Güncellemeler
+1 yıl
Aramızda 4yas vardı ilk aldatisi deildi gördüğüm gösterdiğim oldu ona yaptığını ailesine psikolojik men güven anlamında çöktüm takıntı haline getirdi galiba emin deilim seviyo mu sevmiyo mu bittirdim tamamen ailesinden abisi barıştırmak istedi ilk defa ailemin evine gönderisi deul 4falan oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Ben olmayınca boşluğa dusuyo ben olunca dolduruyo ama beni mutsuz edip kötü davraniyo kararsız ne istediği bilmiyo 7ay yaşamadım stres kalmadı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kurban olduğum kardeşim madem bunun ne b0k olduğunu biliyordun neden zorladın ya
Ben babasız buyudum çocuk büyümesin dedim
Vefat etti ailem vurmaya çalıştı hep aklım basina geldi kardeşte güvenmek istedim düzelir sandım sonunda canımı çok yaktı güvenim kalmadı erkeklere
Böyle bir babayla büyüyeceğine babasız büyüsün ya
Kansızlık var bende doğum kan kaybından ölme ihtimalim var kız çocuğu erken doğum riski var
Terkettim diye atmadı iftira kalmadı bittirdim abisine söyledim
Hamilelik depresyonuna soktu beni durduk yere agliyom temizlik düzen takıntı haline geldi artık
Ailesinden abisi ve ablalari arkamda annesi de iftira atmakla meşgul oldu
Sana senin annen babandan başka kimsenin bir faydası olamaz bunu çok iyi anlamak zorundasın senin çocuğunu büyütmek için kimseye ihtiyacın yok haklısın zor bir dönemden geçiyorsun kolay değil ama insanlarda ne dertler var hep bunu düşün
Olucekmis gibi hissediyorum annemin koruma isteğini evladım karnında taşıyıp besleyincd anladım annelik duygusunu kız evladı başkası ile evlensem istismar eder diye korkuyorum
Babam vefat etti annem yetiştirdi bizi annemde gitme biryere savaş çıkar göremem seni diyo
Hayır sen ne yapmaman gerektiğini çok iyi anlamışsın artık bundan ders çıkartmak zorundasın
Ben yol yakınken döndüm kardeş kanıma girdiği ile kaldı ben attığı iftira hiçbirini yapmadım eski eşim bile erkek konusuyo demis tuşlu kullanıyorum ben ona rağmen yetimin ahını aldı
Evlenmekte guvenmiycem kesin bir erkeğe nikahın bile kurtarışı yok
Kimsenin ahı kimsede kalmıyor kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor inan bana günahını bırak alsın seni allah biliyor bunun ötesi var mı?
Ailemin durumu fazla iyi değil çocuğun bakımına yetmez
Fatura sigorta primi falan borcu da var
Çalışsam çalışırım hamile olduğum için kimse ise de almiyo
Nafaka falan almıyormusun
Boşanmayı yalana dolana getirdi çocuk dünyaya gelmedi daha
3aylikti bosandigimizda tekrar nikah yapicam dedi yapmadı 7aylik şu an 2ay kaldı doğumuna
Yine nafaka alabilirsin ki
Çocuk dogmasi lazim oncelikle
Nafaka için doğmadan alamam
İyice araştırdınmı
Belki bebeğin masraflarını bu şekilde çıkartırsın
Alinmiyo çocuk dünyaya gelmesi onun Babalık davası açması lazım
Nafaka o şekilde baglaniyo
Sağlam iyi bir avukat bulursan içinden geçerler onun
Doğmamış çocuğa nafaka verir mi devlet
Çocuğuna dünyaya gelince nafakasını davasını açar verir psikolojik men zarar verdi para bulunur rızkını Allah verir
Ben niye açayım o açsın ben ondan çok düşünüyorum kızımı dünyaya gelmeden
Saçma sapan insanlara vereceğine sana versinler
Adalet yok Türkiye'de kötülere var iyilere yok
Evet bu konuda gerçekten çok haklısın bak
Allah'ım adaletine güveniyorum sadece
Çalışmıyorum prim borcu geliyo devlet gelirinin olmadığını mal varlığının olmadığını goruyo ilaki
Herkesin adaleti şaşar allahın adaleti şaşmaz
Türkiye'de adalet denen bir şey yok oldurulsem belki 2gun haberi olur geçerdi eski eşim tarafından
Öyle valla
Yav saçmalama tövbe de ne biçim konuşuyorsun
Psikolojik bedenimi de aç bıraktı eve az yiycek aldi iki canlı olduğumu bildiği halde annesine aldı evine almadı açlıktan öldürme niyeti vardı hissetim yani cocuguda beni de
Güçten çok fazla düşmüştüm uyku hali bastiriyodu baş dönmesi falan
Öyle kardeş çocuğunu düşünen annesine bunu yapmaz alır yedirir dışarı yedirmez adam olsa
Ailenin evinde yokluk çektin benim yanımda daha da fazlasını çek dedi ua
Eziyet değil mi bana çocuğa yaptığı
Baş agrulari oldu bayılma olmaz halsiz duserim ben babamin yaptığı yaptı cocuken eziyetin
Çocuğumun bunu hakketmedi bende böyle bir insan baba olamaz canilik kalbi kötülük dolu olan biri
Neler yaşamışsın sen yaa yemin ederim içimi parçaladın burada her zaman bir kardeşin var unutma sakın
Çocuğun yaşadığı stresi düşünemiyorum bile
Onun değilde seninkini düşünemiyorum ben
Bunlar annesinin yaşadığı stres
Canı bir insanla evlenmisim çocuğumun babası çocuğuna da yasaticak daha da kötüsü ılıcak belki hayat zor allah evladımı koruyo polis eşliğinde gorucek çocuğunu yasatiklarinda
Ama Allah kurtarmış seni bak belki ileride daha rezil bir insan olacaktı
Manevi yönden destek var ama maddi yondden yok
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş ki
Orası öyle
Gelen allahtan geliyor sen üzülme sen hiç yanlış bir şey yapmadın şimdi hayata daha sıkı sarılman lazım
yaparsa ögrenirsin onlari
Çok kötü ya üzüldüm Allah yardımcın olsun
Yardımcı olim