İnsanın asla birinin onu sevmeyecegine inanması ne kadar üzücü değil mi?

Psikolojik olarak kabulleniyor insan etrafında sevilen insanları görünce bir de yaşadığı şeylere bakıyor asla o kızlar gibi olamayacağını anlıyor. Kalp kırıklgini her seferinde kendi acı çeke çeke toparlamaya çalışmak, diğer yandan çokça sevilen insanlar. Bir belediye çiçeğini bile çok gördüler zamanında. Yarabandi birinin çiçek ne haddine ki cidden o söylenen laflar sözlerin koskoca yalan olduğunu anlamak. Eski sevgilisine her şeyi yaptığını söyleyip sana bir tane çiçek almaması ve etrafında demet demet çiçek alınan kızları görünce söz verdim kendime asla bir erkeğin seveceği kız olmayacağım sakın o sevgini de bir iğrenç erkeğe verme diye. Zaten fazla yaşamam en fazla 25 yaşını görürüm. İste o gün geldiğinde her şey gözümün önünden geçip sonra boşluktan bırakacağım ki kendimi en azından kalbim kırılmayacak bir daha.
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatta demek ki sevilmeyecegim bunu anladım sevilen insanları izleyerek mutlu olmaya çalışırım büyük ihtimalle. Bir şarkı sözü geldi aklıma herkes kaderiyle buluştuğunda ben galiba odamda yalnız öl*cegim diye bilmiyorum ama bu söz çok etkiliyor beni her zaman bu çöp dünyada yalnız olacağım. Hep iyi niyetimden kaybettim ama olsun iyi insanlar olmazsa diğer iyilik bekleyen insanlar ne yapar o zaman
İnsanın asla birinin onu sevmeyecegine inanması ne kadar üzücü değil mi?