Olmam. En ufak bir anlaşmazlıkta seni hiçe sayabilecek kapasitede bir insan için ailemi yok sayamam. Ne aşkla, sevgiyle evlenenler görüyoruz, eşine yapmadığı kalmayan. Garantimiz yok, böyle bir evlilik istemem. Ailemin karşımda değil yanımda olabileceği bir evlilik isterim. Onları ikna edene kadar uğraşırım öyle evlenirim, inatla istemiyorlarsa vardır bunda bir hayr derim, vazgeçerim. Her daim, her konuda benim yanımda olacak insanlar benim ailem.
Kesinlikle evet. Onunla evlendikten sonra artık yeni ailenin onunla kurduğun çekirdek aile olacağını unutma. Bağımlı kişiliklerin atamadığı bir adım bu. Ailenin istediklerini yapan biri ailesinin istediği hayatı yaşar, kendi istediği hayatı yaşayamayacağından asla mutlu olamaz.
Seviyorum ve sevildiğimden eminsem gerçekten güzel bir birliktelikse ayrılınca cehennemi yaşıcama ailemi değil tüm süralemi karşıma alırım ama yine de Allah yaşatmasın böyle bir şey en zor ikilemlerden biridir bi tarafta ailen bir tarafta aile olmak istediğin insan
Ben bir daha asla ve kat'a diyorum çünkü bundan önce ailem istemedi ama ben illa olacak dedim yani onlar da biliyordu ki ben istiyorsam ve onlar da yok derse ben tüm aileyi, sülaleyi vesaire siler kızı kaçırır gerekirse tek başıma düğün de yapardım... Ama ne oldu o kadar sevdiğim değer verdiğim insan beni zor zamanımda yarı yolda bıraktı yani ben boşandım ama mesleğim dolayısıyla bir trafik kazası geçirdim ama o bana yeterince bakmadı bakamadı bakmak da istemedi 🥺😥
Ben hiçbir şekilde ailemin karşısına almam kimseyi daha önce yaptım pişmanım açıkcası. Bence aile herşeydir kesinlikle böyle bişey yapmayın aileniz sizi güzel olmasankz da sever paranız olmasa da sever belki engelli olsanız bile sever ama başkaları öyle değil mutlaka bir neden ararlar sizi sevmek için 👍
Hmm kimse için bir sey yapmam. Degmez çünkü. Herkes bir şekilde gerçek yüzünü gösteriyor. Gerçekten ben varım diyen biri olduğuna inanmıyorum. Seni olduğun gibi beğenen seven. Yani umutsuz vakalar..
Ailemi dinlemedim evlendim hayatım karardı. Bundan sonra da hayatta evlenmem ama zamanı geriye alabilseydim kesinlikle ailemin görüşlerini dikkate alırdım.
Sevdiğim insan bir h. alta yaramıyorsa tekmeyi basarim🥰 Ailem önde gelir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gönül işlerime ailemi karıştırmam ha pişman olurum hayatım kararır olabilir hayat bu 2 saniye sonra ne olacağını bilemezsin paşa paşa çekeriz gerekirsede.
İlk önce ailemi ikna etmenin yollarını arardim hemen pes etmek bana göre degil. Sevdigim kisi arkasinda durmaya degecek bir insansa o da benim icin birseyler goze alabilecekse ailemin karsisinda onu savunurdum elbette ama ailemi de kırmadan.
Ailen istemiyorsa bir bildikleri vardır. Seni üzmeyeceğinden hep arkanda olacağından eminsen araya büyükleri sokup aileni ikna ettirebilirsin ama ne olursa olsun aile tektir bunu da unutma. Ben ailemi karşıma almama