Arkadaşlar dayımın kızı ve eşim arasında bir ilişki olduğunu düşünüyorum?

Daha onceden boyle bir soru sordum. Bir kaç hafta önce ama o zaman sordugumda çok şüphelenmemiştim. Ama şimdi nerdeyse eminim ya. Arkadaşlar eşim 32 yaşında kuzenim 20 yaşında. Başta aralarındaki yaş farkından dolayı ihtimal vermedim. Ve ayrıca kuzenim guzel okumuş bir kız evli birine niye baksın niye dusunmustum.
ama şimdi kız bizim evde kalıyor ailesiyle yut dısından geldi bir kaç aydır bizim evde. Surekli bakışmalarını hissediyorum acaba kafamda mı kuruyorum bilmiyorum. Kuzenimizin dugun videosunu izledik videoda kameraman benİm eşimi çekti , kuzemim dediki bu dugunun en yakışıklısıydın dedi herkesİn içinde tum ailemin onunde. Mesela eşim ögle saatlerinde kahvaltıya geliyor işten o koştur koştur kahvaltıyı o hazırlıyor eşime. Daha çok sinirimi bozan da eşim halinden memnun. Bize geldiği ilk zamanlar ben eşimle kavgalıydım ayrı odalarda uyuyorduk. Geceleyin lavaboya kalkarken o da lavaboya kalkmıştı ve lavabonun yanında bizim yatak odamız var. Eşim tek başına uyuyor orada lavaboya kalktığımda baktım o da lavaboya giderken yatak odasının ağzında durmuş içeri bakıyor. Noldu diye sordum bir şey yok oda boş sandım dedi. İçime kurt dustu acaba kız odanın agzında durmuş eşimle mi konusuyordu. Ondan sonra 4 yaşında kızım var onunla çok ilgili. Eşim de o kuzenim kızımızla oyun oynarken onlarla çok ilgileniyor şakalar yapıyor deliriyorum. Bu kuzenimde ailemizin en kucuk kızı ve bekar aile içinde çok konusuluyor yok şoyle guzel yok boyle tatlı eşim de bunlar duyuyor acaba etkileniyor mu bundan

Bunun gibi sayısızca durum var uzamasın diye anlatmayacagım. Ama gozumle gormedim diye kesin nir şey var diyemiyorum.
Bu arada kız benim dayımın kızı aynı zamanda eşimin de amcasının kızı oluyor. Kız ikimizin de kuzeni.

o yuzden bana kızı kov falan demeyin kızı ben seviyordum evime ben aldım. Dayımın kızı oluyor. Eşimin de amcasının kızı. Ben kovsam eşim kabul etmez. Hatta benim gorumcem de bizimle yaşıyor cunku bekar ve kimsesi yok. Ve dayımın kızı gorumcemle iyi anlaşıyor yani hiçbir şekilde gonderemem evden.
napmalıyım ya yardım edin lutfen

Güncellemeler
+1 yıl
Ve en onemlisi ve en çok korkutan eşimle ciddi anlamda yakınlaşmıyoruz. Normalde şim her gun olmazsa kabul etmiyordu. Şimdi dilinin ucundan bike geçirmiyor yakınlaşmayı
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar sosyal medyadan takipleşiyorlar ya eşim sosyal medyadan beni bile eklemedi ne mana gidip kızı ekliyorki
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kocam beni dayımın kızıyla aldattı. Kavgalarımızın sebebi dayımın kızıymış. Kız bizim evde kalırken kocam benimle kavga etti ve ayrı odalarda kaldık. Aylarca birlikte olmadık. Bunun sebebi dayımın kızıymış. Kocama seni karınla görmeyeceğim gibi bir şey söylemiş. Zaten o da kocama her gün veriyormuş kardeşim. Kocam bana aylarca dokunmadı. Ben de hep şaşırıyordum yani kocam nasıl dayanıyor diye kaç aydır. Meğer dayımın kızıyla zaten her gün beraber oluyorlar. Ona altın bile almış.
Arkadaşlar dayımın kızı ve eşim arasında bir ilişki olduğunu düşünüyorum?