Kısa süreli birliktelikleri olmuş hala görüşüyorlarmış ve benim bundan haberim yoktu.
Evet aldatma
Hayır aldatma değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kısa süreli birliktelikleri olmuş hala görüşüyorlarmış ve benim bundan haberim yoktu.
Eski sevgiliyle arkadaş kalmak veya onunla görüşmek, ilişkinin doğası ve mevcut durumuna bağlı olarak farklı şekillerde değerlendirilebilir. Herkesin ilişki ve arkadaşlık tanımı farklı olduğundan, bu konuya açık bir cevap vermek zor olabilir. Ancak, bu tür bir durumu genel olarak değerlendirebilirim.
Eski bir sevgiliyle arkadaş kalmak veya onunla görüşmek, çeşitli duygusal ve etik soruları gündeme getirebilir. Öncelikle, halihazırda yeni bir ilişkinin içindeyseniz, eski sevgilisi ile sürekli olarak görüşmek veya onunla sıkı bir arkadaşlık sürdürmek, mevcut ilişkinize zarar verebilir. duygusal ihtiyaçlarınızı anlamasını zorlaştırabilir ve güvensizlik hissi olabilir.
Ayrıca, eski sevgilisi ile arkadaş kalmak, her iki tarafın da duygusal olarak bağlı oldukları bir ilişkinin artıklarını taşımak anlamına gelebilir. Bu durum, yeni ilişkilerin gelişmesini zorlaştırabilir ve duygusal karmaşaya yol açabilir.
Ancak, bazı durumlarda eski sevgililer arkadaşça ilişkilerini sürdürebilirler. Bu durum, ilişkinin bitişine neden olan faktörlerin zamanla değişmiş olmasına, her iki tarafın da olgunlukla ilişkiye yaklaşmasına ve net sınırların belirlenmesine bağlıdır. Eski sevgililer, birbirlerine karşılıklı saygı ve anlayışla yaklaşarak, samimi bir arkadaşlık sürdürebilirler.
Bu duruma örnek olarak, ortak bir arkadaş grubuyla aynı etkinliklere katılmak, meslek hayatında karşılaşmak veya ortak bir hobiyi paylaşmak verilebilir. Bu tür durumlarda, eski sevgililer birlikte olumlu ve uyumlu bir şekilde yaşamlarına devam edebilirler.
Ancak, sizin haberiniz olmadan sevgilim dediğiniz kişinin eski sevgilisiyle sık sık görüşmesi veya iletişim içinde olması, güvensizlik ve açıklama ihtiyacını doğurabilir. Eğer sevgilin bu durumu sana açık bir şekilde izah etmemesi ve sınırların net bir şekilde belirlenmemesi durumunda, bu durumun ilişkinize zarar verebileceğini düşünebilirsin.
Eski sevgiliyle arkadaş kalmak veya onunla görüşmek, ilişkilerin karmaşıklığını ve kişisel değerleri göz önünde bulundurması gereken duygusal bir konudur. Her iki tarafın da net sınırlarını belirlemesi ve mevcut ilişkilere saygı göstermesi önemlidir. Eğer sevgilinin eski sevgilisiyle sıkı bir ilişki içinde olduğunu öğrenirseniz, dürüst bir iletişim kurarak endişelerinizi ve sınırlarınızı paylaşmanız, ilişkinizi güçlendirebilir. Ancak bunu hemen aldatma şeklinde değerlendirmek doğru olmaz.
Aldatmaktır tabi ki de. çünkü olan bitmiş çoktan unutulmuş bir şeyi tekrar hatırlamanın anlamı yok.. eski eski de kalmalı her zaman için.. zaten bir insan eski sevgili ile dost kalabiliyorsa onda sorun var demektir.. unutmak lazım
Bu bana hiç sağlıklı gelmiyor hanım arkadaşları acaba eski sevgilisi mi diye düşünmek istemem açıkçası insan buna neden ihtiyaç duyar ki başka arkadaşlık edecek kişi mi kalmamış bi nevi kendini kandırmak… hem haksızlık hayatındaki insana… böyle düşündüğüm için bana yapılmasını istemediğimi karşıya da yapmam arkadaş kalmam…
Cevap
31Cevap
Eski sevgiliyle arkadaş kalmak kadar saçma bir olay yok..
Sen de ona şey de. İyi bari ben de seninle beraberken eski erkek arkadaşımla arkadaş olarak görüşüyordum. Bakalım arkadaşlıkmıymış
Cepte tutmak oluyor dimi
Başkasıyla yapsa cepte tutmak. Bu daha adice. Onu aşmak ya da boş kalmamak için seni kullanıyor.
Bir şey söyleyim mi erkek arkadaşın igrencmis, seninle sevgiliyken eski sevgisiyle mi konuşuyor birde? bende buna tanık oldum bu arada hani bana ilgisi vardı aynı zamanda eskisiyle gülüşüyordu yol yakınken bas tekmeyi.
Aslında yol yakın değil uzun süreli birlikteyiz ama evlenmedikfe yol yakin hsgsj
Aldatmak değil ama eski sevgili ile de arkadaş kalınmaz bence
Eski sevgili ile arkadaşlık olmaz çok yanlış bana göre
Eski sevgili, eski de kalır. Yeni hiç bir şey olmaz ondan.
eğer hayatında yeni biri varsa eski sevgili ile arkadaş kalmak aldatmak sayılır
Sevgililik bitti ve yeni ilişki başladı ise eskiye dönmemek gerekir.
Esji sevgiliyle arkadaş kalmakta neyin nesi, k*çınızdan element uydurmayın.
Biz kalmıyoruz zaten kalan var ki sorduk
olamaz. oluyorsa unutamamıştır ve bu aldatmadır
Hâlâ birbirine duyguları varsa aldatma sayılır, yoksa sayılmaz.
Ne görüşüyorlarmış? Sevgi bitince oluyor bunlar genelde aldatmada insan karşındakini sevse aldatırırmı eski kırığıyla bide insan kendini aldatıyormuş bunu öğrendim kimse kimseyi aldatamaz insan kendini aldatırmış aslında kendini kandırırmış
Doğru kendin güvenmezsen aslında o seni aldatamaz
Evet, bunlar hala birbirlerini becermek istiyorlar, yokluk bu
Eski sevgiliyle arkadaş kalabiliosan yenifen duygular dogada bilir
Portakala limon demek gibi birsey bu. Adı değişince tadı değişir mi
Evet aldatma olur
Yenisi geldiyse hoş olmaz
Aldatma aldatmadır ayrıca çok saçma ve sağlıklı bir sosyalleşme değil
Eski sevgiliden arkadasmi olur
Yani bence de öyle.
Senle tartisinca onda teselli bulcak sana söylim
Zaten benimle tartışınca aynı ortamda denk gelmiş ve konuşmuşlar bana da bitti diye artistlik yapıyordu o gün
arkadaş kalmak mantıksız
Eskittiğimi giymem ben 🙂
Aldatmak olmaz
Aldatma
Eski eskide kalmalı
Pek doğru olmaz
Yoh canım ne aldatması 😃
Değil bence
Evet çünkü sana karşı hala hisleri olabilir
Evet
Değildir
Tartışılır