3 aylık ilişkide kızın kafasının karışması?

Merhaba, 3 aylık uzaktan iliskim var. Ayda bir yüz yüze görüşüyoruz. O atandı ben ise kpss ye çalışıyorum henüz askere de gitmedim. 3 aylık süreçte bol bol evlilik üzerine düğün nişan üzerine konuştuk daha çok o konuları açtığı için konuştuk. Her buluşmada daha da yakinlasiyoruz. Fakat iki hafta önce aşkım canım demeye baslayan kız sosyal medya arkadasim dediği erkek olan bir kişiyle konuşmuş ve kızın kafası karışmış. Oğlan onun daha askerliği var işe girecek para biriktirecek en az 3 4 yila anca evlenirsiniz. Sen o kadar bekleyecek biri degilsin diyip yol yakınken ayrılmamiz gerektiğini söylemiş. Ben olabildiğince gelecek adına net konuşmalar yapsam da çok ikna olmus gibi durmuyor. Aşkım canım demiyor artik bir soğukluk var gibi aramızda ama konuşmaya devam ediyoruz fakat gelecek üzerine konuşmayı azalttı da. Yaşı 26 olan bu kız arkadaşım evlenmek istiyor evet ama benim şehrime gecenin yarısı gelmiş bı kız ve bana temas yok demesine rağmen hem sarıldı bana hem de öptü beni. Ama şimdi kafası karışık bir soğukluk var gibi. İki hafta sonra da onun şehrine gideceğim plan falan da yapıyoruz şuraya buraya gideriz diye ama bitirmeyi düşünüyor yoksa tutunmaya mi çalışıyor anlamadım. Bu kızın benim hakkımda hissettiği şey ne olabilir. Ayni zamanda burdan ben ilişkiyi nasıl kurtarabilirim. Kızın kafa karisikligini nasıl giderebilirim. Lütfen yardım edin yalvarıyorum. Onun için bircok şey yapıyorum ustune titriyorum hep emek çaba sarf ediyorum monoton olmasın diye ilişkimiz aktiviteler düzenliyorum. En basiti sivilcesi çıktı diye krem buldum ona telefon alacak diye bütün piyasayı taradım işi oldugunda yardım ediyorum. Ama bu soğuk tavırları var gibi işte ama dün de bana hastayım diye şifali yiyecekler falan yollamış çabuk iyiles daha buraya gelecen dedi. İyice kafam karışıyor seviyor mu sevmiyor mu anlamadım. Ha bı de dipnot olarak şunu söyleyim. Mantığını daha ön planda tutuyor sevgi de olsun mantikta olsun diyor ama mantık daha ön planda bunda. Sizin fikirleriniz nedir lütfen yardım edin?

Güncellemeler
+1 yıl
Ha bı de buluşunca ben sarılıp opmeli miyim bu ne derece etkili olur bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ek olarak kız beni beğendiğini söylüyor hoşlandığını söylüyor ama bu yeterli mi bilmiyorum diyor. Bulusunca güzel vakit geçiriyoruz diyor iki hafta önce beni dudaktan öpmek isteyen kız bir anda kendini geri çekmeye başladı buluşunca öper miyim onu da bilmiyorum ya da o operse bu ne anlama gelir?
3 aylık ilişkide kızın kafasının karışması?