En yakın kız arkadaşıma aşık oldum, ne yapmalıyım?

Kafayi yicem artık, normalde düzgün düşünen biriyim ama bi görüşe bi düşünceye ihtiyacim var bi arkadasca tavsiyeye ihtiyacım var Bayadır konustugum harika zamanlar geçirdigim (aynı sekilde oda) kendisinde huzur buldugum yakın kız arkadaşıma aşık oldum kendime artık engel olamıyorum, mesele bu da degil, konustugu biri var , kalbimi acsam herseyi berbat mı etmis olurum, onu hayal kırıklığına ugratmak istemiyorum , en iyi arkadaşıyım ama onuda kaybetmek istemiyorum, kendimi acarsam mı kaybederim yoksa acmayıp ben mi onda kaybolurum bilmiyorum, böyle hersey devam mı etmeli ne zamana kadar böyle dayanabilirim?

Güncellemeler
+1 yıl
Evet, sevdiğim kıza (arkadaşıma) onu sevdiğimi söyledim, ancak ciddi bir ilişkisi varmış ve arkadaş kalmak istiyor, bencilce olmayacaksa seni kaybetmek istemiyorum diyor, bende onu kaybetmek istemiyorum, bir yasam boyu birliktelik hayal ettiğim kisiyle sadece arada bir görüşeceğim bir arkadaş olacak
Güncellemeler
+1 yıl
mutlu olmasını istiyorum benle ya da bensiz , bu düsünceyle seviyorum onu, bunu basarmak istiyorum biraz zaman istedim sadece, bunu başaracağım ve mutluluğuyla mutlu olacağım ve bu acıyla baş etmeyi ögrenecegim
En yakın kız arkadaşıma aşık oldum, ne yapmalıyım?