Güvensizlik şüphe hakaret böyle biri seviyor mudur?

Arkadaşlar iyi geceler, özellikle erkek arkadaşlara bir sorum var.

Çok sevdiğiniz birisi var ancak hiçbir şekilde güven kırmamanıza rağmen size güvenmiyor ve sürekli size bir şeyler ima edip hakaretler savuruyor. Yapmadığınız şeyleri yapıyormuş gibi, söylemediğiniz şeyleri söylüyor gibi lanse ediyor. Devamlı olarak onunla ilgilenmenizi ve arkadaşların boş olduğunu düşünüyor. Telefonu 2 dakika açmazsanız olay çıkıyor, evinizde tuvaletinizde olsanız dahi. Ancak normal zamanda öyle bir kimyanız var ki, hoşlandığınız şeyler ve diğer pek çok şey benzer, keyif alıyorsunuz. Size ciddi anlamda zaman ayıran ve ilgisini hissettiren birisi. Fakat söylediğim gibi en ufak tartışmada ağza alınmayacak şeylerle itham edilip kötü sözlere maruz kalıyorsunuz ve sevgilinize ciddi anlamda sadık, bunu da sergileyen birisiniz. Yine de laftan anlamıyor ve sürekli şüpheci kırıcı bir tavırla yaklaşıyor. Ve gün geliyor ansızın sırf onun istediği gibi olmayan bir durum yüzünden sizi tekte siliyor. Ailenizi tanıyor, siz onun ailesini tanıyorsunuz, iyi geçiniyorsunuz, aileniz onu evladı gibi benimsiyor seviliyor ama tüm bunlara rağmen ailenize de dil uzatıyor ortada bir sebep yokken. Tüm bunlara rağmen seviyorum dediğiniz insanı, affeder misiniz? Çok sevseniz dahi geri ister misiniz? Kendimi çok çıkmazda hissediyorum. Tek kelime dahi etmeden defetti beni. Tüm bunları haketmiyor oluşum kalbimi ağrıtıyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Anlıyorum değmiyor..
Güvensizlik şüphe hakaret böyle biri seviyor mudur?