Benim ailem var ile yok gibi bir şey. Kimse ile evlenmemi istemiyorlar. Diğer kardeşlerimede aynılarını yapmışlardı. biz çalışan geçimini sağlayan işine gidip gelen insanlarız. 4 aydır görüştüğüm bir kız var ailem çok fazla karşı tarafı olumsuz etkiledi aile tartışmasında flan. yani bunu dünyanın en iyi insanına da yaparlar. öyle biriler. ben çoktan evi terkederdim ama kira ödeyip para biriktirmek mantıksız geldiği için yapmadım. En son 6 tane cumhuriyet altinimi satıp 2 arabayı aldıkları için anneme verdiğim bütün herşeyi mi aldım çünkü 3 yıldır onda duruyordu hiç bir sorun çıkmıyordu
O yüzden bende kalan dövizi aldım şimdi onlar ile bugün kız tarafına 100 gr bilezik alacağım. Ailem biz 65 gr yaparız demiş kadına ama kadının isteği 100 gr ve ben yapacağım size dedim siz bana güvenin ailemin sözüne itibar etmeyin dedim. oda güvendi. zaten ailem hiç bir zaman sevgisini göstermedi en son da paramı çaldıklarında iyice soğudum. karşı tarafa bilezikleri alalım sizde kalsın dedim onlar da yok alalım ama sende kalsın nişanda takarsın 2 tanesini dedi ama ben yinede önemli değil sizde kalsın dedim. sizce enayilik mi yapıyorum? Vazmı geçmeliyim? Ama bu kızıda bıraksam bir başkasına aynısını yapacaklar ve bu kişi bu zamana kadar güvendiğim tek insan
O yüzden bende kalan dövizi aldım şimdi onlar ile bugün kız tarafına 100 gr bilezik alacağım. Ailem biz 65 gr yaparız demiş kadına ama kadının isteği 100 gr ve ben yapacağım size dedim siz bana güvenin ailemin sözüne itibar etmeyin dedim. oda güvendi. zaten ailem hiç bir zaman sevgisini göstermedi en son da paramı çaldıklarında iyice soğudum. karşı tarafa bilezikleri alalım sizde kalsın dedim onlar da yok alalım ama sende kalsın nişanda takarsın 2 tanesini dedi ama ben yinede önemli değil sizde kalsın dedim. sizce enayilik mi yapıyorum? Vazmı geçmeliyim? Ama bu kızıda bıraksam bir başkasına aynısını yapacaklar ve bu kişi bu zamana kadar güvendiğim tek insan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ailenle aranda sorun olduğunu karşı tarafa belli etme sen yinede. Nolur nolmaz insanlar çiğ süt emmiş. Yeri gelir seni ordan vururlar.
Annene güvenmiyorsan bankada tut zamani gelince al bileziğini tak.
Aynen öyle… yeri gelir ailenin yaptıklarını senin başına kalkarlar altını da kimseye emanet etme bankaya koy. Zamanı gelince verdiğin altını inkar etmeyecekleri ne malum…