Geri döner mi sizcee?

Bir siteden tanıştık yaklaşık 1 ay ilişkimiz oldu bir kaç konuda anlaşamadık (takip ettiklerinden dolayı vs) ayrılmak istedim beni dinlemediği için. 7-8 gün sonra istek attı bende mesaj attım tekrar konuşmaya başladık yeri geldi makara yaptık yeri geldi cilveler falan ben bundan tekrar yüz bulunca malum soruyu sordum biz neyiz diye arkadaş oldugumuzu söyledi ve bende bu şekilde yapamayacagımı söyledim tekrar muhabbeti kestik. Ve bir süre sonra o yazdı yine gayet neşeliyiz falan bende yine yüzüstü kalmak istemiyordum ama konuşmak cok istiyordum onada sordum neden gidip geliyorsun diye ve ‘bana iyi geliyorsun’ diye bir cevap aldım bazen arkadaş gibi konuşuyoruz vs bazen yine cilveler asla sevgili olmuyoruz ama, biz yine konuştukça ve bende ilgi manyağı biri olunca bunun bana ilgisi eksiliyor gibi geldi ben sordukça o inkar etti, en son yine bana benim ona veridiğim değeri vermediğini söylerek gitmesini söyledim. Geçen dayanamayıp yazdım (8gün sonrası) ondan başkasıyla olmadğını onun ilgisizliğini bile özledigimi ve hiç mi aklına gelmiyorum diye, o da ona git ve yazma dedigim için yazmadığını söyledi, bende şımarıklık yaptığımı kabul ettim ve gözümün önünde olma engelle beni dedim, ama engellemiyor. Napıcaz kaldım böyle umarım okursunuz😀

Geri döner mi sizcee?