Aynı okulda çalışan bekar bir öğretmenle daha önceden 1 evlilik yapmış bir müdür yardımcısı birlikte olsa ne olur?

• Soru gayet açık adım Fulya 26 yaşındayım bi devlet okulunda kimya öğretmeniyim övünmek gibi olmasın ama okulun sevilen sayılan bir hocayımdır öğrencilerimle arkadaş gibiyimdir, her neyse öğrenciler sürekli benle konuştuğu için çoğu hocanın gözleri ister istemez görüyor bizi müdür yardımcısı bit idarecim de geldi bir gün öğretmenler odasına boş dersimdi kahve içip telefona bakınıyordum nedir bu akıbetiniz Fulya hocam Dedi bende neyin akıbeti hocam dedim sayenizde bütün okul kimyadan kopya çekmeden çok yüksek alıyor Dedi bende hocam çalışıyorlar çünkü dedim tabiki bütün sınıfların dersine girmiyorum o öğrencileri de çok sever sayarım daha sonra sohbet ordan uzadı gitti daha sonra bu sohbetler giderek arttı diyebilirim yani yaklaşık 2 senedir tanışıyoruz 2022 Nisan aydına eşinden boşanmış biri eşi onu aldattığı için anlattı konuşma arasında öyle yani bende biraz hoşlanıyorum sanırım bugüne kadar herhangi bir ilişkim olmadı bu arada bahsettiğim kişi 37 yaşında, siz çevremizde olsanız böyle birsey olsa ne tepki verirdiniz.
Aynı okulda çalışan bekar bir öğretmenle daha önceden 1 evlilik yapmış bir müdür yardımcısı birlikte olsa ne olur?