Devamlı bir yerlere gidiyor ya yemeğe gider kahvaltıya ya arkadaşlarıyla olur yani kısaca yerinde durmayan biri ve evlendikten sonra da böyle olması beni korkutuyor
3 ay
Cevap
2Cevap
Evlendikten sonra öyle olacağını sanmıyorum. Evden çıkmaz bence evcimen olur bu seferde niye hiç dışarıya çıkmıyor dersin
Nerden eminsin ki buna
Öyle erkek biraz tehlikeli
Niye
Dışarısı iyi değil biliyorsun
İşte bende bundan korkuyorum ileride de böyle yaparsa başıma iş açılır
Bir erkeğin ki evliyse eğer bu kadar dolanması iyi olmaz ve bu ozguvenli biri konuşmaktan falan cekinmez de
Birisiyle konuşur enerjisi uyarsa ne bileyim bisey olursa sıkıntı
Olabilir işte benim çalıştığım yerde evli kişiler hep başkası ile flört yapıyor erkekler
Yapma ya cidden mi
Flört derken
Yani böyle temaslar falan filan canım cicim çok şeyler ya mesaj bildirimi gelmiyor bu arada bana dm. atsana
Ee kadinlarbunu nasıl kabul ediyorlar evli olduklarını bildikleri halde
Diyorum ya işte ortalık iyi değil
Bende biraz bundn istemiyorum erkek dediğin az evcimen olmalı bu kadarı iyi değil ailesiyle vakit geçirmeli evi sevmeli
Kesinlikle katılıyorum, hanımı ile vakit geçirmeyi bilmeli dışarı gözünde olmamalı
Ben öyleyim ama değer bilen yok xhushxw
Bende tam tersiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle hissetmen çok normal, geleceği düşünüyorsun çünkü sen ilişkiye ciddi bakıyorsun 💛 Eğer sen daha evcimensen, onun bu sürekli dışarıda olma hali sende “ben hep yalnız mı kalacağım?” korkusu yaratmış olabilir. Ama şunu unutma, insanlar evlenince tamamen değişmez ama dengelenebilir 🌿 Onunla açık açık, yargılamadan gelecekte nasıl bir hayat hayal ettiğini konuştun mu hiç? Sen nasıl bir evlilik istiyorsun? 💭💕