Kızlar erkekler kadar tipe düşkün değil mi neden bu kadar çok eli yüzü düzgün ama sevgilisi olmayan erkek çok? Bunlardan biri benim ve tanıdığım bazı kişiler de böyle
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
demekki sosyal değilsiniz. ya da sosyal olmayı gezmek dolanmak çay kahve içmek sanıyorsunuz. biraz fırlama çenebaz iş bilen biri olsanız tipsiz bile olsanız ne hatunlar götürürsünüz
Fırlama çenebaz değilim ama kızlar mal olduğu için öyle tiplerle çıkar sonra aldatılır
yoo aldatılmıyorlar. ben çok efendi ağır başlı olupta eşini sevgilisini aldatan çok erkek biliyorum. ben sağlam fırlamayımdır. ama evliyim ve eşimi hiç aldatmadım :)
Her zaman tip tek başına yeterli olmaz giyim kuşam ve dil önemlidir
Aynen öyle
Giyim kuşam tip var ama dil yok
Flört ederek geliştir
Bu sene aslında birkaç tane kızla tanıştım ama onda da ben çok etkili olmadım genelde onlar laf attı öyle yürüdü sohbetimiz
Genelde iletişim kurduğum kizlarla çoğu zaman iletişimi onlar başlatıyor
ne olum bu kizlar kapiliyor felan esyami o kafayi degişin biraz mk
Amguard olman sana bir şey kazandırmaz
O ne mk türkce yaz kamil
Cahilsin hadi uza
bi siz filozofsunuz mk sordugunuz sorulardan bell izaten ha bu arada uzatirsam canin yanar abisi
Erkekler belki tercih etmiyordur bir ilişkiye bağlanmayı
O da doğru yakışıklı erkekler en iyisini arar seçici ve zor olur güzel kızlar ise güzel olduğu için sevgilisinin illa ki olmak zorunda olduğunu düşünür çok tipsiz mal adamlar bile yeri geldi mi güzel hatun tavlayabiliyor ama asla çok çirkin saftirik toy mal bir kızı yakışıklı adamın yanında göremezsin
Doğrudur
Bu arada resim seninse güzel kız sayılırsın
Teşekkürler
Sorsam kesin en az 5 tane sevgilin olmuştur
Benim özel hayatım seni neden ilgilendirecek ki?
Al işte diyomya güzel olunca boş kalamıyorsunuz
Zihninde benim yerime cevap verip yine sözde cevabına cevap veriyorsun. Ben anlam veremedim.
Açıklamadığına göre çok erkeğin elinden geçmişsin bunu cinsel olarak algılama el değmişsin demek istedim
Ben sana bir şey açıklama durumunda değilim zaten senin kendi dünyanda kendin sorup kendin cevaplayıp ooo ne cevap verdim ama diyerek yine kendini övmeye devam edebilirsin. Ben seni rahat bırakayım hayali konuşmalarına devam et. Hadi iyi günler.
Var mı erkek arkadaşın
her şey tip değil işte muhabbetin sarıyo mu, karakterin nasıl? Yani seçici olmak zorundayız öyle her tipi iyi olanla olmaz.
Muhabbeti saran herkesi adam zannetmeniz yüzünden kaybediyorsunuz
😒😒😒😒
Haksız mıyım
Neren haklı sen söyle😒
Sizi kandıran aldatan kişiler ağzı laf yapan sohbeti saran tipler
Çapkın bir erkek olmak için tipe paraya değil en başta dile muhabbete ihtiyaç var
Beni kimse kandırmadı önce bi sakin ol şampiyon. Saydıklarının hepsini istiyorum ben okey?
Sana niye baksın zengin yakışıklı adam birde ağzı laf yapacak azcık kendinize gelin yabancı kızlar bile sizin gibi egolu değil
Yabancı kızların bizden fazlası ne pardon? Ne saçmaladın burada hı? Demekki hak ediyorum ki istiyorum sana hesap verecek değilim tamam mı! Sen bu kafayla daha çok soru sorarsın buraya benden demesi
Güzellik ve seksilik göreceli bi kavram her yabancı kız güzel mi git araştır Allahın andavalı boş konuşma şurda madem öyle gidin onlara hade yallahh burada ağlamana gerek yok bide çoluk çocuğa laf anlatmaya çalışıyorum suç bende 🤦🏻♀️
İyi sonu serdar ortaç gibi olunca ağlamayın burada hayatında kaç zengin tanıdın git araştır hepsi türk kızlarıyla evli acun şeymayla evlendi. hakan sabancı hande erçelle beraber boş yapma burada bence
Senin kafanda biri olmadığı sürece sıkıntı yok okey
Kıvırma yabancı değiller anladın mı istesem bende ünlü olurdum o potansiyel var ama istemiyorum neyse ya daha fazla konuşma kafamı şişirdin burada
Asıl ben onları seçer miyim be hepsinin foyası çıkıyo hapsi boyluyolar. Git büyü olgunlaş öyle konuş burada benim böyle sorulara ihtiyacım yok. Hepsine bin basarım zaten sana yorum yaptığıma pişman oldum engelle beni ya da yorumları sil cidden kafa ütüledin
canım sana mı sorucam napıcağımı düş yakamdan be ergenus
Mall değneği dfl git
Dostum bu saçmalıkları boş ver ve masküleniteye önem ver
Önem veriyorum tavsiyen var mı
Kanka iş konuşmada bitiyor iletişimin iyiyse kızı kaparsın.
Ehh iletişim biraz yetersiz bende ama tip var
Kizlar daha kolay bulur