Avustralya’da yaşayan sosyal medya fenomeni Honey Brooks Instagram üzerinden ilgi çekici itiraflarda bulundu. Fenomen isim çokeşlilik açıklamasında bulundu. Honey Brooks kocasının başka kadınlarla birliktelik yaşamasında bir sıkıntı görmediğini hatta kendisinin izin verdiğini söyledi. Brooks açıklamalarının devamında eşinin başka kadınlarla birliktelik yaşamasına izin verdiğinden beri ilişkisinin seviye atlayarak daha iyi bir hale geldiğini belirtti.

Avustralyalı sosyal medyada fenomeni Honey Brooks, Instagram'dan yaptığı paylaşımında çokeşlili ilişkisini "Bu yıl şu ana kadar kocamı 16 kişiyle paylaştım" diyerek savundu. Brooks ayrıca, "12 ay önce bana kocamı birden fazla kadınla paylaşacağımı söyleseydiniz buna inanmazdım" diyerek kararının nispeten yeni olduğunu söyledi.
Siz eşinizi ya da sevgilinizi paylaşır mıydınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Paylaşmayız. Benim olan benimdir ama bunu anlayacak bir sevgili olamalı ağır olmalı. Haddinden iddalar ile sorular açılmamalı
nası yanş *
Hayır paylaşmam
Biz Müslüman bir ülkeyiz sevdiğini paylaşmak bize ters bir statü bizim olan bizimdir
Net bizim olan bizimdir
Kesinlikle öyle 👍 biz yemeğimizi çayımızı kiyafetimizi herşeyimizi paylaşmayi severiz ama eşimiz sevdigimiz bize özel olsun isteriz ve onu sahiplenir koruruz
Kesinlikle katılıyorum sana.
🙋🙋🙋
Saçma sapan şeyler bunları mı örnek alacağız ¿
Bencede tabiki de almıcaz ama fikir amaclı bir soru bu
Hayır paylaşmam.~
Paylaşana saygı duyar mısın? ve ya neyin kafasındalar?
Saygı duymam bence iğrendirici
Kesinlikle
Bence paylasmayan seviyordur
Kesinlikle tabi k
lut kavmi loading...
hahahahahah
Asla.
Midem kaldırmaz. Paylaşım sevmiyorum.
bence de
videolarımı evet