Takintili eş davranislari nelerdir?

Eski eşim boşandık aile sorun dolayı aldati beni yanımda başka kızla annesi ile konuştu ailemin evine göndermeye çalışıyordu bosammistik nikah yapicam dedi diye gitmiştim 1sene evlilikte yaşamadım psikolojik manipüle kalmadı ona rağmen seni seviyorum diyordu terkettim evden çık git istemiyorum dedi bende evden eşyalarımı toplayip çıktım haber vermedim annesi doldurusuna geldi atmadı iftira kalmadı annesi babasının tacizine uğradım onunla tehdit etti beni şu an ailemin evindeyim 7aylik hamileyim yaşım 22 psikolojimi alt üst etti hamilelik depresyonu dayım bir yandan da
Güncellemeler
+1 yıl
Aramızda 4yas vardı ilk aldatisi deildi gördüğüm gösterdiğim oldu ona yaptığını ailesine psikolojik men güven anlamında çöktüm takıntı haline getirdi galiba emin deilim seviyo mu sevmiyo mu bittirdim tamamen ailesinden abisi barıştırmak istedi ilk defa ailemin evine gönderisi deul 4falan oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Ben olmayınca boşluğa dusuyo ben olunca dolduruyo ama beni mutsuz edip kötü davraniyo kararsız ne istediği bilmiyo 7ay yaşamadım stres kalmadı
Takintili eş davranislari nelerdir?