BÖYLE DEDİM BİRAZ DAHA ILIMLI OLMAYA ÇALIŞTIM.Nasıl yapmışım?
cevaplarınızı beğenmiyor değilim herkese teşekkür ederim sadece biraz sinirliyim.kırıcak bişi dediysem kusura bakmayın lütfen
ben ce bi çıkar hesabı olabilir arkasında annen daha ii tanır onları istemıyosa bi bildiği vardır elbet,
goruş bi şey olmaz ama samimiyetlerini tart biç temkinli yaklaş dedğim gibi sizden bi çıkarları olabirlir yen mi gelmiş akıllarına dedğin gibi
evet saol düşünücem
yapacağını yapmışsın zaten, seni öyle ya da böyle; geç de olsa görmek isteyen insanları terslemişsin. neyi soruyorsun ki?
benimde ihtiyacım vardı görüşülmeye annem arayabilirsiniz demişti halalarıma ama aramadılar şimdi hiç bir şey yokmuş gibi davranıyrlar 7 sene olmuş şimdi ne var geçen sene niye aramadı önceki sene?
ben babam öldüğünden beri baba tarafımla doğru düzgün görüşemiyorum. herhangi bir açık nefatiflik olduğu için değil, ana ortak bağın kopmasından dolayı. bazen ilk adımı atmak hiç de kolay olmayabiliyor kimi olaylardan sonra. annen arayabilirsiniz dedi, peki acaba babanın tavrı neydi? belki halanın cesaretini toplaması zaman aldı. her halükarda, iyi niyetli olabilecek bir girişimi duygusal bir tavırla ve hatalı biçimde geri püskürtmüşsün zaten.
babamda sözde hep görüşmek istiyor ama bir kere gel gidiyoruz bir yere dedi mi? özür de dilemedi.
bu insanlardan tek istediğim pişman olduklarını söylemeleri onuda yapmıyorlar sanki çok yakınmışız hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorlar. bende görüşmek isterdim ama hiçbirşey değişmemiş herkes kendini haklı görüyor
evet olabilir teşekkürler.
biz sana git ara konus desek yapacakmısın?hayır.üstelik sadece hala da değil dedenle babaannen de varmıs işin içinde.ellerinde olsaydı arardı insanlar.onlara değil seni onlarla görüştürmeyenlere kızmalısın ama iş işten geçmiş
onlar boşansınlar dedi zaten gitsem hep annemi kötülerlerdi ben küçüktüm o zaman.şimdi annem onların yüzünden antidepresanlar kullanıyor.
işte anca imkan bulmuş, seni aramış. bak unutmamış. neden olumsuz düşünüyorsun ki. izin verimyorlarmış işte.
bilmiyorum ama bize çok şey yaptılar babaanne dede.Pişmanım bile demiyor bilmiyorum bende isterdim bende o ailedenim beni senelerdir umursayan olmadı neler yaşadığımı niye sormuyorlar vicdan temizleme mesajı gibi.bir kerede bütün içindekileri dökmüş daha fazla uğraşmak istemez gibi önce bir nasılm diye sorar insan sanki kırk yıllık yeğeniyle konuşuyor ilk konuşmamız bu
demek ki seni kendine yakın hissetmiş o yüzden 40 yıllık yeğeni ile konuşur gibi konuşuyor. o sana bir adım atmış er veya geç, ama yaptığı kötü değil. belki ancak imkan bulabilmiştir. kinci olma. sen de bir adım at. bu saatten sonra onu yargılamanın, hesap sormanın ne ona ne sana bir faydası olmaz. dağ dağa kavuşmaz ama işte insan insana kavuşur demişler. ya :)
teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
Hata yapmışsın. Hem de büyük hata. Bana kalırsa derhal bir özür mesajı yazmalısın.
neden onlar yüzünden annem kutu kutu antidepresan kullanıyor yıllarcada aramadılar arasalar yüzlerine kapanmıyacaktı telefon annem halalarıma arayabilirsiniz dedi ama onlar aramadı en azından özür dileyebilirler
Hem "Ne yapmalıyım?" diye soruyor, hem de cevabımızı beğenmiyorsun. Soru metninde insanların kusurlarından bahsetmemişsin ki sana "Hayır onlarla görüşme" diyelim. O kadar bilgiye verilecek başka cevap olamaz zaten.
bu sorunun amacı sizden ne yapmam gerektiğimi duymak değil lafın gelişi sitedekilerin lafıyla hareket edecek halim yok birilerine söylemem gerekiyordu söyledim.farklı düşünceler görmek istedim.
Dogru soyluyor olamaz mi ama? ''Bazi sebeplerden dolayi yanina gelemedik, izin vermediler'' demis ya. Gorusmek istiyorsan eger gorus bence.
aradılarda telefonu suratlaruna kapattık yooo aramadılar bile
Bence konus. Simdi neden akillarina gelmis olsun? Yani ne degisti? Seninle konusmak istiyorlar, en azindan bir kere konus
ne değişti halamın çocuğu olunca belkide vicdanı kabarmıştır konu ben değilim sadece günah çıkartmak vicdan temizlemek istiyorlar
Sen bilirsin tabi ama sadece bir kere konus ne dicekler bak bakayim eger kafana yatmazsa tamam bu kadar yeter der kaparsin telefonu
mesaj yazdım zaten cevap verirse ona göre bişiyler diyeceğim bende zaten saol
Rica ederim
ya ne olursa olsun görüşmelisin ya görüşmeyince ne oluyor sanki
yaptıklarının farkında ve pişman olsalardı farklı olabilrdi.
annen onlara küs diye sende küsme en azından bir kere görüş hata yapmışsın görüş onlarla belki sana bu durumun nedenlerinide anlatırlar
icinden ne yapmak geliyorsa onu yap
evet ?
evet ama ne yapacağımı bilemiyrum demek istedim hayır derken? neyse saol güzel bir cevaptı
bu daha güzel bir cevaptı :) teşekkür.
Ben ne olursa olsun gorusurdum:)
yeter güncelemme ya
gerçekten çok açık sözlüymüşsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar