1 ay önce sözlendiğim kişiyle iletişim eksikliği ve aile baskısı yüzünden sürekli tartışıyoruz, ne yapmalıyım?

4 5 ay önce arkadaş vesilesi ile tanıştığım biriyle 1 ay önce sözlendik ve sözlenmeden önce kendisini araştırdığımda sürekli odasında telefonla takıldığı her şeyden bağımsız olduğu soylenildi ama ben ona rağmen belki düzelir öyle değildir diye gecistirdim kendimi ve benim dediğim gibi olmadı sürekli telefonla meşgul ve günde msjlastigimiz 10 mesaj anca ve akşam olunca da uzanıyorum uyuyup kalabilirim haberin olsun deyip gidiyor ve annesi sürekli beraber olduğumuzda arayıp eve gelmiyormusun yemek hazirliycam ona göre benimle olduğunu bildiği halde 3 4 defa arıyor sürekli ve bu durum artık benim canımı sıkmaya başladı ve duygusal bir şey hissetmiyorum artık ne yapmalıyım 😔

Güncellemeler
+1 yıl
Babam benim her şeyim bu sözü ben istedim ve şimdi istemiyorum baba diye nasıl diyeyim onu düşünüyorum 😔
1 ay önce sözlendiğim kişiyle iletişim eksikliği ve aile baskısı yüzünden sürekli tartışıyoruz, ne yapmalıyım?