Konuştuğum çocuk cimri çıktı, bu çocukla konuşmamı nasıl bitirebilirim?

Şimdi 2 haftadır biriyle konuşuyorum ama biraz ciddi düşünerek konuştum ciddi düşünmemin nedeni çok mantıklı konuşuyordu bir de çoğu isteklerimi olumlu yaklaşıyordu yani hayır olmaz gibi cevaplar vermiyordu ve bu da benim hoşuma gittiği için ciddi düşündüm o da aynı şekilde bana karşı ciddi düşünüyordu tabii ki de o benim tepkime ve karakterime aşık olmadı. Güzelliğim dikkatini çekmişti. Neyse biz buluşma günü ayarladık ve biz buluştuk çocuk öyle bir yere götürdü ki beni etrafımız yemek içecekler dolu ama hiçbir şey yiyip içmedik ve burada yiyip içmek önemli değil ama sonuçta olarak ilk buluşma cebinde parası olmasın hesabı ben de ödeyebilirdim önemli değil ama maddi durumu iyi olan biri yani çok kötü değil çalışıyor sonuçta oturduğumuz yer bekleme alanı gibi bir yerdi utancımdan kalkıp gidemedimde neyse sonra biz kalktık ayrıldık birbirimizden şey yazmış "Öküz ben sana içecek bir şey ısmarlamadım🥹" çok şükür fark etmiş en azından 😅 Yani ben bu hareketinden dolayı bu çocuktan soğudum konuşmak istemiyorum kalbini kırmadan nasıl bitirebilirim

Konuştuğum çocuk cimri çıktı, bu çocukla konuşmamı nasıl bitirebilirim?