Eğer Değecekse Alırım
Ne Olursa Olsun Almam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
alırım abi benim hayatım benim sevdiğim kişi amma iyi amma kötü oda kavun değil ki koklayıp iyisini bulsak herkes kaderinde nasibinde na varsa onu yaşıyor kimse kötü bir birliktelik yapmak istemez ama istenmeyep sebepler kötü olabiliyor
kötü dediğin iyi
iyi dediğinde kötü olabilir
ben bireysem benim kararıma saygı göstermeyecekse hiç yanımda durmasın daha iyi
Aile önemlidir ama evleneceğim kişi düzgün seçe bilecek kadar zeki olduğu biliyorum. O yüz den ailem bana bu konu da zerre karşı gelemez. Zaten ben abaza değilim yani her gördüğüm kızla zikişmek veya evlenip her gün cinsellik yaşama hayalleri kurmuyorum sevgili olacağım bir kızın zekasını azgınlığını bilgisini sadakatını vb önemli unsurları göz den geçiririm.
Eger degecekse alirim. Artik su yaşımda, ailemden uzak bir hayat yaşıyorum. Zaten mesfeler yuzunden sene de 1 defa gorusursek şanslıyım demektir.
Kendi hayatımı kendi kararlarimla kurmam ve yönetmek gerek.
Daha genc ve ailesiyle beraber yasayan hic evlenmemis kisiler icin, bu sorunun cevabi b) olabilirdi.
karşıma almam inanın ailenin yenisi diye bir şey yok onlar bizim için en doğrusunu isterler bence tatlı dille durumu açıklamak daha iyi ama oda olmasa bile ailemi ezip geçmem İNŞALLAH ailene bu kararın senin için en doğrusu oldugunu anlatabilirsin ALLAH yardımcın olsun
Cevap
52Cevap
aldım değmedi 4sene geçti aklıma gelince üzüldüğüm yıllar bide onun yüzünden anneme kızmıştım aten ben olmadı baskasına verdi bilmem ne umrumda değil düşününce bu soruyu almayın kardeşim yasanmışlık var biliyorum almayın ha değecekse alın ama çok az ihtimal varsa da ömrümde de görmedim ne yalan söyliyim :not. yasım 18 değil
Eğer çok aşıksam ailem bunu görür zaten, karşımda durmaz.
Noldu Sıla'nın ailesi karşı mı çıkmış. Gerçekten seversem ailemi ikna ederim en azından kararlarıma saygı duyarlar sonuçta ben bir ömür geçiricem onlar değil
Hiçbir şekilde ailemi karşıma almam sevgilime de aldırtmam. en son ilişkim bu yüzden bitti zaten. ailesinin istediği birisiyle evlenmesi yan da çıkması en doğrusu. evlilikte sadece kadın erkek almıyorsun sonuçta ailesini de alıyorsun tabiri caizse...
Karşıma almam, olurunun bu olduğuna onları ikna ederim.
Evlimisin abi
@Keyfimlezzetli değilim.
Saçların dökülmüş bir düşün bence :D
@Keyfimlezzetli geleceğini görüyorsun. Ona göre hareket et.
Biliyorum herkez yaslanicak 36 yaşından daha genç duruyor sun
@Keyfimlezzetli teşekkür ederim.
Rica ederim abi
hiçbirşey için ailemi karşıma almam.
gizli saklı yaparım.
Ne yardan ne serden gecerim, iki tarafinda gönlünü yapar yarinden de vazgecmem.
aileniz ne olursa olsun uygun bir şekilde izahınızı yaptığınızda bir yere kadar karşınızda olur ama daha sonra çocuklarının üzülmesini istemezler ve size destek çıkarlar.
Hayir aileye karsi gelinmez aile ne diyorsa haklıdır 😄 yoksa Sılanın ailesi Ahmeti istemiyormuymuş😄😄
Ailemi karşıma almak istemiyorum. Onlar benim kötülüğümü asla düşünmedi. Düsunmezler de
aileni kimseye değişme asla hayricim , muhteşem bir vizon kürke bile...
@REDHOTLİNE07-4 oldu bil
Seven insan orta yolu bulmali ne aileden ne de sevdiginden vazgecmemeli benim sevdiğim benden vazgeçti ailesini tercih etti kader deyip çekildim kenara...😢
ben aşık olmam asla ailemi de kimseye değişmem kusura bakmasınlar.
Ailemi ikna etmenin bir yolunu bulurum, ilk başta tepkilerini koysalarda sonradan su akar yolunu bulur.
Ailemi karşıma almak istemem zira haklı çıkıyorlar.
Aileme ihanet etmem mümkün değil. Benim için iyi biri olacaksa zaten onlar da ister lâkin öbür türlü ailemin sözü geçerli.
O değil de Sıla n'alaka?
Şu hayatta kimsenin kolay kolay buna değebileceğini zannetmiyorum o yüzden almam.
Ki hakedeceğini bilsem eğer değil ailem tüm dünyaya sırtımı dönerim
ne olursa olsun almam diyenler kendilerini köprüden aşağı atsınlar boşuna oksijen tüketmesinler. aşık olacaksın ve sırf ailen istemiyor diye vazgeçeceksin. düpedüz karakter oturmazlığı bu başka bişey değil.
Aldım ve pişman oldum değmez ya kimse için aile önemli
Benim kararına saygı duymalılar, kimsenin kalbini kırmam ama onların isteklerine de kurban olucak değilim
Suna adım kadar eminim. bir baskasi için ne kadar vazgeçersen o kadar pişman edecekler
Aşıksam bile asla ailemi karşıma almam , ailemden başka kimsem yok çünkü.
gözün görmezde bu kadarda değil herhalde?
Elimi sallasam ellisi ama ailem gibisini bir daha bulamam.. O yüzden aileyi seçiyorum.
ailem benim kendi iyiliğimi ister bir bildikleri vardır
Nereye kadar aileyle yaşanacak, eğer doğru insan olduğuna inaniyorsam kimseyi dinlemem.
ailemi karşıma almam gerekirse ayrılırım ailemi değişmem kimseye
Ondan önce unuttuğum gibi onuda unuturum ailemden önemli degil
ailemin o kadar geri kafalı olacağını sanmam. sonuçta hayat benim hayatım
Çok zor bir soru. Aslında almam. Ama ben o kadar sevmişse ailemin de inadı kırılır herhalde.
Almam heralde ya ama büyük konuşmamak lazım hayatın ne getireceği belli olmz
Şimdiki aklim olsa herkesi karsima alirdim her türlü
annemin kuzenine aşık oldum ve son durum bende de bu ama aşkımdan vazgeçicem gibi
ben karşı çıkacaklarını sanmam
Karşı çıkmaya değer ise ilerde yarı yolda bırakmayacaksa her türlü alırım
yaptım ailemden kimseyle görüşmüyorum ve pişman değilim
Benim sevdiğim kıza ailem karşı çıkmaz.
Değecek şekildeyse alabilirim
Abim okeylerse her şey mümkün.
alırım niye almayım onlar mı evleniyor :)
Ben ailemi karşıma alacak kadar deli değilim
alırım zaten bizimkilerde tahmin eder bunu
Aldimm... ama almamak lazimmiss...
Eğer ailem istemiyorsa vardır bir bildikleri
Ailemi hiçbir şeye değişmem:)
Bilemiyorum o an ki ruh halime bağlı :D
inanayım bütün dünyayı bile alırım karşıma
Aşıksam Tabiki Alırım
Ailemi karşıma almazdım.
Değecek Biriyse Alırım
ben almam kimse kusura bakmasın.
Almam.
ailemin.
Eğer seviyorsam ailem izin verir zaten
Aldım ve bidaha asla yapmam
Alınacak bir aile yok.
Kim olursa olsun almam
Eğer değerse herkesi karşıma alırım
Her türlü askimin arkasinda durarim
hiç düşünmem..
Karşı çıkmazlar yine de iyiliği mi düşünürler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar