Selamlar... Saygısızlık olabilir, üslubu vesaire. Hangisi sizi o kişiden soğutur?

Selamlar... Saygısızlık olabilir, üslubu vesaire. Hangisi sizi o kişiden soğutur?
Eğer yalanını fark edersem ya da bana karşı çok soğuk mesafeli olursa.. ya da kafa yapımız düşüncelerimiz bir türlü uymuyorsa ben soğurdum.. soğuduğum zaman da samimiyet güven kuramam.
Benimleyken başka birine aşık olduysa, başkasına gönlü kaydıysa bunu söylemesi, gizlemesinden bin kat daha hayırlıdır. En azından defteri insan gibi kapatırız. Yani bana dürüst olsun. Olmadığını anladığım an hayatımdan çıkarmayı bir borç bilirim.
Aşırı gereksiz samimi olması, kullandığı kelimeler ve zihniyeti
Cevap
18Cevap
Benle flört ederken başkasıyla konuşması affedilir yanı yok 💫
Karşı cinsten hangi hareketi gördüğünüz zaman konuşmayı bitirsiniz?
Fazlaca sabreden biriyim. Lakin son noktaya geldiğinde tavrımı ortaya koymaktan çekinmem.
Geçmişte biri bana , sen normal değilsin dedi bende bir daha yüzüne bile bakmadım , hayatta duyduğum en kırıcı kelimelerden biriydi
Ya saygı evet ama dediğin gibi üslup.. bi de konuşurken her şeyle dalga geçip dinlemeyen özelliği deli eder beni
Saygısızlık içeren herhangi bir hareket bunu sağlar.
Merhaba. Cinsellik tabiki söz konusu olursa soğurum
her şey bir yana ama yalan söylediğinde bitiyor benim için
muhafazakar ve geleneksel bir ailesi olması yeterli...
Üslub burada önemli fakat mesela karşı cins ile sohbeti varsa bu beni çok kolay soğutabilir.
Saygısızlık, benimle farklı hesaplar ile muhattap olma falan
Sevgiden önce saygı önemli, saygısızlık ve sınır aşımına tahammülüm yok
Ergence bir hareket, benimle iken başka bir kızı beğenme. Anında soğurum geri dönüşü asla olmaz
Kaba, nerde nasıl konuşacağını/davranacağını bilmezse ve bakımsızsa
İlk günlerden ruh halini bilmeyen huyunu suyunu bilmeden dalgalı şakalar yapan kişiler 🤮
Konuşma biçimi benim çok ilgimi çekiyor ve ayrıca yürüyüşü
Bu konularda çok dikkatliyim elimde değil birinde herhangi bir dikkatsizlik gördüğum zaman ister istemez o kişiye kendimi soğumuş hissediyorum
bakımsız kıllı rgl kokusu ter kokusu küfür ukala tavırlar
Menfaatci yaklaşım iyi niyeti maddi manevi kullanmaya çalışıp canım yerine koymaya çalışmak her şeyin bedeli vardır tabi taviz verdiğim her şeyin karşılığını alırım
K@sarsa ciddiyetimi bırakır sadece takılmaya bakarım
mesajlarima geç cevap vermeye başladıysa.. surekli karşı cinsten bahsetmeye çalışıyorsa bitiririm
Yalanını yakalar isem konuşma biter.~🙂
En ufak bir saygısızlık da red flag bende 🤷♀️
Yalanını görürsem bitiririm
Umursamazca cevaplar verirse. Üslup önemli.
Saygısızlık, bencillik...
Kaba olması küfretmesi
Laubalikik
hadsizliğini görürsem
Hayır dediğim hâlde diretmesi.
Geç yazması ve saygısız olması
Saygısızlık ve çocukça hareketler
Kıskançlık ve kısıtlama çabası.
Şaygışıjlık
Kadın eklerse
Kadın överse
Güvensizlik, Saygısızlık.