Sevdigim kizla küstüm ne yapabilirim?

Konuyu en bastan anlatayim sizede; sinifimizda ela ve buse adinda 2kiz var ve benim kardesim dedigim bir arkadasim var adi eray eray elayi seviyor. Ela ise buna bir iki kere yuz verdi sonra vermemeye basladi. Elanin yan siniftaki biriyle ciktigini duyan eray elayi 1 2 kere aramış ama ela acmamis sonra buseyi aramis. Buse acmis konusmuslar felan. Okulda ela ve buse benim arkamdaki sirada oturuyorlardi. Ela ve buse erayi kotulediler; bir daha ararsa yuzsuz olur, ben en sonunda eraya patlayacagim diye felan konuştular. Bende bunlari dinledim. Sonra bu konusulanlari eraya anlattim niyetim kotu degildi eray uzak dursun diye gidip anlattim. Neyse aksam oldu eray eve gitmis buseyi aramis bagirmis, çağırmış. Sonra ben buseye mesaj attım bana kufur etti. Bende elaya sordum neyi var diye dediki birdaha bizimle konusma kotu gun dostu dedigim iki yuzlu serefsiz. Ben israr edince ela konuyu anlatti eray biraz fazla bagirmis. Sonra elaya konunun aslini anlatinca ela anladi ve haklisin dedi buse ise hala bana 3 haftadir kus kac kere mesaj attim wpden ama birine bile cevap vermedi ustune bide engelledi okulda yuzume bile bakmıyor ama erayla konuşuyor ve imali imali laflar çarpıyor. Sizce ne yapmaliyim.(sizleride okurken sıktıysam k. b) şimdiden tesekkut ederim (bu arada ben buseyi seviyorum ve oda biliyor oda beni seviyor ama böyle olaylar yuzunden bir turlu sevgili olamadik)
Sevdigim kizla küstüm ne yapabilirim?