Bir kaç aydir konustuğum biri vardi iş yerinde arada karşılaşıyorduk flört etmeye başladık ilk goruste asik oldum çok sevdim o da hoşlaniyordu.
Sonra ilk bulusmayi yaptik bir sure once, hersey cook güzeldi çok ilgiliydi.. sonra eve geçtik zorlamadı asla. ben kabul ettim yaşandı, gerçekten çok hoşlanmiştim ertesi gün ikimizde gergindik konuştuk olumlamaya çalıştık başımız ağrıyordu bu yüzden huzursuz hissediyoruzdur dedik..
Ertesi gün aradim sanki biraz sogukluk hissettim neden dedim bunaltma dedi sonra konusuruz dedi tartistik bagiristik Bitti dedi
bir kaç gün konuşmadik sonra iyi olalim dedim israrci oldum tersleşince sert konuştum biraz, Her yerden engelledi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Elde edilmesi kolay kadın diye adam tekmeyi basmış işte 🙃
Sağol ya. Ama onunda sevdiğine inandım çok hoşlanmıştım, döner mi sence
Kusura bakma ama o çocuk aynı benim gibi düşünmüştür. Benimle ilk andan birlikte oldu, kim bilir kimlerin elinden geçti diye 🙂
Kendini kullandirmissin keşke yapmasaydin öyle bir şey
Ciddileşiriz sandım
Anlaman gerekirdi bu arada aynı birimde çalışıyorsun yani sürekli birlikte misiniz
Yok aynı birimde değiliz 2 hafta da bir anca ofiste karşilaşiyoruz
Ozaman aşık değilsen canın yanmıyorsa proglem yok.
Konuşma bile yoluna devam et
İşte istiyorum çok istiyorum. Bunaldı heryerden engelledi
Üzerine gitme yeni birileriyle takıl alışmaya bak yani o tarz insan yarın daha kötü durumda bırakır emin ol
Cinsel anlamda değil yeni birileriyle takıl demem duygusal anlamda
Dönmez mi diyorsun
Kullanıp bırakmış benim anladığım donsede tekrar kullanmak için döner sevdiği için değil
O yüzden bence olmuycani düşünüp önüne bak
Ayrıca sana bende kendimle ilgili bir şeyler sora bilirmiyim iş yerinde biri ile bakısıyoruz falan tabi 12de anlata bilirim şu an calisiyorum
İş yerinde aşk olmaz dostum, sal gitsin o yüzden
Kalkinca konusur
O yoklukta bir insan değil istese kaç kişiyi yatağa atar
Nerden biliyon
Yani dönmesini barişmayi çook isterim
Offf kanka böyle basit kadınlara cevap vermeyin ya, adamla ilk günden yatmış
@MaviSever1108 düzgün konuş
Ben onune gelenle yapan biri degilim asla. Gerçekten sevmiştim ciddileşiriz sandım
Ama öylesin ofiste adamı beklediğine göre şey yapmak için 😒 adamın kucağına hemen atlamışsın
@MaviSever1108 Ne alaka ben gerçekten sevmiştim benim için tek gecelik bisey asla değildi
Adam sana aşık mı değil mi diye bilmeden sırf etkilendiğin için onunla birlikte oldun, belki de çevrende gerçekten aşık olan oğlanları görmeyecek kadar gözün dönmüştü. Al işte Allah'ın sopası yok 🙂
Adam için tek gecelikmişsin, hevesini almış işte hak etmişsin soğuk davransaydın olmazdı
Ondan once sadece 1 defa boyle bisey yasadim. Bunlar benim için basit konular değil. O nasıl düşünmüştür bilmiyorum ama benim amacim takilmak değildi
@MaviSever1108 soğuk davranirsam bitirmesinden korktum
Kaç yaşındasın?
Geri dönse temiz bir sayfa açmak o kadar isterdim ki
@MaviSever1108 25
Bak admin ismini bilmiyorum ama bazı şeyler bitmeli. Demek ki ikiniz hayat arkadaşı olamayacakmışsınız ya da uzun süreli sevgili diyelim. 2024'e bazı insanları geride bırakarak girmelisin. İnan bana böylesi daha iyi, temiz bir sayfa açmak hiç kolay bir şey değildir
@mavisever1108 peki sence geri dönme ihtimali var mı.. bi erkek olarak ne düşünüyorsun sen döner miydin
Benim burcum başak ve ben bir şeyi bitirirsem bir daha dönmem. Bitirene kadar silene kadar çok mücadele veririm kendi içimde fakat bir o noktaya gelirsem geriye dönmem.
@MaviSever1108 onun burcu akrep'di dkdkdk
Baya ustüne gittim bunalmisti bi anda heryerden engelledi. Buyük bir sorunumuz yoktu.. hatta sorun bile yoktu
Numaranı sildi mi?
@MaviSever1108 Sanmıyorum silmemiştir. Tartiştik engelledi heryerden