Beni seviyor mu sevmiyor mu?

Ben biriyle konuşuyorum lütfen kırıcı olmadan cevap verin bana. ben 14 yaşında aile zoruyla evlendim ayrıldım şu an 25 yaşındayım birini tanıdım kendisi 10 yıl madde kullanmış şu an 6 aydır tedavi oluyo içmiyor ben baktım bana herseyini anlatıyor başta sormadı hiç evlendi sandı bence sonra buluşmadan önce ben buna anlattım istersen git dedim ama geçmiş benim dedim herkesin geçmişi var sonuçta dedim konuşmaya devam ettik buluştuk hiç kötü biri değil yani sadece gözlerime baktı bende hayat yok dedi bende olduğu kadar dururum yanında dedim her derdini anlatır hala bana ben aşık olamam diyor bana ben seversem kafamda kurarım diyor. Menfaat çıkar var hep diyor ama benim ondan Bi çıkarım yok biliyorda mesela 1 gün kaybolsam İnternet kapalı olsa normalden yazar niye kapalı diye. sonra konuşurken güzelim der nazlim der canım der ama sonrası yok yani insan sevmem deyince sevemez mi yani istemiyorsa git hayatımdan der giderim. ben şimdi buna ur kodlu bardak yaptırdım kargom gelmiş sana yakın al dycem bunun fotoları var bardakta sonra senin hediyen o dycem onda menffatim olmadığını anlasın ama sevmiycem deyip sevmezmi beni nolur beni aydınlatın arkadaşlar çok güzel bakıyor gözüme ama korkuyor aşık olacam diye

Güncellemeler
+1 yıl
Sevip sevmediği belli değil
Beni seviyor mu sevmiyor mu?