Ikizler burcu olan erkekler sebgilimi. kendime baglamam icin ne yapmaliyim yani konusmuyo benimle su an aramiz bozuk ama bu ilgisizligi yuzumdne bozuk ve bende mesja atip konusmak istemiyorum uzaktan uzaga beni istemesini ozlemesini nasil gerceklestirebilirim. cok sukilgam bir burc bildiginiz uzere
Cevabın nedir?
benimkide ikizler burcu, emin ol seviyorsa surekli arar sana kizgin olsa bile arar sorar ilgilenir tek bir seni seviyorum kelimene yumusar ama hicbiri olmuyorsa senden bikmis ve sogumustur ayril derim.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya oyleydi ayni dedigin gibi siniri zaten hemen kalici dehil su an meaaj ataam yine yumusayip duzelicek ama ilgisi sifir yani son bir kac aydir gercekten cok fazla dehisti evet eskiden surekli arardi ne olursa olsun kavga ettigimizd ebile suclu olsam dahi beni arardi durmazdi simdi 1 ay konusmadik aramadi bile nedne bilmiyorum bir anda cok dehisti
- Soran+1 yıl
Bulusmak istedim kac defa surekli bir isi cikti artik bahane gibi gelmeye baslaadi bana o yuzden aramiz bozuk ilgisizligindne dolayi bende uzun bir mesaj ayazdim beni suclar fibi kestirip atti konusamiyorum o nunla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
bırak gitsin dönerse senindir dönmezse ne hali varsa görsün :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ikizlere oyle dersen hic bir zaman donmez imkani yok :D
- +1 yıl
@HappyHalloween ahaha her ikizleri de üstüne alınıyor ya :D
Burç falan çok saçma şeyler. Bir de kaş yapayım derken göz çıkarmak var, kendine bağlamak için uğraşırken baskıdan dolayı daha da uzaklastirabilirsin
00 Yorumla
İkizler ise zor. Serbest bırakmak zorundasın. Özgürlüğüne düşkün onlar. Kadınları da öyle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar