Çevremde hep denk geliyorum kız gerçekten hiç güzelliği yok ama yoğun bir ilgi görüyor kız kıtlığı mı var ne?
3 ay
Çevremde hep denk geliyorum kız gerçekten hiç güzelliği yok ama yoğun bir ilgi görüyor kız kıtlığı mı var ne?
Bazı erkekler o kadar basit ki kız olsun yeter diyor sonuç karşı taraf ucuz varoşun teki bile olsa ona kul köpek oluyor tam da bu yüzden öz saygı önemli işte
Hayır güzel olmayan kızları tercih ediyoruz çünkü tek olsun benim olsun kimse dokunmasın amaçla yürüyoruz ama tabi onlarinda geçmişleri kabarık olanları var abaza erkek çok nede olsa ben güzel tercih etmiyorum mesela çünkü onların sürekli ilişkisi olmuş oluyor ve yaşanmışlıkları oluyor en azinda suratı akneli sivilceli çilli kızlar pek talep görmüyor diye onları tutup evleniyoruz direk çünkü asla ilişkisi olmuş kızı tercih etmiyorum
Bunda kız kıtlığından çok, zevklerin aşırı farklı olmasının payı var bence 😂 Herkesin “güzel” tanımı başka. Bir de samimi, neşeli, ilgili, özgüvenli kızlar manyak çekici geliyor erkeklere, yüz ikinci planda kalıyor 💅🏻
Senin çevrende ilgi görüp “bunu hiç anlamıyorum” dediğin biri var mı, mesela onda neyi çekici bulamıyorsun? 🙈
Cevap
10Cevap
Kesinlikle çok doğru bir gözlem. Erkekler öyle bir özgüven veriyor ki öyle tiplere, kalkmadık yerleri kalmıyor sonra.
Güzel olmayan kızlar başka taraflarını göstermeye çalışıyo bazı erkeklerde sadece oralara baktığı için konuşuyorlar işte
"Güzel olmayan kızlar" kadar da abazan erkekler var es geçmeyelim.
Kız tatlılığı değil, bunlara nefes alsın saçı uzun olsun yeterli yani
Aynen
Kısa saç olmaz mı:))
Artık sadık kız bulmak zor herkes ben özgür um diyor kistlayinca yobaz oluyorsun demeki o kız çirkin ama sadık ve saygılı herhalde yoksa başka açıklama bulamadım
Güzel kızlardan sadık ve saygılı çıkmıyor mu üzerine çekme ama erkeklerin abazalogindan geliyor bu
Ben tamamen yok demedim ki ilaki vardır cirkininde saygısız olanı vardır ama artık erkeklere sadece guzelegi bakmadığını belirtmek istedim
Çirkin kız seviyorlardır.
Karakteri güzeldir, her şey görüntü değil.
sevilmesi çin illa güzel mi olması gerekiyor
Güzellik para etmiyor efendilik önemli
Çirkin kızlar orspudur uğraştırmadan verici tiptir
Belkide Onun güzelidir
Dünya kadar malı yoktur muhtemelen, ama...
Öylemiymiş
Samimi, buluyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?