Yakın kız arkadaşıma aşık oldum, ne yapacağım?

Ondan deli gibi hoşlandığımı hissediyorum onla konuşmak hoşuma gidiyor ama ne yapacağımı bilmiyorum hergün konuşuyoruz hem yüz yüze hem telefondan hiç konuşmadığımız gün olmuyor arada birbirimize böyle iltafatlar yapiyoruz bunlar oluyor baya ama sonra sanki böyle sinir koymak istiyor gibi yapıyor başta oda bundan hoşlanıyor gibi çünkü o başlatıyor sonra şaka amaçli göstermek icin random felan yapıyor onu böyle daha iyi tanıdıkça hoşlanmaya başladım onu nasıl bir kız olduğunu görünce ama onun bana karsi bi hissi var mi bilmiyorum böyle dedigim gibi çok iltafatlar ederek konuştuğumuz oluyor sonra böyle bi durak koymak istiyor gibi bitiriyor bana sanki beni istiyor ama bende düzeltmem gereken şeyler olduğunu göstermeye çalışıyor gibi beni sürekli düzeltmeye çalışıyor şöyle durma böyle dur gibi ya da böyle davranmalisin böyle daha çok davranışların daha hoş oluyor gibi bi ara bana bi çocukla konuştuğunu felan söyledi ama yalan olduğu cok belliydi tabi ben inanmiş gibi yaptim bunu uydurmasi ondan bir gün önce cok fazla iltifat ederek konusuyorduk sanki bi dur yapmak icin bana söylemiş gibi çünkü 2 gün bana pat diye gelip ben kestim konuşmayı diyor konuştuğu kişiyi ne ismini soyluyor ne nasil biri olduğunu ne de mesajlari hic biri yok hepsine farkli mana uyduruyor çocukla belki olmicak o yuzden gostermek istemiyorum diye geçiştiriyordu ben biraz fazla sorgulayip israrda bulununca bir de onu kıskandığımı belirtiyordum ondan sonra bitirdiğini söyledi sohbet ederken bi anda işte bu yüzden ne yapacağım bilmiyorum bu kizla beni istiyor mu arkadaşı olarak mi görüyor karar veremiyorum nasil unutucam bilmiyorum yardım edin bana

Yakın kız arkadaşıma aşık oldum, ne yapacağım?