Güncellemeler
+1 yıl
Ve en onemlisi ve en çok korkutan eşimle ciddi anlamda yakınlaşmıyoruz. Normalde şim her gun olmazsa kabul etmiyordu. Şimdi dilinin ucundan bike geçirmiyor yakınlaşmayı
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar sosyal medyadan takipleşiyorlar ya eşim sosyal medyadan beni bile eklemedi ne mana gidip kızı ekliyorki
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kocam beni dayımın kızıyla aldattı. Kavgalarımızın sebebi dayımın kızıymış. Kız bizim evde kalırken kocam benimle kavga etti ve ayrı odalarda kaldık. Aylarca birlikte olmadık. Bunun sebebi dayımın kızıymış. Kocama seni karınla görmeyeceğim gibi bir şey söylemiş. Zaten o da kocama her gün veriyormuş kardeşim. Kocam bana aylarca dokunmadı. Ben de hep şaşırıyordum yani kocam nasıl dayanıyor diye kaç aydır. Meğer dayımın kızıyla zaten her gün beraber oluyorlar. Ona altın bile almış.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eve dinleme cihazı veya gizli kamera koyup evden arada çık. Durum ortaya çıkacaktır. En kötüsü emin olamadan sürekli bir şüphe içinde yaşamak.
Bunu yapamam ama belki telefonumdan ses kaydını açar çıkarım dışarı
👍
Maşallah senin evde toplama kampı gibi bulduğunu eve almışsın kendinize özel bir hayatınız kalmamış
Ya napyım gorumcem dayımın kızı oluyor yani. Annesi babası ölmüş kendi de evlenmemiş. Gencecik kız tek başına mı yaşasın sen kendi kız kardeşini dusun karın onu istemese evden kovsa naparsın. Onun dışında arada misafir gelir normaldir dayımın kızı yani
Dayının kızı da misafir değil gelmiş eve çöreklenmiş derler buna evde kahvaltı hazırlamalar filan rahatsız edici tavırlar bu gitmeyecek mi yurt dışına daha
Ya daha var gitmez o. Ya bizim ailede normal bu herkes diğerinin evine giderken böyle şeyler yapar yani. Ben ondan rahatsız olmuyorum. Ama esimle arasında bir şey olmasından korkuyorun
Ne desem bilemedim valla Allah içine ferahlık versin inşallah yanılırsın da yuvan zarar görmez
Valla arkadaşım al kocanı karşına konuş böyle şüphe ile olmaz hasta olursun
Boşuna kuruntu yapıyor da olabilirsiniz. Emin olmadan harekete geçerseniz zararlı çıkarsınız.
Harekete geçemem belki kuruntu yapıyorumdur sonra aklında olmayan bir şeyi aklına sokmuş olurum
Mantıklı. Bence kocanızla aranızı düzeltmenin yollarını aramalısınız
Bence kafanda kurmuşsun
Ya ama sence normal mi eşimle yatmamamız. Her gun istiyordu aniden istememeye başladı ya of
Kaç gündür sevişmiyorsunuz
Neredeyse 1 buçuk ay. Hatırlamıyorum bile tam olarak ve gerçekten korkuyorum yani tedirginim yemeden içmeden kesildim. Ya bir adam düşün regl olduğum zaman bile küfürler ediyordu. Her gün beraber olmazsak uyumuyordu. Ve aniden birden bire istemiyor. Ya ben bence kafamda kurmuyorum ya.
Diyelim ki bu bahsettiğin kadınla sevişiyor nerde ne zaman yapacak bunu? Senin gözünün önünde mi
Ya gözümün önünde değil. Eşim ise gidiyor. Ticaretle uğraşıyor. İstese işten bir iki saat ayrılır kendi iş yeri sonuçta. Kız da yedi yirmi dört benim dibimde değil. Zaten kız alışverişe gidince eşimin dükkanına uğramış birkaç defa. Çünkü eşim bütün esnafları tanıyor hatırı geçiyor. O da çok eşya almış. Eşimin yanına gitmiş demiş ki falan esnafa söyle de çalışanı esyalarimizi eve bıraksın demiş. Eşim de telefon etmiş. İsteseler o ara olur yani niye olmasın benim ruhum bile duymaz
Böyle bir imkan varsa haklı olabilirsin. Birlikte olabilirler yani. Çok karışık bir durum ne yapacaksın
Bilmiyorum ya çok korkuyorum bu durumdan bazen hiç peşine dusmeyeyim boş vereyim diyorum çünkü gerçekten böyle bir durum varsa hiç kaldırmam kızım da daha küçük 4 yaşında of. Cidden başım ağrıyor sabahtan beri düzgün uyuyamıyorum. Kız da her sabah süsleniyor pusleniyor alışverişe gidiyor bazen görümcem de onunla gidiyor. Zaten benim görümcemle aram iyi değil. Kaç defa eşimi beni boşamasi için doldurdu. Eğer dayımın kızıyla eşim arasında bir şey varsa kesin görümcem biliyordur hatta onları görümcem bile idare ediyordur. Ama bilmiyorum ya. Bazen düşünüyorum dayımın kızı bunu yapacak bir kız mı eşimi de düşünüyorum eşim de beni seviyor yani kendi amcasının kızına göz diker mi bilmiyorum hiç ya
Yani yanlış anlama bende tam bilemem sonuçta ama ortada cinsellik varsa yasak olan şey tatlı gelir insana. Biraz da imanı zayıfsa hemen kayar böyle bir tarafa. Belki de kız eşini yoldan çıkardı bilemezsin. 1.5 aydır seninle sevişmiyor bu hiç normal değil
Ya bence de hiç normal değil ben eşimi tanıyorum 1 buçuk ay duramaz o. 2 gün bile duramaz ya.
O zaman haklı olabilirsin
E bu arada eşim dindar değil yani bekarken hep bu tür şeylere bulaşmıştı. Ama ya amcasının kızıyla yapması benim aklımı almıyor. Ama onun duygusal bir tarafı var. Beni bu çok çok korkutuyor yani bağlanabilir sevebilir. Kızın da annesi yabancı. Yani dayımın kızınin annesi şamlı. Şamlilar kocalarıni simartilarlar cilveliler. Işte aynısını eşime yapıyor olmasından korkuyorum. Eşimi tanıyorum ben böyle şeylerden etkileniyor. Güzellikten de çok etkileniyor. Ya bağlanırsa ona bundan korkuyorum. Hadi ben göz yumdum bir şey demedim. Ya o boşanmak falan isterse
Böyle bir şey varsa göz mu yumacaksın
Ya göz yummam ama yumdum diyelim. Mesela peşine düşmedim diyelim
O zaman her şeyden habersiz onlar sevişmeye devam eder sende ayrı yatmaya devam edersin böyle bir şey varsa
İnşallah aranız düzelir. Bol bol dua et
Of yapmam öyle bir şey. Ama kesin olursa napayim o zama düşünüyorum. Bosanirsam eşim o kızla kesin evlenir bundan eminim. Onlara istediklerini vermiş olurum
Bol bol dua et. Düzelir inşallah. Kızı evden yollamaya bak
Inşallah ama evden yollayamam. Esimle arasında bir şey varsa bir kere eşim göndermez bir şey uydurur yine kızı burada tutar. Ayirca kız görümce le kanka yani. Görümcem de istemez gitmesini
Ama inşallah yollarim
Bırak sevişsinler
Bir defol git
Ben gitsem bile olacak varsa olur biliyorsun
Ne oldu sonuç
Evden gönder hemen
Çıtırı bulmus
Bir yuru git ya
Bana dicegine kocana de onu
Seni ilgilendirmez sinirimi bozma
Ee sonuç, hala erkektir yapar aynı evdeyim çocuk var bosanamiyorum mu
Çok yazık