Dün sitede bu hataya düşen bir kardeşimize rastladım sorayım dedim. Mümkün mü böyle bir şey?

Hem aldatıp hem de böyle bir şey teklif etse ne tepki verirsin?
Dün sitede bu hataya düşen bir kardeşimize rastladım sorayım dedim. Mümkün mü böyle bir şey?

Hem aldatıp hem de böyle bir şey teklif etse ne tepki verirsin?
Eski sevgiliyle arkadaş kalmsk diye bir şey yoktur, özel anlar paylaşılan ve birbirinin herşeyini bilen iki kişi ayrılık ve beraberinde getiren duygusal yıkımdan sonra hala arkadaş kalamaz, bu sadece amerikan filmlerinde gördüğümüz senaryo dahilinde seyircide merak uyandırmak için yapılan bir teknik hamleden ibaret bir şeydir
Cevap
20Cevap
Aldatan sevgili, zihnimde ve kalbimde ölmüştür.. Bende ölülerle arkadaşlık kurmam..
Eski sevgiliyle arkadaş kalınamaz
Hiç tepki vermem o acıklama yı yapacak ortama girmem yazık derim üzülürüm onun için unuturum beni aldatan başkasını da aldatır
yok arzik daha neler..
Adamin yeni sevgili ve aldatma hikayelrini dinlemek icinmi? bu ne sacmaliktir
Değil arkadaş kalmak görüş alanımda bile olamaz. Normal ayrılıklar tamam ama aldatan birisi ile aynı ortamda bile bulunmam.
Zaten ilişkim anlaşarak bitse bile arkadaş kalamam bide aldatmışsa arkadaş kalmam imkansız o karaktersiz olabilir ama benim midem bulanır yani
Onun için ambar gibi yürek lâzım. O da bende yok.
Hem aldatılacağım hem de arkadaş kalacağım. Oldu canım başka
Mümkün değil. Zaten normal arkadaşlarım bile sevgilisini aldatmışsa onlardan soğuyorum, bir de bu kişi eski sevgilim mi olacak?
Tiksindirmediyse kalırım, aldatmaya ihtiyaçsal bağlamda bakıyorum çok abartmıyorum. Ama kıza duygu barındırdığını öğrenirsem engellerim
Güler geçerim bu teklifine tabiki arkadaş kalamayiz
Eski sevgiliyle zaten arkadaş kalmam hele bir de aldattıysa şeytan görsün
Eski sevgiliyle arkadaş kalmam , kaldı ki aldatan eski sevgili
İşin içinde aldatılma varsa o kişiyle hiç bir iş olmaz
Normalde dahi eskiden hayatımda olan biri ile arkadaş kalmam, aldatma durumunda imkansız.
Kaldım sorun yok kendi kaybetti benim kaybım yok serefsiz biriyle ilişkiden kurtuldum
Yani arkadaşlıgı boşverin aldatan andavalı insan yerine koyan varsa tebrik edicem cidden...
Aldatıp aldatmaması bir şeyi değiştirmez. İlişkim biterse tamamen çıkarırım hayatımdan.
İmkanlara ters biner. Öyle bir şeye kesinlikle izin vermem
Hem aldatılıp hem arkadaş kalıyorsa aldatılanı bir sorgularım. Benim yapabileceğim bir durum değil.
Ön e kabul eder sonra gereğini yapar bırakırım 😉
Hayır tabiki eger aldatan kişi arkadaş kalmayı istiyorsa seni yedekte tutmak istiyordur yani başkasına gitme diye bu hataya dusmeyin
Midesiz ve gurursuz olan kalır ben şahsen asla kalamam
Hayır kişiliksiz insandan hayır mı gelir
Şeytan görsün yüzünü modum aktifleşir 😂
Kaldım ve kalıyorum 🥲
Bilmem biliyordum zaten aldatacağini ama çabalamiştim ilk senemiz bitti o hafta aldattı başka bir kızla sonra ayrıldılar eski sevgilisiyle tekrar konuştu ondan da ayrıldı diğer eski sevgilisiyle konuştu bi süre en son birine aşıktı baya şerefsiz ama bu kıza fena aşik olmuş içmiş beni aradı bana anlattı koymadı değil ama arkadaşım hâlâ
Kalamam kalmam tiksinirim
Varlığını kabul etmem))
Dayağa karşıyım ama bir sopayı haketmiş diyorum.
O karakterdeki biriyle arkadaş kalamam
Karakteri zayıf insanla arkadaşlık kurmam.
Niye kalayım ki arkadaş kıtlığımı çekiyorum
Bu zmaana kadar hiç aldatilmadim. Ama. kalmazdim
Asla aldattandan uzak kalıyorum
Düşman bile olmaz, o derece silerim.
Düşman kalmadığıma şükretmeli
kesinlikle kalamam bunu kendime yapamam
Ölülerle arkadaş kalınmaz
aldatmasada kalmam
Ne gerek var?
Hayır
Tabiki
Beni aldatan kimseyle arkadaş kalamam