Konuştuğum çocuk iş yerindeki muhabbetten kırıldı gibi, aramız bozuldu mu şimdi ne yapmalıyım?

Konuştuğum biri var, aynı iş yerinde çalışıyorduk, o çıktı sonra biz konuşmaya başladık. Bugün iş yerinden bir abi, ikimizin de sevdiği birisi sohbet ederken "Ee nasıl gidiyor, konuştuğun biri var mı?" falan diye sordu. Ben de konuştuğum biri var dedim, isim falan vermedim. Ben, o isim saydı bir sürü falan, o isimlerin içinde onun da ismi vardı, o anladı benim yüz ifademden. Onunla falan konuşmuş. Biz o sıra yine normal konuşmaya devam ediyoruz, soğuk falan yapmıyor gayet iyiydi. Sonra ben sordum böyle böyle rahatsız oldun mu, ben söylememiştim falan dedim. O da biraz dedi, ben söylemeden yapmana kırıldım dedi. Ben özür falan diledim ve benim söylemediğimi söyledim, o da tamam tamam sorun değil dedi kelimeleri uzatarak. Sonra ben de dedim ki kızacağından korkmuştum dedim, o da normalde kızardım ama iyi değilim, üzerine gelmek istemedim dedi. Ben de niye, ne oldu dedim, yüz yüze konuşuruz dedi, ben de tamam dedim. Sonra ben uyuyacağım dedi, ben de iyi geceler dedim, kalp bıraktı. Sizce aramız kötü mü şimdi ya da ne yapayım

Konuştuğum çocuk iş yerindeki muhabbetten kırıldı gibi, aramız bozuldu mu şimdi ne yapmalıyım?