Aramız biraz limoniydi mesaj attım görüldü attı dün akşam ve sabahta mesaj atmadı asla yazayım mı başka bir sorun mu var acaba diye ama aynı zamanda yazmak istemiyorum sonuçta o görüldü atmış ne yapmalıyım 5 aydır sevgiliyiz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Netlik her zaman kazanır bir sorun mu var de açıklarsa açıklar aciklamazsa daha da nazını çekme babasının prensesi ne diyelim
Tamamdır çok teşekkürler bir sorun mu var yazayım tam ne yazayım ya moralim bozuk cümle bile bulamıyorum
Aramızda bir sorun mu var de
Yazdım sindi
Aramızda bir sorun mu var yazdım görüldü attı
Haydaaaaa aptal mı bu cocuk
Daha da uğraşma kimse prenses değil kusura bakmasınlar ya ne bu böyle
Arayayım mı acaba hakkımda yalan yanlış bit şey mi duydu neden böyle yapıyor
Hayır arama
Tamamdır
Bu kadar koşma sen adımını attın bir süre bekle geri dönerse sakin sakin sor çok büyük bir kayıp yaşamissin gibi davranma geri dönmezse ghostlanmissin demektir geçmiş olsun cemi cumlemize
Tamamdır haber veriririmmmm teşekkür ederim
Sakın aglak zirlak sünepe birine dönüşme en azından bunu gösterme
Çok üzülüyorum ve bu ilk yapısı değil sürekli ortadan kayboluyor böyle normalde ilişkimiz çok güzel ama bir sorun oldu trip attım tartıştık halletmek yerine uzaklaşıyor Hıcbır açıklama yapmadan her geri geldiğinde konuşuyorum ama hikaye anlamıyor
O zaman geri geldiğinde bu şekilde gidislerinin her zaman bir dönüşü olmayacağını göstereceksin seni çok cepte görüyor ve kaybetmekten korkmuyor
Aynen öyle o ne zaman isterse o zaman konuşuyoruz istedıgı zaman ortalıktan kayboluyor Hıcbır açıklama yapmadan ilgisiz değersiz bırakıyor sevıldıgımı bile hissetmiyorum her defasında anlatıyorum yine aynı şey sevdıgım içinde sert konuşamıyorum kaybetmekten korkuyorum ve oda bunun farkında
O zaman bir kere kaybedecek yoksa hep üzülürsün tek çarenin o olmadığını hissettir hayatına dümdüz devam et yani napıyorsan onlari yap story at ama gözüne sokmak için değil normal günlük bir şey olmamış gibi vazgeçilmez olmadığını gösteriyor
Göster*
En son kavgamızda takıpten çıktı benı barıştık ama takıplesmedık beni görebileceği herhangi bir yer yok
Ya bana sorarsan bu çocuk seni umursamıyor ve sıkılmış olsan da olur olmasan da yani
Ama cidden aşırı haklısın ben Şu an beni kaybettıgını göstermesem barısssak bile ilişkimizde hep kaybeden ben olacağım hep ilgisiz değersiz istedıgı zaman benimle konuşan istediğinde görüldü atan o olacak cepte görmezse Cidden belki değerimi anlar çünkü seviyor sevdıgıne eminim ama beni cepte görüyor
Ama sakın bu saf sana değer vermiyor diye kendini değersiz hissetme sen kendi hayatına devam et gelirse de ararsa da hemen açma yazma
Tamamdır öyle yapıcam Instagram vb vir şey var mı düşüncelerin çok hoşuma gitti çocuk yazarsa ederse haber vereyim uygulamada yeniyim bir fake hesap vb de olur istemezsen anlarım…
Meşgul olduğunu göster ama trip atar gibi değil yazdı mesela yazacağım sana şu an disaridayim ya da annemleyim ya da bir arkadasimlayim ararsa da aynı şekilde aramissin ama görmedim olarak döneceksin biraz zaman geçtikten sonra
Yani telefonun başında çaresiz bekliyorum imajı çizme
Yani mesela bana geri döndüğünde telefonlarını açayım mı yoksa bir kaç gün bende arayınca açmayayım mesajlarına görüldü mu atayım
Mesaj attı aradı açayım mı hemen yoksa bende onun gibi bir kaç gün bakmayayım mı nasıl ilerlemem gerekiyor
Ne yazdı
Ha varsayımsa mesela aradi hemen açma sabah aradiysa akşam mesajla geri dön aradığını fark etmemiştim yoğun bir gündü yaz
Mesaja da yine sitemle kinle geri dönme biraz bekleyerek gayet sakin bir şekilde kendinle ve hayatınla ilgileniyor gibi imaj çizerek geri dön örnek mesela bir şey yazdı benim de şu şu işlerim vardı mesajına hemen donemedim de mesajına cevabıni ver bu arada sen nasılsın de
Şey yazmış işte her şehir degıstırdıgımde beni sıkıp bunaltıyorsun biraz düşün bunu her gıttıgımde oısman ediyorsun daralıyorsun beni demiş ne diyeyim
Ara direkt
Aradım açmadı dün akşam aramıştım şimdi tekrar arayayım mı
Başkasını mı buldu acaba
Sanmıyorum telefonda falan da konuştuk dün trip atıp kapattım iyi geceler vb mesaj attım takmadı
engelle