Baskıcı ve otoriter bir aileniz olsa, uzak mesafe ile yürüttüğünüz ilişkinizde onlara rağmen buluşur musunuz?
Buluşmak için ne söylersiniz?

Baskıcı ve otoriter bir aileniz olsa, uzak mesafe ile yürüttüğünüz ilişkinizde onlara rağmen buluşur musunuz?
Buluşmak için ne söylersiniz?

Eskiden olsa yani 18 19 20 yaslari gibi evet buluṣurdum çünkü o zamanlar kanım daha hızlı akıyor ve ergenliğimi hala sürdürüyordum. Ṣimdi bırak buluṣmayı uzak mesafeden kimseyle tanıṣmam. Boṣuna zaman kaybı. Zamanın değerini insan sonraları kavrıyor. Ailen yüksek ihtimal otoriter değildir ama sen ṣuanda onları anlayacak durumda değilsin mecbur gidip buluṣup burnunu sürtmen lazım.
Iṣte ṣimdiki yaṣın doğruysa 20 yaṣ halinle onları böyle görüyorsun bide 25den sonra bak durumlara. Geceyle gündüz gibi fark göreceksin.
Zaten suanki ailem çok baskıcı daha 18 e yeni girdim vallahi billahi ilk defa tek başıma dışarı çıkıp toplu taşımaya bindim... anca yeni izin verdiler... ha biriyle de bulussaam onlardan habersiz buluşurum
Cevap
2Cevap
Beni kimse baskılayamaz.. yani ben birini sevdiysem zaten kimsenin karışmasına izin vermem.. bu yüzden de bildiğimi okurum her zaman
Evet. Aslında baskı yaptıkları için daha çok yanlış yapmana sebep oluyorlar. maalesef ki bunu bazı kesimin insanlarına anlatabilmek zor.
Ailem baskı yapmaz sadece babam mutlaka arar telefonla iyi misin nasılsın neredesin der günde iki sefer.
O kadar baskıcı ailem olmasina rağmen ne zorluklarla yalan söyleyip buluştum
uzak mesafe için zaman kaybına değmez her an yanında olabilcek biri varken
Evet buluşurum
Sevgilime baya aşık olmam lazım yoksa değmez
Ailem baskıcı değil ki
Buluş bence
Büyük ihtimalle evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?