Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada sizden sonra vergi levhası sahibine ulaştım. Dolandırıcılarmış. Mart 'tan beri tıkır tıkır gidiyormuş işleri. Şimdi vergi levhasını kullandıkları kişi maddi manevi tazminat davası açacak. İşlerini bozdum 😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Evde sabun paketleme işi için bir firmayla görüştüm. 350 TL kapora istiyorlar. Güvenmediğim için sorguladım. E devlet üzerinden vergi levha numarasını verdi. Sorguladım, vergi levhaları var. Fakat sabun işi olarak değil, ev yapımı yiyeceklerin satılması hususunda açılmış levha. Güvenilir mi sizce?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vergi levhası olması önemli değil ama belli ki sen illa dolandırılmak istiyorsun. Vergi levhası olsa ne olacak? Bende sana gideyim bir büfede duvarda yazılı olan vergi levhasının numarasını alıp atayım e devletten sorgula çıkarsa bana 350 lira ver. 350 lira için kim dava açar? Kimse. Onlarda bunu biliyor. Çok çok cimere şikayet edersin whatsapp ekranıyla birlikte hiçbir şey olmaz mahkemeye git dava aç derler. O yüzden dolandırıcı bunlar inanma
Kendi işim var zaten. Ben çalışıyorum. Annem evde depresyona girdi. Hobi gibi yapsın istiyorum. Çok şükür ihtiyacımız yok. Aile avukatımız da var. Dava açarım yani. 350 TL için değil, yaptıkları iğrençlik için. Sorun 350 TL değil yani. Annem bir işe yaradığını hissetsin, kendi parasının kazanmasının güzel duygusunu tatsın diye uğraşıyorum. Avukata da rezil olurum diye sormak istemiyorum, o yüzden burada sormak istedim
Ablacım aile avukatı da olsa kimse kimse için kılını kıpardatmıyor. Bu avukat abin ya da ablan bile olsa sana diyeceği boş ver. Çünkü bunlar iğrençlik olsa da sonu yok birini şikayet et diğeri tekrar başlıyor. Türeyip çoğalıyorlar. En güzeli hiç uğraşmamak. Gerek yok. Ama avukata 350 lira için bir ton para bayılırsan bu sana mesaj atanı yakalarsın ama muhtemelen yurtdışındadır. TR GSM vardır. Anne de internette satabileceği üretebileceği örgü türü bir sayfa açabilirsin
Sevmiyor öyle şeyleri. Sabun, boyama, süsleme böyle şeyler tam onluk. Avukatımız sağolsun çok iyi birisi. Hatta karşı taraflar akrabanız mı sizi nasıl savunuyor derler. O konuda hakkını yiyemem asla. Ama doğru bir dava artık 20 binden aşağı değil. Dava parası yerine anneme bi maaşımla altın alırım hiç olmazsa sevinir 😅 başka işler düşüneyim ben artık, teşekkür ederim açıklaman için. Ben vergi levhaları var diye güvenilir olduklarını düşünmüştüm
Bak işte çok mantıklı çok sevinir😄 Rica ederim
Hayır, dolandırıcılar. Kapora yatırma
Evet öyleymiş ya, vergi levhaları olunca güvenmiştim 🤦🏼♀️😅
Öyle bir şey yok, kapilma
E devlet üzerindeki vergi levhaları da güvenilmez mi yani? Vergi levhaları olduğu halde dolandırıcılık yapmaları, dava açmam hususunda onlara sıkıntı çıkarmaz mı
Alacaklı suçlu bu ülkede
Haklısın, gerçekten öyle. Ölürüz, soyuluruz, tacize uğrarız hiç değerimiz yok. Suriyeliler kadar değerli olamadık şu ülkede