Halam faceden mesaj atmış ve bunları diyor ne yapmalıyım?

isim meraba beni tanimazsın bazi sebeplerden dolayı yanına gelemedik ızin vermediler ama artik sende bazı şeyleri dusunecek yastasın.ayrica ailende buşaatten sonra gorusmemze bise demezler sanırım.ben enküçuk halan seni cok ozledm kuçukken gorusebildgimiz zamanlar kucagımdan inmezdin:) seni cok seviyoruz deden, babanende cok selam ve bayramini kutluyorum. goruselim lutfen bari telefonla. opuyorum bebegm

geçenlerde ekledim ve bunları diyor annemle babam ayrıldığı için görüşmedik annem pek sıcak bakmadı fakat annem bir kaç yıl sonra halalarım benimle görüşmek istese bir şey demezdi.7,8 sene oldu şimdi aklına geldim.bende bunları dedim şimdi mi geldim aklınıza dedim.

ben bunu haketmiyordum beni şimdi mi hatırladılar şimdide hiç birşey yokmuş gibi bayramımı kutluyor .

Ne yapmalıyım arkadaşlar?

Güncellemeler
+1 yıl
bu sorunun amacı sizden ne yapmam gerektiğimi duymak değil lafın gelişi sitedekilerin lafıyla hareket edecek halim yok birilerine söylemem gerekiyordu söyledim.farklı düşünceler görmek istedim.cevaplarınızı beğenmiyor değilim sadece konuşmak istedim.

Güncellemeler
+1 yıl
görüştürmediler diyorsunuzda daha fazla çaba gerekmezmiydi babamın arada dayımla konuştuğu oluyor sizde onu arayabilirdiniz biraz daha erken davransaydınız hala olarak görüşebilirdin benimle.ben gerçekten anlıyamıyorum.şimdi özlemişsin peki yıllar önce özlememişmiydin.En azından bende aramaya uğraşmadım diyebilrsin keşke arasaymışım diyebilirsin o zaman bende gerçekten üzülmüş özlemiş derdim anlardım.Sadece neden şimdi tesadüfen facede gördünde mi eklemek istedin sadece bilmek istiyorum.DEVAMI..
Güncellemeler
+1 yıl
sanada iyi bayramlar sadece sana.

BÖYLE DEDİM BİRAZ DAHA ILIMLI OLMAYA ÇALIŞTIM.Nasıl yapmışım?

cevaplarınızı beğenmiyor değilim herkese teşekkür ederim sadece biraz sinirliyim.kırıcak bişi dediysem kusura bakmayın lütfen
Halam faceden mesaj atmış ve bunları diyor ne yapmalıyım?