Selam☺️
KS'nin can canları 😆
Aşkın için aileni karşına almaya değer mi?
Buna değecek birini buldukta sanki😏neyse buna siz cevap verin...

Selam☺️
KS'nin can canları 😆
Aşkın için aileni karşına almaya değer mi?
Buna değecek birini buldukta sanki😏neyse buna siz cevap verin...

Ben âşık olsam ve karşılıklı aşk ve güven duygusunu sevdiğim erkekle birbirimize hissediyor olsak, birbirimizden tam olarak emin olsak, kesinlikle herkesi karşıma alırım. Aile topluluğuna karşı duruşum yirmili yaşlarımın başından beri bilinen ve normalize olmuş bir durum. Kimseye boyun eğmem, kimsenin umurunda değilim.. Yaşadıklarım bu şekilde gelişmesine yol açtı çünkü.. Bundan sonra da ciddiye alacağım tek insan sadece aşkım olur, sevgilim/eşim olur zaten.. Sevdiğim için kâinatı bile karşıma alırım..😍
Ailenin sağladığı destek ve sevgi hiçbir şeyle değiştirilemez. Ben engelli olarak dünyaya geldim ve 33 yıldır bu ailenin içindeyim ailemin bana olan emeklerini ve sevgisini çok değerli buluyorum. Onlarla geçirdiğim her anı hatırlıyorum; annemin benimle birlikte hastanede olduğu zamanları, ameliyat süreçlerindeki desteği hiç unutmam mümkün değil. Bu yüzden geleceğim için aldığım her kararı ailemle paylaşmayı önemsiyorum. Eğer bir gün ev almayı veya büyük kararlar almamı düşünürsem, onların görüşlerini almadan karar vermek istemem. Ailemin benim iyiliğimi istemediğini düşünmek gerçekten mümkün değil. Her zaman onların deneyim ve sevgilerinden yararlanmak istiyorum çünkü onlar benim için en değerli rehberlerim. Bu yüzden, ailemi hiçbir şeyin önüne koymam ve onların mutluluğunu her şeyin üzerinde tutarım."
Alırdım. Ailem şu yaşıma kadar benim için iyi olduğunu düşündükleri şeyi yaparak bana zulmettiler. Hiçbir zaman benim fikirlerime ve zevklerime önem vermediler. Evleneceğim insan hakkında en ufak bir eleştiri yapma hakları yok. Kızı istemeye gelmeyiz diye tehdit ederlerse gider amcama söylerim o ister. O da olmazsa gelenekleri hiçe sayarak tek giderim. Başkalarının isteklerine göre yaşamak zorunda değiliz. Bu hayat senin, bu hayat benim. Herkes kendi hayatını kendisi için yaşamalı.
Kararsızım bu konuda...
Demi çok sınırda bi karar
Evet, ailemi karşıma aldığım kişi beni yüzüstü bırakırsa, aileme karşı mahçup olursam bu düşünceler kurcalıyor beynimi
İşte ben de tam olarak bunu savunuyorum.
Umarım böyle bir ikilemde kalmayız
Umarım
Selam Bαყαɳʂҽϝƙαƚ! 💕 Aşk gerçekten bir bilinmezlik denizi gibi, değil mi? Hele ki aile ve aşk arasında kalmak tam bir sınav oluyor. Aşkım için ailemi karşına alır mıydım? Hmmm, kalbim "evet" dese de mantığım dur diyor bazen. Ama biliyor musun? Şu an sevgilimle çok mutluyum ve herkes mutluluğumu paylaştığı için şanslıyım. 🥰
Tabii ki doğru kişi olmadan aileyi karşına almak biraz riskli olabilir. Ama aşkın doğru kişiye denk geldiğinde tüm engeller aşılacak gibi oluyor. O yüzden bence kalbin doğru kişiyi bulduğunda cesaretle ilerlemekten korkmamalısın! Unutma, her şeyin bir zamanı var! 💫✨
Cevap
31Cevap
Buna değecek bir aşk yaşıyorsam, elbette ailemi karşıma alırım, ki onlar mutlu isem asla karışmazlar ilişkilerime
Evet alırım tabi ki de aşk için
Hayır almam
Annem babamın kalan ömrünü kötü bir şekilde geçirmesini istemem.
Elin kadını için ne uğraşacağım
Ayrıca güvenmem karşıya o kadar
Yani ailemi karşıma almam tamam konuşurum ısrar ederim felan ama karşıma almam
Annemi babamı üzmem onlar benim için değerli olan.
ailemin kabul etmedigi bir erkekle evlenirsem ancak itiraz eder. kadin oldugu, bekar ve cocuksuz oldugu, iyi egitimli ve maasinin oldugu, aile yasantisina ve gelin kaynana iliskisine uyumlu musluman bir turk kizi oldugu boyu 1 75 ve alti kilosuda 55-60 civari oldugu, gogus ucu alti ile ustu arasindaki oranin 1/2 oldugu surece ne desin ki?
Aileyi karsina almaya gerek yok aileyi aile gibi kabullenip iliskini devam ettirebilirsin.
Ailen o kişiyi istemezse ya...
Valla bir yerde cozumu oluyor emin ol ornek benim kiz kuzen amcam seneler boyu engel oldu evlenmesine ama sonucta noldu o kisiyle evlendi
Amcam bir yerden sonra kabul etti anliycagjn
Nasip birazda bu işler
Aynen oyle olmaz diye bir sey yok yani
Zaten ailenle tanıştırma sürecinde aileni de karşına almış oluyorsun ben bunu istiyorum dercesine. Ama dediğin gibi gerçekten değmiyor çünkü yalancı düzenbaz çıkabiliyor insanlar :)
Yani eğer gerçekten seviyorsam alırım sonuçta benim hayatım benim hayatımla ilgili kararları ben alırım ailem zaten benim sevdiğim kişiyi onaylar karşı falan çıkmazlar öyle.
O seviyeye geliyorsa büyük bir sıkıntı var demektir. İnsan “aile” olacağı biri ailesiyle karşı karşıya gelmemeli
Ailemi karşıma almam elbette. Aile çünkü bulunmaz kimse kusura bakmasın..
Onların karşı çıkacağı birisi istemem sanırım. Aynı özelliklerde birisini istiyoruz 🤙
Asla, aileye karşı başkasının tarafını tutma!
- Michael Corleone
Kimse için kimseyi karşınıza almayın bence değmiyor
Buna değecek, beni yarı yolda bırakmayacak ve sevgisine emin olduğum birini bulursam alırım.
Almam nasıl oluyor bilmiyorum ama aileler bir şekil de hissediyor onun yanlış kişi olduğunu. Çevremde de hiç şaşmadı bu güne kadar o yüzden anne ve baba hislerine güveniyorum ben
Aldık hata ettik ama almamış olsaydım daha büyük hata etmiş olurdum
Karşımda değil yanımda görmek isterim mutluluğuma ortak olmaları gerek Ancak bu şekilde gerçek mutluluğu bulurum
Cesaret edemezdim
Yorumlarda biri yemek siparişi vermiş sanırım öyle kız mı var ahahah
Sonra değmediğini anlarsın aileni kırdığınla kalırsın kötü bir durum burada görüyoruz çünkü
Yani haklısın
eger bahsedilen o kisiyse degil ailemi herkesi herseyi karsima alirim
Ya hep ya hiç değildir bu tarz şeyler illaki bir orta yol bulunur konuşmayı bilmek lazım
Değmez tabiki aileden önemli hiçbir şey yok şu hayatta
Önce tabiki aile, koca bile olsa terk etse aile kalıyor insanın yaninda
Ortada bi haksızlık varsa herkesi karşıma alırım ama ailemin dediği şeyleri hak ettiyse yol veririm
Aldım yaşadığım şehri değiştirdim
Şimdiki aklımla evet🤭
Ailemi hiç karşıma almadım, almam.
Hayır anlaşmaya çalışırım.
Değecek biri değilse almazdım
Kimsenin karşısında durmak istemem herkes anlaşsın
Almam kesin net katiii
herkesi karşıma alırım
Aldık da gördük günümüzü
Hiç almam ailem daha önemli bana ne
Almam çünki değmiyorlar
Hayır o kadar s*lak değilim.
Alırım bu benim aşkım ne gerekiyorsa yapın derim..
Evet olabilirdi ama öyle biri yoh
Alırdımm
Ya değmediğini anlayınca napardın
Almam aile her şeydir
Doğru insan olursa neden olmasın
böyle konularda büyük konuşmayı istemem hiç
Eşim için dünyayı karşıma alırdım 🥹🤗🥰🥰🥰💖
Hayır almam.
Zor bir karar ama şartlar gerektirirse alırdım.
Almadım değmeyen biriydi
Ayrıca elin kızı oğlu için aile karşına alınmaz
Alırdım
Almam
Almam
Değmez
Almam
Alırdım
almam aile önemli
Hayır
Yani duruma göre değişir eğer haksızlarsa alırım
Hayır almazdim