• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevdiğim için mi özlüyorum ya da sadece takıntı mı, nasıl ayırt edebilirim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Sevdiğim için mi özlüyorum ya da sadece takıntı mı, nasıl ayırt edebilirim?
Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Niewiedertilidin
    Niewiedertilidin Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.

Bir kişiyi özlemenin nedeni genellikle ona duyulan sevgiden kaynaklanır. Ancak, bu durumu takıntıdan ayırt etmek bazen zor olabilir. İşte bazı ipuçları:

• Sevgi, genellikle başkalarının iyi olmasını istemek, onların mutluluğunu önemsemek ve onlara saygı göstermekle ilişkilidir. Sevdiğiniz bir kişiyi özlediğinizde, genellikle onların yanında olmayı ve onlarla kaliteli zaman geçirmeyi arzularsınız.
    • Takıntı ise genellikle kontrol etme ihtiyacı, aşırı düşünme ve belirli bir sonuç veya durum hakkında sürekli endişe duyma ile ilişkilidir. Takıntılı olduğunuz bir kişiyi özlediğinizde, genellikle onların dikkatini çekme, onları kontrol etme veya onların hayatlarına müdahale etme isteği duyarsınız.

Bu ipuçları genel bir kılavuz olabilir, ancak her bireyin deneyimi farklıdır. Eğer bu konuda endişeleriniz varsa, bir uzmana danışmayı düşünebilirsiniz. Kendi duygularınızı ve düşüncelerinizi anlamak için profesyonel yardım almak her zaman iyi bir seçenektir. Unutmayın, duygusal sağlık da tıpkı fiziksel sağlık gibi önemlidir.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Merhaba, bence kişi odaklı değil de verdiği hissiyattan yani iyi hissettirdiği şeyler aklınıza geliyorsa gerçekten özlüyorsunuzdur yani karşılıklı olarak yaşadığınız şeylerin gücü, sahiciliğiyle ve hissettiklerinizle alakalı bir şeydir özlemek diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

4

Cevap

• Qdzgfg
    Qdzgfg Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Bende boyle bi durum yasadim ama benimki hocamdi surekli goz goze geliyoduk sonra okul bitti 2 yil sonra bi anda ozlemeye basladim 2 ay her an aklimdaydi cok kotuydu bosluktan oldugunu dusunuyorum senin sevdigini dusunmuyorum cunku sana gore biri degil gibi birde instada baska kizlari begenen birinden olmaz etrafimdakilere gore soyluyorum disardan iyi gozukuyodur

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Instagram dan resim begendigini nerden biliyon

Yorumla
    • Qdzgfg
      Qdzgfg
      +1 yıl

Ben bilirim

Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

İnsan sevdiği için özler takıntı olması için üzerinden çok uzun zaman geçmesi gerekiyor eğer biteli 6 aydan uzun oluyorsa bu takıntıdır.

0
    0 Yorumla
  • Zyk346
    Zyk346 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Sen hiç nefret ettiğin bir şeyi özledin mi? Muhtemelen özlememişsindir.

takıntı bile yapmış olsan bu sevgini oluşturan sebeptir ama sevgi sonuçtur. Kısaca sevdiğin için özlüyorsun başka bir ihtimal yok

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgi için illa beraber dolu vakit geçirilmesi gerekiyor sanıyordum, o yüzden bu hissleri sadece bir kuvvetli "çekim" olarak görüyordum. Biz uzun süre aynı bölümü okuduk, bir kaç derse de beraberdik. Ders deki muhabbetlerden ve teneffüslerde birbirimizden gördüğümüz/duyduğumuzdan öteye bir tanışma olmadı.

Yorumla
    • Zyk346
      Zyk346
      +1 yıl

Dediğim gibi sen sonucu kabullenmemek için kafan da bahaneler yaratmaya çalışıyorsun ama hiçbir bahane bu sonucu yok etmez.
      Benim anlamadığım şey kendi içinde kavga etmek yerine neden adamla konuşmuyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

En son gördüğümde bana mesafeli davrandı. Ben onu bana bakarken yakaladım, oda eşyalarını toplayıp ön sıraya geçti. Dürüst oluyum bende ona ondan önce karışık sinyal verdim, çünkü ona karşı duygularımı bastıramadım ama aynı zaman da korktuğum için mesafe koymak istedim. Neyin ne olduğunu bilmiyorum ve bu durumda harekete geçemiyorum.

Yorumla
    • Zyk346
      Zyk346
      +1 yıl

Duygularını bastırmaya çalıştığına ve korktuğuna göre muhtemelen senin ya da onun, hatta belki de ikinizin de mevcut bir ilişkisi olmalı. Hangisi? Ona göre tavsiye vereyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok, bence onundan yok, Instagram da rahat takılıyor. Ben hayatı dini çerçeve de yaşamaya gayret gösteren biriyim. Onda da bu konuyla alakalı iki üç rahat davranışlar gördüm. Bu bana korku verdi. Ben sevdim mi, geçici sevmek istemiyorum, ciddi bir ilişki içinde sevmek istiyorum. Onu kestiremedim, çapkın biri mi ya da sadece sosyal medya da mı rahat davranıyor. Rahat davranıyor derken, kızlar onu ekliyor o geri takip ediyor, yeri geldi mayolu resimler beğendi vs. Çok mu ince eledim, sosyal medyayı fazla mı hesaba aldım bilmiyorum. Bir yandan efendi gibi geliyor bana, bir yanda da meraklı gibi duruyor. Sonra korkuyorum "çabuk sıkılan biri olabilir" diyorum, "aman gönlünü verme, emin ellerde olmaz" diyorum içimden. Ama tabi günahını almak istemem, belkide sandığım gibi değildir... işte bu belirsizlik duygularımı bastırmaya sevk ediyor beni

Yorumla
    • Zyk346
      Zyk346
      +1 yıl

Erkekleri kadınlar gibi düşünme. Dindar dahi olsa ilgisini çeken kadına karşı tepkisiz kalmları çok zordur. Genel de Çapkın olması ya da olmamasının dindarlıkla ilgisi yoktur , yapıyla alakalı bir durumdur

Adamı uzaktan tanımaya çalışmak sana bir fayda vermez. Hatta sürekli düşünmek zorunda kalacağın için ilgin daha da artar bir süre sonra artık başka bir şey düşünemez hale gelirsin. Bu aşamadan sonra artık onu nasıl görmek istiyorsan öyle görmeye başlarsın. Hani aşkın gözü kördür lafı buradan gelir.
      Gerçekte olan değil , senin kafan da idealize ettiğin karakterin varlığına inanırsın

Geçici heves istememeni , dindar birisiyle olmak istemeni anlıyorum fakat , sen onu tanımadan istiyorum diyemeyeceğin gibi o da seni tanımadan istiyorum diyemeyecektir. Kimse bir hayaleti gönüllü istemez değil mi?
      Benden sana tavsiye en azından arkadaş olarak yaklaşıp , tanımaya çalış. bu şekilde daha az düşünmek zorunda kalacağın için hem ilgin azalacak hem merakın bir miktar gidecektir. Baktın çocuk iyi çocuk ondan sonra kartlarını açık oynarsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki çapkın yapıya sahib bir erkek sevdimi, ilişkiye girdimi, sadık kalmayıda bilir mi? Bu "çapkınlığı" yaşıyor olması bekar olduğu için olabilir mi?

Yorumla
    • Zyk346
      Zyk346
      +1 yıl

Bu sorunun net bir cevabı yok. Yani insan dediğimiz bilimsel bir varlık değil ki 2 kere 2 her zaman 4 eder diyebilelim

Çapkın olmayan birisiyle de olsan sonradan çapkınlaşabilir. Mesela sonradan parayı bulanlar da bu çok olur

Bekarlıkta ki çapkınlık gelecek için çok fikir vermez.. Yani bu nokta da kaderin neyse onu göreceksin.
      Yinede bir iki fikir vermeye çalışayım

Kadın ve erkekler de gözlemlediğim aldatmalara göre , bazısı gerçekten sadece çeşitliliğe alıştığı için aldatıyor. Güzelliğe , çekiciliğe dayanamamak gibi bir durum olmuyor. Bunlar eşini sevse de aldatıyor
      kadınlardan bu tarz insanlar genel de aileden çok baskı görmüş tiplerden çıkıyor
      Erkekler de bu tipleri anlamak daha da zor. Etrafında ki kadınlara bak , geneli çirkin ya da ortalama güzellikteyse risk artar diyebilirim. Çünkü seçici olmadığını gösterir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama yine de değişiklik seven bir erkeğin hayata bakışında, değerlerinde sadakat varsa o zaman bu "farklılığı yaşama" durumunu bekarlığına özgün bir davranış olarak görür diye düşünüyorum. Bazıları da doyum noktasına ulaştıktan sonra çapkınlıktan vazgeçiyordur diye tahmin ediyorum.
      Ortalama güzelik seven erkek belki "doğallık" seven de olabilir. Aksine çok seçici erkek de belki daha iyisini bulunca gözü yine dışarda olabilir bence. Ama dediğin gibi bu elimizde olmayan bir durum, hiç beklenmedik birinden de aldatma fiilini görebiliriz veya çapkın denilen kişinin çok sadık bir eş olduğuna da şahit olabiliriz. Bu belkide biraz kişinin kendi ruh haliyle veya karakter gelişimiyle de alakalı olabilir. Yaşamda hangi değerlere sahip olduğu önemli.

Ama diğer söylediklerine katılıyorum. Tanışma olmadan insan düşündüğü ihtimallerle sadece kuruntu yapıyor. İşte ben de erkekleri kadınlar gibi gördüm. Yaptığı davranışlardan dolayı, sosyal medya hesabına bakarak "acaba rahat bir hayat mı sürdürüyor?" diye düşündüm. Belki buydu hatam, bire bir tanışma olsaydı, daha net bir şekilde hayata dair değerlerini anlardım sanırım

Yorumla
    • Zyk346
      Zyk346
      +1 yıl

Kesinlike.. Düşünmeye devam ettikçe daha da çok kafayı takacaksın , sorularına cevap alamadıkça daha da çok soru soracaksın

Bir de şu yönü var. Yani çocuk çapkın mıdır değil midir, senin şu an ki durumun da önemi değiil ki
      Belki çapkın değildir ama tanıyınca istemeyeceksin ya da çapkın olmasına rağmen isteyeceksin. Belki o seni istemeyecek.. yani yüzlerce ihtimal sayabiliriz ve cevaplarımızın hiçbir önemi olmaz

Bu soruların cevaplarının bir anlam ifade edebilmesi için senin en azından arkadaş sıfatıyla çocuğun hayatında olup , onu biraz tanıman gerekiyor. Yoksa bu şekilde piyango bileti alıp bana çıkarsa diye hayal kurmaktan farksız.. kendini boşuna yıpratıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım, net bir cevap oldu. Teşekkürler ve hakkını helal et.

Bir sorum olacak, bu soruyu gizli sordum, yinede profilime girme felan oluyor mu? Ve senin bana yazmış olduğun cevaplar açık mı ya da tek ben mi görebiliyorum?

Yorumla
    • Zyk346
      Zyk346
      +1 yıl

Rica ederim ne demek. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Profilin gizli olarak görünüyor ama diğer sorunun cevabını bende bilmiyorum :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani bu soruyu kim sordu göremiyorsun?

Yorumla
  • XxBloomxX
    XxBloomxX Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Neyini ozledigine gre degisir

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Varlığını, yanımda oluşunu, temas bile değil, ilk sırada onunla göz göze gelmeyi, sesindeki sıcaklığı

Yorumla
    • XxBloomxX
      XxBloomxX
      +1 yıl

Soyle soyleyim hislerinin temelinde onun varligi ve tek basina o kisinin hayatinda olmasinin verdigi huzur varsa ask ama onun sana hissettirdikleri ya da ne kadar zevk aldigin gibi seyler varsa takintidir diye dusunuyorum. sen daha iyi bilirsin bu dediklerimin hangisine yakinsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanırım ikincisi değil, çünkü yeri geldi yaptığı davranışları fazla buldum ve rahatsız oldum. Ama genel olarak, böyle etrafımda kendi halinde takılması bile yetiyordu bana, illa benimle ilgilenmesine gerek yoktu. Bu o zaman aşk mı?

Yorumla
  • Ogoner
    Ogoner Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.

Biseyin oluyomuydu bu sahis

0
    3 Yorumla
    • Ogoner
      Ogoner
      +1 yıl

Neyse zten ondan daha haber alamiycaksin byby

Yorumla
    • Ogoner
      Ogoner
      +1 yıl

Git baska bul cesaretliysen hadi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynı derslere giriyorduk, samimi bir tanışma olmadı, teneffüslerde birbirimizden gördüğümüz/duyduğumuz kadar. Biri iki göz göze gelme vs.. 4-5 sene gibi birlikte okuduk

Yorumla
  • bosinsanlarlaugrasma
    bosinsanlarlaugrasma Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Bunu anlamak mümkün değil yaa

0
    0 Yorumla
  • Sadenesscafeee
    Sadenesscafeee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Sevdiğin

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim için mi özlüyorum ya da sadece takıntı mı, nasıl ayırt edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşk mı yaşıyorum yoksa sadece takıntı mı, aradaki farkı nasıl anlayacağım? 9 cevap verildi
Aşk mı takıntı mı nasıl anlarım? 4 cevap verildi
Hissettiğinizin aşk değil alışkanlık olduğunu nasıl anlarsınız? Ya da aşkınızın bittiğini? 9 cevap verildi
Aşk mı, takıntı mı nasıl anlarım? 12 cevap verildi
Takıntı mı yoksa gercek sevgi mi bilmiyorummmmm? 4 cevap verildi
Aşk ile takıntıyı nasıl ayırt edebiliriz? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kötü birine aşık olabilir misin?
  • Güzel olmak mı, güzel görünmek mi daha iyi?
  • İnsan en çok hayallerini mi erteliyor, yoksa kendini mi?
  • Evde kaç kişi yaşıyorsunuz?
  • Nikah şahidiyim ne giymeliyim?
  • Karıma yıldönümü hediyesi olarak tek taş mı alsam beş taş mı?
  • Yemek yerken telefon ile konuşur ya da yazışırmısınız?
  • Sivri dilli misin, tatlı dilli mi?
  • ​Bazen en büyük huzur, görmezden gelmeyi öğrenmekte gizli. Sizce de artık duymamazlıktan gelme sanatını öğrenmenin vakti gelmedi m?
  • Sarı tavukları 10 saniyede sayabilecek bir zeka küpü var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨