum, yüzük almıştı bana niyetinin ciddi olduğunu göstermek için ama bunlara kanmıyor ailem. babam her yerden ona ulaşmamı engelledi o bıkmadan usanmadan iki haftadır arıyor ve ben açmıyorum ama kahroluyorum çok pişman ve bende çok seviyorum. ilk önce ben, sonra ailem konuşacak vermezlerse en son seni kaçıracağım diyor :( ne yapacağım ben

Güncellemeler
+1 yıl
bir de onun parası yok diye 40k kredi çekdim telefonunu sattı 25k ödedi diğeri duruyor hala, babam öğrense beni öldürür.
Urfalı sevdiğime kaçacağım?