• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

4 yıllık bir ilişkide çok sevilen bir kadın neden aldatır?

Sbowman
Sbowman Takip Et
Xper 7 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
22
Yapay Zekaya Sor

“Çok sevildiği için” yazmayın.

4 yıllık bir ilişkide çok sevilen bir kadın neden aldatır?
İlişki Soruları Aldatma Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Kadının doğasını bilirsen kadına kızmazsın. Kadınlar koşullu sever, sağlayıcı olarak sever. Kadın her daim doğası gereği bir üst erkeği arar gerek para olarak gerek statü olarak vs. Kadını çok sevsen de az sevsen de gözünde tam erkeği olsan da eğer senden üstün birisini bulabildi mi senin gözünün yaşına bakmaz, he tekrar gelebilir geri dönebilir fakat diğerinden tekmeyi yedikten sonra gelir. Der ki çok pişmanım haksızlık ettim filan halbuki pişman değil diğeri tekmeyi vurmuş açıkta kalmış yine güvenecek liman arıyor. Neyse senin durumunu yorumlardan gördüm galiba senden ayrıldıktan 1 hafta sonra patronuyla ilişkiye başlamış. He bir de şunu söyleyeyim sana o patronla ilişkisi 1 hafta sonra başlamadı kadın senin sevgiliyken patronla ilişkisi vardı seni onunla birlikte idare ediyordu ondan iyice emin olunca seni gözden çıkardı artık sadece o var. Üzgünüm bu normal bir davranış aslında. Bunu kabullensen iyi edersin, 1-2 gün üzül kabullen devam et hayatına. Bak sana net diyorum beni de aklında tut bu kadın sana geri dönecek bir müddet sonra ne kadar sürer bilmiyorum sakın he sakın hayatına alma geri döndüğünde patronundan tekme yemiş olarak geri dönecek, bir tekme de sen vur hadi bakalım bol şans.

2
    55 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Kanka emin ol çok ilişkim oldu çok da iyi biliyorum doğalarını. Kendime kızıyorum zaten. Ben dedim ki ful alfa takıldık artık durulalım. Güvendim kurcalamadım mesela. Sevmiyorum da özlemiyorum da. Ben aradığımda bana diyor ki senle ayrıldık ertesi günü beni aradı kahve içelim dedi filan duygularını söyledi diyor.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

Bütün sorularda kadın düşmanlığı yapıyor bu şahıs artık hangi kadından tekme yediyse 😂😂

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@Melins Yani demek oluyor ki bunun sebebi yine siz sadakatsiz kadınlar.

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Hiç bir yerde kadın düşmanlığı yapmadım. Tekme filan da ağzını topla kardeşim. Son tekmeyi ben atmadım daha.

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@Sbowman Sende de hata var güveniyorum diye neden kızı kurcalamamazlık edersin ki? Kadınlara güvenilmemesi gerektiğini bilen bir erkek her zaman yanındaki kızı takip eder sorgular, gizliliklerini açığa çıkarır.

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

@theNitroZeuss Sorma kanka. Ben bir de yani…

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@Sbowman sana yazmadım zaten şu görüşü paylaşan şahıs bütün sorularda kadın düşmanlığı yapıyor yarası var gocunuyor 😂

Yorumla
    • FigmudSreud
      FigmudSreud
      +1 yıl

hahaaha kadın düşmanı değilim sadece acı gerçekler. d

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@theNitroZeuss bunun sebebi sadakatsiz, ilgisiz, egolu erkekler. Ülkede erkek aldatma oranı kadından fazla.

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@Melins Eğer kadınlar erkekler gibi saf olup yakalansalardı emin ol oranlar değişirdi. Kadınlar aldatmaya evrimleştiği için yakalanmıyorlar ve bu yüzden aldatma oranları resmi olarak daha düşük görünüyor. Ülkemizde bu durum daha belirgin mesel, çoğu evli çocuklu kadınların gizli sevgilisi var.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@FigmudSreud yazık üzülüyorum sana bütün görüşlerde kadınlara saldırıyorsun halin içler acısı sağlam tokatlamış kızın birisi belli 😂😂

Yorumla
    • Meviald
      Meviald
      +1 yıl

@Melins adam kadın doğasını açıklıyor. Düşmanlık yaptığı falan yok sadece yazdıkları için onu küçük düşürmeye çalışıyorsun

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@iiiith Zaten uzun süreli ilişkilerde kadınlar yumurtlama döneminde salgılanan hormon değişikliklerinden dolayı aldatmaya, yeni heyecanlar arayışına girmeye daha yatkın.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@theNitroZeuss yok o iş öyle değil zaten sevmeyen aldatan kadın durmaz adamı terk eder. Aldatmaz yani. Ayrılır öyle yeni ilişkiye başlar. Bu yüzden kadınların aldatma oranı düşük. Erkeklerde birçok kadınla aynı anda birlikte olma eğilimi var. Bu da oranın yüksek olmasının sebebi

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@Melins Son yorumumu oku.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@Meviald sen bu adamın yazdıklarını bilmiyorsun bütün yorumları böyle yarası var saldırıyor her soruda kendi acılarını anlatıyor aslında sorudan bağımsız 😂

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@Meviald kadın doğasını bir erkek bilemez. Adam kadın doğasını açıklıyormuş muş. Bir şey bildiğiniz yok. Kadın doğasını kadına sorun erkeğe değil. Erkek ne bilecek kadın doğasını.

Yorumla
    • FigmudSreud
      FigmudSreud
      +1 yıl

Ahahaha akşam akşam sağlam kahkaha attım, bol şans efenim. d

Yorumla
    • Meviald
      Meviald
      +1 yıl

@Melins yazdıkları bir nevi doğru aslında Cooper, Rollo Tomassi ve bazı birçok düşünürün söylediklerini yazmış kadınlar hakkında. Ha bunu düşmanlık olarak yazıyorsa ki öyle bi yorum sezdim dediğin gibi kendisi bilir

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@theNitroZeuss son yorumuna cevap yazdım onu oku

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@FigmudSreud onca acına gulduysen ne mutlu:d

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@Melins Benim yazdıklarım zaten bir araştırma sonucu ortaya çıkmış ve bu araştırmaları yapanlar genelde kadın psikologlar ve kadın jinekoloji uzmanları oluyor çünkü onların makalelerinde okumuştum. Yani bunları ben söylemiyorum hemcinsleriniz söylüyor.

Yorumla
    • Meviald
      Meviald
      +1 yıl

@Melins kadın doğasını nasıl kadına soralım xd? Sen avın nasıl avlanacağını avın kendisinden mi öğreniyorsun yoksa avıcdan mı? Kadınlar konusunda tecrübeli olan erkeklerin sabit gçrüşleri bunlar

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@Meviald bir kadının doğasını öğrenmek istiyorsanız kadına sorun. Ama dürüst bir kadına. Erkeğe sorarsan kendi yaralarının acılarının kini kusar herkesi kendisine darbe vuran kadın gibi sanar. Ben erkeğin doğasını erkekler kadar iyi bilemem. Herne kadar analiz ve tespit yapsam da erkekler kendi hemcinsini daha iyi yorumlar. Bu sebeple bu şahsın ve diğer erkeklerin yazdıkları şeyler asılsız

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@Melins Peki, siz dürüst biriyseniz söyleyin bakalım neymiş kadının doğası.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@theNitroZeuss araştırmalara çok inanıyorsan erkeklerin aldatma oranının fazla olduğunu kabullenirsin.

Yorumla
    • Meviald
      Meviald
      +1 yıl

@Melins Erkekler daha mı fazla aldatıyor hdsfghsdgsdgsgdghdfg şaka mı bu

Yorumla
    • Meviald
      Meviald
      +1 yıl

@theNitroZeuss kanka boş ver bunlar istediği şeylere inanıyorlar solipsist zihin yapıları yüzünden boşuna nefesini tüketme

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@Melins Her araştırmaya değil sadece uzmanların onaylı makalelerine bakıyorum çünkü çoğu istatistik bu işin bilgini olanlar tarafından onaylanmıyor.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@Meviald Journal of Marital and Family Therapy dergisinde (ABD) yer alan 2012 yılında yapılmış bir araştırmaya göre: Eşini en az bir kez aldatan evli erkeklerin oranı %22, kadınların ise %14. Evlilik dahil herhangi bir ilişkide aldatma sonuçları çok daha yüksek: Erkeklerde %57, kadınlarda %54. Evli kadın ve erkeklerde fiziksel veya duygusal aldatmanın oranı: %41.

Chicago Üniversitesi'nin yaptığı araştırmanın sonuçları da benzer nitelikte: Erkeklerde yüzde 25, kadınlarda % 17.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@Meviald siz istediğiniz şeye inanıyorsunuz kadın aldtama oranını kabul edip erkekleri aklamya çalışmayın gerçek ortada. Sütten çıkmış akkaşık değilsiniz. Sadece iş yerinde bile erkekler yüksek aldatma oranına sahipken eşiyle yapılan tatillerde yapılan kaçamakları saymıyorum. İ

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@theNitroZeuss üniversiteler yapıyor uzmanlar yapıyor erkeklerin aldatma oranının fazla olduğunu sense alissizca kadın yakalanmıyor bu yüzden az diyorsun. Kanıtın bile yok elinde. Erkekler daima yeni heyecanlar arar evlilikte mevcut eşinden sıkılır. Çabuk sıkılan varliklarsiniz bu yüzden çok aldatıyorsunuz siz erkekler.

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@Melins Bak hala aynı şeyi yapıyorsunuz, kadınlar erkekler gibi saf değil, yüzlerine gözlerine bulaştırmıyorlar yakalanmıyorlar. Bunlar sadece yakalanan ya da itiraf edenler oluyor. Kadın psikologlar bile söyler ''Bir kadının aldattığını, o kadın istemediği sürece bilemezsiniz, eğer yakaladıysanız bilin ki kadın bunu öğrenmenizi istemiştir.''
      Aynı zamanda kadınların yumurtlama dönemlerinde beyinlerindeki ön beyin kısmının daha aktif olduğu belirlenmişti ve bu kısım zekayı daha etkin kullanmaya yardımcı olur. Bu durumda kadın yumurtlama döneminde, erkeğine belli etmeden onu daha çekici bir erkekle aldatıp bunu saklayabilir.

www.dailymail.co.uk/.../...xier-tempted-stray.html

https://abcnews.go.com/GMA/OnCall/story?id=1469078

www.cosmopolitan.com/.../

www.prevention.com/.../

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@theNitroZeuss ben kadın hiç aldatmiyor demiyorum erkekler kadınlardan daha fazla aldatıyor diyorum. Kadınlarda 1 kişi aldatıyorsa erkeklerde 10 kişi aldatıyor. Ama siz o aldatan 1 kadını görür kendi hemcinsiniz olan 10 erkeği görmezsiniz gelmez gözünüze. Tamamen aldatan erkeği savunmaya geçiyorsunuz çünkü.

www.dbe.com.tr/.../

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@Melins Aldatan erkekleri görüyorum ve savunmuyorum çünkü zaten yüzüne gözüne bulaştıracak. Ancak aynısı kadınlar için geçerli olmuyor.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@theNitroZeuss bende sana aldatan erkeklerin fazla olduğunu kadınların az olduğunu söylüyorum. Bak savunmuyorsun çünkü eline yüzüne bulaştırıyor diyorsun. Eğer saklamayı başarsa savunursun. Bense aldatan kadını savunmam ki toplumda da her evin içindeki erkekler mutlaka sanaldan aldatıyor tensel olmasada. Ama kadınlarda aldatma oranı az sadece kocasından ilgi bekleyen kadınlar bir hayli fazla. Bu tamamen sadakatsiz sosyal medyada karısını aldatan erkeğin suçu. Eğer kadın gidiyorsa erkek sadakatsizdir.

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@Melins www.theguardian.com/.../childrensservices.uknews

ec.europa.eu/.../ddn-20200717-1

www.kqed.org/.../new-dna-studies-debunk-misconceptions-about-paternal-relationships

Bunlar bahsettiklerimi pekiştirmek içindi.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@theNitroZeuss sen attığım araştırmalara bak. Sonuç olarak erkekler daha çok aldatıyor.

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@Melins Ben senin attıklarını çok önceden okumuştum zaten ancak siz okumamış gibisiniz.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@theNitroZeuss okudugundan inanmıyorsun zaten. Attığın kaynaklarda yabancı. Yabancı kadınların aldatması normal kadınlar özgür edep toplum tarafından baskilanma yok. Türkiye'de kadınlar kocamda kocam der. Erkek aldatır oranlar ortada

Yorumla
    • Meviald
      Meviald
      +1 yıl

@Melins yaw yeter artık tartışmayın hadi bacım erkek daha çok aldatıyor kabul hadi kapat konuyu

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@Melins Türkiye'de kadınlar erkekler tarafından baskı altında tutulduğu için kocam da kocam diyordur bence 🤣. Biz de Avrupa gibi eşitlik ülkesi olsaydık bir farkımız kalmazdı emin ol. Ki zaten baskı altında olan bir insan istediği şeyi yapmak için taktik uydurur bir şekilde yapar ancak Türkiye gibi yerlerde bazı toplum baskıları sonu birçok şeyin gizlice yaşandığını unutmayalım.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

@Melins haklısınız. Özellikle bu yorumda iyice saçmalamış. Herkesten daha iyi birileri var. Öyle olsa tüm kadınlar daha iyi birini bulunca aldatır.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@Gece__Meleği akşamdan beri kendilerini yırttılar kadınları sadakatsiz göstereceğim diye. Ortalıkta görüyoruz yanında kadın olan erkeklerin gözleri hep diğer kadınlarda.

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@Melins İyi o zaman siz de sevgili yapıp, onunla birlikteyken 10 tane erkek ile birlikte olun sizin de gözünüz dışarıda olsun o zaman ne diyelim yani bir türlü anlamıyorsunuz.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@theNitroZeuss biz erkekler değiliz niye 10 tane sevgili yapalım sadakatsiz olan siz erkekler. Baktın kadınlar temiz çıkıyor erkeklerin yediği haltlari temizleyemiyorsun 10 tane erkekle ol gözün dışarda olsun diyorsun. O siz erkeklerin karakteridir. Bizim değil. Bu sadakatizlik yine erkeklerin suçu

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

@Melins Sizde de çok var bizde de. Mesela en spesifik örnek; kızlar instagramdan gelen istekleri silmiyor tutuyor. Sevgilisi olsa da olmasa da. Bu yine biz erkeklerin suçu. Ben şimdi yolda kaldım desem en yakın dostum belki gelir. Ama sen story at yolda kaldım aşkolar diye 10 araba gelir.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

Instagramdan bir sürü istek geliyorsa hangi birini silebilir. Silmediği önem verdiği anlamına gelmez aklına bile gelmiyordur o İstekler begense zaten kabul eder.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

@Melins “Ortalıkta görüyoruz yanında kadın olan erkeklerin gözleri hep diğer kadınlarda.“ sözü sadece Türkiye’de geçerli. burada erkekler abazan olduğundan dolayı gözleri dışarda. Avrupa’da erkeklerin çoğu sadık. Şahsen ben kadının da, erkeğin de eşini seviyosa aldatacağına inanmıyorum. Kadın daha iyisini bulur diye aldatır zihniyeti saçmalık.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@Gece__Meleği evet buna katılıyorum. Ülkede gerek telefondan gerekse gözleriyle kadınlarla olan erkekler daha fazlayken sırf kendilerini aklamak için asılsızca kadın aldatıyor ama göstermiyor demek saçmalıktır. Ben bu ülkedeki değil evli kadının erkek arkadaşı olan kızların bile derin bir sadakatle bağlı olduğunu gördüm. Aynı şeyi erkekler için soyleyemeyeceğim zaten sevgilisi eşi olan Türk erkeklerinin takip listesine bakınca kimin daha çok aldatan olduğunu görmüş oluyoruz

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

@Melins kadın aldatıyor ama göstermiyor lafı aslında biraz doğru ama bu her kadının aldattığı anlamına gelmez. Kadınlar erkekler kadar çabuk ele vermiyorlar kendilerini. Kadınlar aldatıldıklarını çabuk anlıyor ama erkekler kolay kolay anlamıyor. Diğer dediklerinize %100 katılıyorum.

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@Gece__Meleği erkeklerin anlamama sebebi onun dikkatininde başka kadının üzerinde olması. Ancak aldatan kadın çok çok az. Genelde kadınlar ilgi görmüyorum mutsuzum boşanayım mı der

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

@Melins kadınların daha fazla aldattığı ülkeler de var ama haksız sebeplerden değil

Yorumla
    • Melins
      Melins
      +1 yıl

@Gece__Meleği bu yazdıklarım zaten türk kadınları için geçerli. Yabancı ülkede erkek sadık kadın aldatıyor. Türkiye'de tam tersi

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

@Melins evet

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ƘıԼıCƘiƦAƝ
    ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Bu konu oldukça karmaşık ve genellikle birden fazla nedeni olabilir. Herhangi bir ilişkide aldatma davranışı oldukça yıkıcı olabilir, ancak bunun nedenleri genellikle kişinin psikolojik, duygusal veya ilişki dinamikleriyle ilgili olduğu kadar karmaşık olabilir.

1. İhtiyaçların karşılanmaması: Kadınlar da dahil olmak üzere insanlar ilişkilerinde farklı ihtiyaçlara sahiptir. Eğer bir kadın, ilişkisinde temel ihtiyaçlarının karşılanmadığını hissediyorsa (duygusal, fiziksel, sosyal vb.), bu durum aldatma riskini artırabilir. Örneğin, eşinin ilgisiz olduğunu düşünen bir kadın, dışarıda başka bir ilişki arayabilir.

2. İletişim eksikliği: İlişkilerde sağlıklı iletişim, iki kişi arasında duyguların ve ihtiyaçların ifade edilmesini sağlar. Eğer çift arasında iletişim eksikliği varsa, partnerler duygusal olarak uzaklaşabilir ve bu da aldatma riskini artırabilir.

3. Duygusal tatminsizlik: Kadınların da duygusal tatmin ihtiyaçları vardır. Eğer bir kadın duygusal olarak tatmin olmadığını hissediyorsa, başka biriyle bu eksikliği denemek isteyebilir.

4. Kendi benlik saygısı eksikliği: Bir kadın kendini yetersiz hissettiğinde veya kendi benlik saygısını kaybettiğinde, dışarıda başka ilişkiler aramak isteyebilir. Bu durumda, aldatma, kendini daha değerli hissetme ihtiyacıyla ilgili olabilir.

5. Eski ilişki kalıpları: Bazı kişiler, geçmiş ilişkilerinde yaşadıkları travmatik deneyimler nedeniyle, kendilerini kontrol edemeyebilir ve yeni ilişkilerde benzer davranışları tekrarlayabilirler.

6. Duygusal bağlılık eksikliği: Bir kadın, ilişkisinde duygusal olarak bağlılık eksikliği hissediyorsa, bu durum dışarıda başka biriyle bu bağlılığı arama isteğine yol açabilir.

Aldatmanın nedenleri kişiden kişiye değişebilir ve her durumda farklı olabilir. Bir kadının aldatması genellikle ilişkiye dair derinlemesine problemlerin bir sonucu olabilir ve anlamak ve çözmek zor olabilir.

Bu durumda, ilişkinin temel problemlerini belirlemek ve çözmek önemlidir. Eğer ilişkide iletişim eksikliği varsa, çiftler terapi gibi yardım alabilirler. Duygusal ihtiyaçların karşılanmaması durumunda ise, çiftlerin birlikte çalışarak birbirlerinin ihtiyaçlarını anlaması ve karşılaması gerekebilir.

Her durumda, aldatma gibi sorunlarla karşılaştığınızda, sağlıklı bir ilişki için dürüst ve açık iletişim kurmak, karşılıklı anlayış ve empati göstermek önemlidir. Bu tür zorlukları aşmak için profesyonel yardım da alınabilir.

1
    5 Yorumla
    • ƘıԼıCƘiƦAƝ
      ƘıԼıCƘiƦAƝ
      +1 yıl

En iyi cevap için teşekkür ederim

• Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

En iyisi çünkü kanka. Ama ne yapmalıyım bilmiyorum. İntikam istiyorum.

• ƘıԼıCƘiƦAƝ
      ƘıԼıCƘiƦAƝ
      +1 yıl

Zamana bırak

• Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Kanka 4 yıl “sevmemişim demek ki seni” lafına sığamaz.

• ƘıԼıCƘiƦAƝ
      ƘıԼıCƘiƦAƝ
      +1 yıl

Kardeşim her şey bir tecrübe işte

• Üyeadıalmadım
    Üyeadıalmadım Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Kod bozulması vardır, insanlar düzenli bir ilişki içinde bile olsa gözleri hep dışarsayda ve aklına birini koyduysa mutlaka o kişiye doğru yönelim gösterir aslında insanları anlamak çok zor değildir bazen sadece o şartların hızlanmasına zemin hazırlamak yeterlidir...

0
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Siz çok sevmiş olabilirsiniz evet. Hiçbir şey ihaneti haklı çıkarmaz bu arada onu dipnot düşeyim. Bazılarına sevgi ağır gelir, özellikle ailesinden görmediyse. Zaten karakteri bozuktur orası da kesin. Birçok ihtimal var bunun dışında, arkadaşları doldurmuş olabilir, siz onu kısıtlamış olabilirsiniz vs vs. Yani tek bir "çok sevme" kriterine bakarak cevap veremeyiz

0
    1 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Doğru…

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

53

Cevap

26

Cevap

• İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

İlişkinin süresi ya da karşı tarafın çok sevilmesi bir kriter ya da etken değildir.. Kişinin içinde, düşünce yapısında ve ahlaki değerlerinde bozukluk var ise her zaman bunu yapma potansiyeline sahiptir..

2
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı.

Kimi çok seversen o aldatır. Biraz karekter meselesi bu.

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

Aldatan kişi kim olursa olsun karaktersizdir başka açıklaması yok

0
    0 Yorumla
  • tell-me-more
    tell-me-more Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.

çok sevildiği için ama kusura bakma. çok sevince cok deger veriyorsun. ama. kadınların zaten coguun kendini degersiz hissetmesi sonucu şuraya varıyor. eger bu adam bana bu kadar deger veriyorsa onda bir sorun vardır. ben bu kadar. değerli değilim

1
    0 Yorumla
  • AteistMühendis
    AteistMühendis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Birçok sebep olabilir de sevilmeyle alakası yok bunun. Aldatmanın en basit sebebi ayrılamamaktır. Aldatıyorsa belli ki sana karşı hisleri artık eskisi gibi değil. Bunu söyleyip ayrılması gerekirdi, yapmamış. Bu da oldukça yanlış bir karar.

Olumlu bak, iki türlü de 4 yıllık ilişkin bitecekti. En azından artık onu sevmemek için sebebin de var.

1
    3 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Kanka zaten nefret ediyorum da bu kadar basit harcanamam ben. Aradığımda ne özür diliyor ne bir şey “benim hayatım, karşıma çıkma” diyor. Böyle bi dünya yok. 6 aylık değil yani 4 yıl.

Yorumla
    • AteistMühendis
      AteistMühendis
      +1 yıl

Bu tarz durumlarda hesap sormak durumu daha da gereksiz uzatır. Bu kadar kolay harcanamam deyip konuyu gurur meselesi haline getirmek sadece sana zarar verir. Harcanırsın, birine güvenen herkes harcanabilir. İlişkilerin kuralı bu. Önüne bakman lazım.

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Kanka önüme bakıyorum zaten ama yanına kalmayacak.

Yorumla
  • Aristokratımsı
    Aristokratımsı Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.

Aldatmak alçakların işidir, bir de pişmiş kelle gibi beni affet demeleri yok mu.. Ahh diyorum, nereden bu cesaret.. Aldatmaların çoğunda cinsel sebepler yatıyor diye biliyorum, daha farklı fanteziler daha farklı deneyimler yapmak için olabilir. Fakat karakterleri iki dakikalık zevklere bedel?

1
    1 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Hem de 40 yaşında biriyle.

Yorumla
  • mariamaria00
    mariamaria00 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21 , eic 92%
    +1 yıl

Şu çok sevme işi bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası, yani elbette zamanla kişiye olan saygı arttıkça ona olan yani beslenilen sevgi yükselir kəndi ailenden ayırmazsin, fakat böyle bir anda aşık olan birisi zaten mantıklı düşünemez başkasına da bir anda yükselir.

0
    7 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

İnan bana başkasına gitse koymazdı. Düşünsene seninle sevgiliyiz senin 40 yaşında patronun var. Senden ayrıldığımız ertesi günü patronunla çıkıyorum? Kaldırabilir misin?

Yorumla
    • mariamaria00
      mariamaria00
      +1 yıl

Insanlar değişmez dostum, insanlar değişmez.
      Bozuk birisini 50 yıl yanında tutsan ertəsi gün yok olur misal.
      Elbette ki zor umarım atlatırsın en kısa zamanda.
      O adam ona daha olgun daha aklı başında gelmiştir, biz kadınlar kendimizden daha zeki daha olgun adamlara daha çok ilgi duyarız fakat bu kız arkadaşınim yaptığı doğrudur demiyorum bil diye söyledim.
      Seninde kendine saygın var ise eğer ona yol ver, ve ikinci bir selam vermesine dahi müsaade etme!
      Eğer geri döner ve ona izin verirsen aynı tavrın bin bir farklı halı ile karsilasirsin.

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Asla asla ben buraya özledim ölüyorum demiyorum. Şöyle diyeyim görsem kusarım. Kadınlar ve ikili ilişkiler hakkında da çok donanımlıyım. Kendimde olgun ve zekiyim ki bunu o da söylerdi hep. Tek sebebi “PARA”.

Yorumla
    • mariamaria00
      mariamaria00
      +1 yıl

Onun gidişati farklı o halde, umarım kız arkadaşın bir metres değildir.

Yorumla
    • mariamaria00
      mariamaria00
      +1 yıl

Eğer öyle ise sana geri dönme ihtimali çok yüksek eğer kabul edersen ben kusarim haha

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Allah korusun.

Yorumla
    • mariamaria00
      mariamaria00
      +1 yıl

Amin, hepimizi.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çok ya da güzel seviyorsunuz diye kimse hayatınızda durmak zorunda değil, bunlara rağmen de gidilebilir, arayışta olduğu şey farklıdır sadece. Gidilmeyip aldatma tercih ediliyorsa altında yatan sebepler, eksiklikler, arayışlar ne olursa olsun bu kabaca ve kısaca karaktersizliktir. Ötesini düşünmek, sorgulamak gereksiz.

0
    5 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Aynı durumu sen yaşasan tepkin ne olurdu? İntikam alır mıydın?

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

Erkek durduk yere sıkıldığını söyleyip gitse arkasından bin bir adet beddua edersiniz ama. 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Geçirdiğimiz zamanı o kişiyle kaybettiğime üzülürdüm sadece. İntikam senden alacağı daha çok zaman demek, yoluma bakardım.

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Hiç zamanımı almaz öyle bi alırım ki istesem ne işi kalır ne ailesi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kastettiğim eylemin alacağı zaman değil. Elbette gerisi sizin bileceğiniz iş.

Yorumla
  • AçılınBenKs_ci
    AçılınBenKs_ci Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Heyecan aramıştır, bir an gaflete düşmüştür, karakteri bozuktur ve bunun gibi bir sürü şey sayılabilir. Kendi doğasına bırak ve pişmanlığını gör.

1
    0 Yorumla
  • Manhesuss
    Manhesuss Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Sevmede bir denge olmalı hangi taraf baskın alıyorsa ilişkide kopukluk olur. Alma-verme dengesi eşite yakın olmalı ilişkide. Veren alandan yine bir tık önde olsun ama sınırı aşmasın

1
    0 Yorumla
  • zelisssss0619
    zelisssss0619 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 63%
    +1 yıl

Aldatan kişi için nedeni önemli bunu genelleyecek bir neden o kişinin neden yaptığını dogrulamayabilir

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bazı insanlara sevgi ağır geliyor kaldıramıyorlar. Çünkü ne çevresinden, ne ailesinden görmemiş ve birisi onu sevdiği zaman yabancılıyor. Ve maalesef ki yine ona sevgi göstermeyen kişilere çekiliyorlar. Keşke herkes sevginin kıymetini bilse, sevgiyi ve seveni değersizleştirmese ama kalitesiz insanlar bunu beceremiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevilmiş olabilir ama o seni sevmemiştir bu kadar basit.

1
    3 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

4 yıl bu cümleye sığar mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Fazlasıyla sığar. İnan bana insanlar çıkarları için daha fazlasına, bir ömür evliliğe bile katlanıyor sevmediği insanla.

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

O zaman intikam vaktiiii.

Yorumla
  • İstavritliAşure
    İstavritliAşure Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    +1 yıl

Değerli kardeşim seven insan hiçbir muvaffak olamaz genelde eskilerin her sözü doğrudur deveye diken insana s**** yaranır

1
    0 Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Karaktersiz olduğu için. Belki senin kadar sevememiştir. Bu olabilir. Ama bu durumda karakterli olan kişi ayrılmak istediğini söyler ve ayrılır. Aldatmaz yani. Bu sadece kadınlar için degil, erkekler için de geçerli

0
    0 Yorumla
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Neo , sana sabah akşam 1erdoz= "Dr. Redpill" VIDEO'ları yazıyor uzman prof. Doktorlar.

Kadınlara karşı , KIRMIZI HAP içmeye bayaaa geç kalmışsın sen.. uyanmamışsın henüz

0
    2 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Kanka senin video olarak izlediklerini ben yaptım gördüm geçirdim. Alfa gibi alfaydım. Arabam bile Alfa Romeo’ydu kedimin adı da Alfa. Sorun bile bile yanmış olmam. 😌

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

hmm ozaman o Filmi unutmuşsun , baştan izle bence..

Yorumla
  • Alacabulaca
    Alacabulaca Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Kalitesiz bir insan olduğu için gösterdiğin sevgi, değer ona fazla gelmiştir. Bazen insanlar güzel olan şeyleri taşıyamaz, nankörleşir. Bu da onlardan biri.

1
    2 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Bunu kendi ve arkadaşları da söyledi defalarca ne güzel seviliyorsun falan filan diye.

Yorumla
    • Alacabulaca
      Alacabulaca
      +1 yıl

Güzel şeylerin kıymetini kendisi bilmedikten sonra, arkadaşları söylese ne fayda

Yorumla
  • sozsuZzaman
    sozsuZzaman Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

G0tu kalktığı için 😏
    Biraz da erkekte sorun vardır belki belli mi olur 😏

1
    0 Yorumla
  • nourulyanov
    nourulyanov Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Aldatan kişi cinsiyet farketmeksizin karaktersizdir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Kimse karşıcinsin doğasını bilemez. Kadınlar hakkında boş edebiyat yapan karşıcins doluşmuş yine. İç dünyasında ne yaşadığını bilemezsin belki de yanlış hareketin olmuştur. Kim bilir neler yaşattın kıza tek taraflı dinliyoruz

0
    1 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Evet. Hücreye hapsettim 4 yıl.

Yorumla
  • Soru_sormaya_geldin
    Soru_sormaya_geldin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.

Aldatmanın özrü olmaz..

Sorunlr hangı alanda yasanıyordu ona bakarım..

belkı ayrılmak ıstıyordu söyleyemedı ve bu yolu secmiş olabılır

0
    0 Yorumla
  • meliketefrikxx
    meliketefrikxx Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Çok değer vermemen gerekirdi oca keşke aldatmaninda cezasi olsa mk

1
    30 Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

Üzüldüm ya 4 yıllıkmıs birde nasil anladin peki anlatmak istersen burdan yazabilirsin dinlerim

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Biz ara ara ayrılırdık sonra barışırdık rutindi yani. Yılbaşından 10 gün önce ayrıldık. O gece içime bi kurt düştü ilk defa. Bi araştırdım yılbaşı gecesi beni 40 yaşında patronu ile meyhanede aldatmış video da var fotoğraf da var.

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

Aaa sen o çocukmusun yoksa geçen de yine böyle 4 yıllık bi ilişkide kiz aldatmiş yaşli zengin bi adamla öpüşor muymuş neymiş sanirim sensin

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

Sonra ne dedi kiz sana şaka gibi ya 4 yıllık ilişki sonuçta bana öyle bi şey olsa yaşatmazdim karşi o tarafi

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Aynen o kişiyim ben. Şiddet olmaz benim kitabımda istesem ölümden beter ederim de kendime yakıştıramıyorum. Ben ona bunları söylediğimde “sevmemişim demek ki ben böyle bi kadınmışım” dedi. 😂

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

40 yaş diyince hatirladim ztn 😀😀mal mk karisi sen şimdi dönüp arkaya baktiğinda 4 yıl ben bunla nasil durmuşum diyorsundur

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

Şiddet olmasinhelal de başka şeyler yap bari yanina kalmasin 4 yıl az değil ne bilim yine de olan olmus tabi sen ders çikar ama bundan en önemli şey bu nokta

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Midem bulanıyor ciddi ciddi. O kadar çok kız reddettim ki…4 yıl sırf ona çalıştım maddi manevi.

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

☹️🙁üzücü işte bi insanla birlikte olmadan önce flörtleşme döneminde vs bile iyi taniman lazim yani kötü bir dönemdeyiz kimseye fazla değer verip asla güvenmemen gerek sevgilinde olsa bile napicaği belli olmuyor kards

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

o pişman olucaktir ama bence aldattiğinin üstünü örtmek içinde sana ben böyle bi kadinmişim diyor bi de sevmemişim diyor karaktersiz bi ocun tekiymiş mk

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Ben o kadar insan sarrafıyım ki…Ama gözüm kapalı güvenmiştim hiç arkasından iş çevirmemiştim. Bir kere bakayım dedim böyle oldu.

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

tek güveneceğin ve her zaman yaninda olacağin insan annen olmali , her ne kadar sevgilin olsa da umarım ders çikarirsin artik güvenme zaten eğer doğru kişiyse ilerde biri karşina çikarsa anlarsin

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Annemde bana 9 yıl yalan söylemiş bi konu hakkında onla da konuşmuyorum. 😌

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

Geçmiş olsun ❤️‍🩹 bu başima geldi diye üzülme bakiş açini değiştir başina geldi ve bundan ne ders çikarmaliyim diye bak çünkü ileriki ilişkilerinde neyin ne olduğunu daha çok anliyacaksin bence 💕

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

😭ne yalani yapmaaağğ aklima bi şeyler geliyor ama skdjk

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Hiç sevmiyorum zaten geri dönsün filan kafasında değilim ama kendime yediremiyorum. 3 tane kedim var 6 yıldır tek nankörlüklerini görmedim.

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

Oyyy yerim 🐱 doğru tabi de ne diyim geçmiş olsun artk ama senim gibisini bulamicağini düşünüyorum içten içe pişman olur ama kendine yediremez onu , sen kediciklerine bak

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Şu an bile pişman olduğuna eminim. Çünkü çok kullanacaklar. Afedersin mal gibi kalacak.

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

kalsın kalsın ohhhh kalacak ztn slk 🐒🐒🐒

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Hayır ben tipime bakmaya başladım bende mi sorum var diye.

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

Yok ne alakasi var kizin karakteriyle ilgili ayrica olay tipte değil eğer tipte olsaydi ne güzel karilar ne yakişikli adamlar var onlar neden aldatiliyor 🤷🏼‍♀️ dimi

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

O kız biraz adam olsa emin ol aldatmazdi karaktersiz işte onun yapisiyla ilgili

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Allah aşkına bir yerden göstereyim sana yorumla.

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

Tomommm dur takip atayim

Yorumla
    • ŞαrαρKαdınn
      ŞαrαρKαdınn
      +1 yıl

Çocuğu kızı tehdit etmesi için zorluyorsun resmen. Böyle şeyleri normallestirmeyin. İnsanlar iyice şiddet meraklısı oluyor. Zarar verme meyilli oluyor. Kıza yapacağı en güzel ceza onu tanımıyormuş gibi davranmak olur.

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

@ŞαrαρKαdınn tamam ben şiddet göster demedim ztn sadece yanina kar kalmasin dedim yani 4 yıllık ilişki sonuçta onun için her şeyini vermiş sonu böyle bitmesi üzücü

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Burdan mesaj atamıyorum? İG : mrtksmnglu

Yorumla
    • ŞαrαρKαdınn
      ŞαrαρKαdınn
      +1 yıl

Bir tanem şiddet göster demiyorsun ama bunu yanına bırakma diyorsun Yani bir nevi tehdit eder şantaj yap elindeki kozları kullan demeye getiriyorsun olayı Ben de diyorum ki insanlar zaten bu düşünceye sahip oldukları için herkes birbirine zarar vermeye başladı iyice Yani en azından bunu çoğaltmayalım çocuğun böyle bir düşüncesi yoksa aklına böyle bir şey sokmaya gerek yok yine de tabii ki ben kimsenin Hayatına karışmam

Yorumla
    • meliketefrikxx
      meliketefrikxx
      +1 yıl

@ŞαrαρKαdınn him anladimm doğru haklisiniz tabi ki

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

@Sbowman Aga meyhaneye giden kızdan olmaz zaten.

Yorumla
  • Flavendirel
    Flavendirel Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.

Demek ki kendi sevmiyor. İsterse dünyada en iyi seven adam ol. Kendisi aşık değilse her zaman aldatma potansiyeli vardır

1
    0 Yorumla
  • XxEsma_47
    XxEsma_47 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

aldatmasinin sebebi bacım olmasindan kaynaklaniyo

0
    3 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

O ne demek ya

Yorumla
    • XxEsma_47
      XxEsma_47
      +1 yıl

o*ruspu olmasindan kaynaklaniyo yazmistim bu mal uygulama bacim diye degistirmis

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Tövbesss😂😂😂

Yorumla
  • TheLaady
    TheLaady Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Aldatmanın bahanesi olamaz, sevgiyle de ölçülemez. Ama gelecek görememiştir, belki birçok şey birikmiştir -negatif duygu olarak.

0
    0 Yorumla
  • ebrarbetul
    ebrarbetul Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeklerin karakteri olmadığı için olabilir mi? Jsjsjsj

0
    22 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Komik olan ne kardeşim onu anlamadım?

Yorumla
    • ebrarbetul
      ebrarbetul
      +1 yıl

Biz ne ara kardeş olduk bende onu anlamadım

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

Siz sütten çıkma ak kaşıksınız sanki, erkeklerden daha betersiniz sadece erkekler gibi saf olmadığınız için belli etmiyorsunuz. 🤣

Yorumla
    • ebrarbetul
      ebrarbetul
      +1 yıl

Ben ak kasiyim demek ki yaran var ki atliyon sen thenitro

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Kardeş desen suç, kadın desen suç, bayan desen suç, adını söylesen suç. Ne diyelim biz size?

Yorumla
    • ebrarbetul
      ebrarbetul
      +1 yıl

Adımı demek niye suç olsun haha

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Neyse KARDEŞİM.

Yorumla
    • ebrarbetul
      ebrarbetul
      +1 yıl

Hâlâ kardeşim diyo aynı anne ve babadan çıktıkta haberim mi yok

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Evet annen söylemedi mi? 😌

Yorumla
    • ebrarbetul
      ebrarbetul
      +1 yıl

Yo söylemedi olsada istemem zaten

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

@theNitroZeuss kanka bu ne diyor? 😂

Yorumla
    • ebrarbetul
      ebrarbetul
      +1 yıl

Bozacin şahidi sıraçi hshshsh

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Ahlakın da Türkçe konuşman gibi. Az.

Yorumla
    • ebrarbetul
      ebrarbetul
      +1 yıl

Seninki çok mu muhteşem adında hayır yok

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Hadi kardeşim hadi.

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

Kendini masum görüp karşıdakini yermeye çalışmak, bence sen ne dediğimi anladın ama yediremedin.

Yorumla
    • ebrarbetul
      ebrarbetul
      +1 yıl

Sen beni kovamazsin bura özgür Bir yer isteyen istediği yorum yapmak zorunda sende görüş sahibi olarak saygı duymak zorundasin gerçi bunu kime açıklıyorsam

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Bitti mi? Ya da ne zaman biter? 😂

Yorumla
    • ebrarbetul
      ebrarbetul
      +1 yıl

The beni ne kadar tanıyon anca böyle boş yorum yaparsın beni bilen bilir o yüzden sana kendimi açıklamak zorunda değilim yüzünü görmediğim birisin klavye delikanlıgina gerek yok o yüzden sen orada Kendi kendine konuş tamam mi

Yorumla
    • ebrarbetul
      ebrarbetul
      +1 yıl

Reklamlardan sonra sbowman hwbshsh

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

Farkında mısın? Hiçbirimizin yüzü erişime açık değil. Bana laf ediyorsun ama söylediğin şeyleri daha çok sen yapıyorsun.

Yorumla
    • ebrarbetul
      ebrarbetul
      +1 yıl

Aynen thecim enensnanan

Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Karnı doyan essek önce sahibine tekme atarmış, esseğe çok değer verirsen kendini yarış atı sanar. O hesap olmuş

0
    0 Yorumla
  • BanaAşiksinTatlim
    BanaAşiksinTatlim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

İki taraftan birinin farkli bir karsi cinsle iliskiye girmek istemesi olasi bir durum bence herkes tek esli olamiyor

0
    0 Yorumla
  • _Süveyda u
    _Süveyda Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Sıkılmıştır çok sevgi yaramıyor bazılarına ıt gibi davransaydın böyle olmazdı

0
    8 Yorumla
    • FiqHtShoT
      FiqHtShoT
      +1 yıl

Sıkılmak ne alaka abla 🙄 sıkıldıysan normal bir şekilde ayrıl bunda ne var ki aldatmak karaktersizlik resmen 🤷‍♂️

Yorumla
    • _Süveyda u
      _Süveyda
      +1 yıl

Heyecan aramış olabilir

Yorumla
    • FiqHtShoT
      FiqHtShoT
      +1 yıl

🙄🙄 abla 🤦‍♂️ sevgi böyle bir şey değil

Yorumla
    • _Süveyda u
      _Süveyda
      +1 yıl

Herkesin sevgi dili farklı tatlım büyük resime odaklanmak gerek. Ben kesin böyledir demiyorum varsayım üzerine konuşuyorum...

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Haklısın.

Yorumla
    • FiqHtShoT
      FiqHtShoT
      +1 yıl

@_Süveyda https://youtu.be/9mTKw5ne9uI?si=OEGtutvB2xUMUhi_ 😂

Yorumla
    • _Süveyda u
      _Süveyda
      +1 yıl

@FiqHtShoT çok şükür 😂🌸

Yorumla
    • FiqHtShoT
      FiqHtShoT
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
  • hare_
    hare_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Sadakatsiz ve rahat bir karaktere sahip olduğu için.

0
    1 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Hare sana bir şey diyim mi? Beni aldattığı mekanın adı sadakatsiz. 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Hemcinslerimi anlamakta ben de biraz zorlanıyorum. Kim ilgi gösterse ona gönlünü kaptırıyor pek coğu

1
    0 Yorumla
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.

Kadın puştu o da demek ki

1
    0 Yorumla
  • Gahakaş
    Gahakaş Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Sıkılmıştır, bıkmıştır, ona göre yenilik boynuzlamaktır..

0
    0 Yorumla
  • theNitroZeuss
    theNitroZeuss Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Eğer bir kadın aldatıyorsa seni artık hiç sevmiyor demektir, onun için görünmezsin.

0
    1 Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

Fark ettiysen çoğu kadın, eski sevgilinin yaptığı sadakatsizliği normal bulmuş, kadınlar böyledir işte tek bir erkeğe sadık kalabilecek hormonal yapıya sahip değiller maalesef. 😂

Yorumla
  • Gamsızkedersiz46
    Gamsızkedersiz46 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 69%
    +1 yıl

Hak ettiğinden fazla değer verdiğin için veya onu tam anlamıyla anlamadığın için

0
    0 Yorumla
  • Γιατί
    Γιατί Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Kaldıramamış ona verilen bu hissi ve duyguyu.

0
    0 Yorumla
  • KaptanMehmet78
    KaptanMehmet78 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.

Aldatan kişiliksiz , sende sorun yok. Bir iliski yürümüyor ise bitirmeli madem bitirseydi.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Adam iyi yönlerini fazla göstermiştir, sadıktır, gözüm senden başkasını görmüyor rahatlığını vermiştir kadına

0
    6 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

40 yaşında Allah aşkına yapmayın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne yapmayım? Ben ne yapıyorum ki? Soru sordunuz fikrimi söylüyorum

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Kızmadım sitem ettim. Yani arada 20 yaş var 20. Sence parası olmasa öyle olur muydu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bazen paraya bazen yakışıklılığa bazen cinsel ilgiye

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Özelden sana atayım fotoğraf bak bakalım sence yakışıklılık mı…Tamamen para.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İstemem bana ne ki

Yorumla
  • EventBoy
    EventBoy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 88%
    +1 yıl

Nedeni bilinmez ama affı olmaması gerekir. Her iki cins içinde aldatmanın affı olmamalı.

0
    0 Yorumla
  • zsrndr
    zsrndr Takip Et
    Guru Yaş: 76 , eic 97%
    +1 yıl

Aldatmada sebep sonuc aranmaz karaktersizligi yuzunden neden olacak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende bitirdim 5 yıllık sonunda evlilik yoksa aynı şeylere ne gerek var bir süre sonra sarmıyor bıkıyor.

1
    5 Yorumla
    • Hoplatır
      Hoplatır
      +1 yıl

Hayırlısı olsun

Yorumla
    • seckinerdem1
      seckinerdem1
      +1 yıl

değişiklik şart ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amin 🤲. Tabi aldatmak hoş değil olmuyorsa ayrilirsin ondan sonra ne yapacaksan yaparsın

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

İyi de evlenirse de daha çok aldatır çünkü evlilik insanları daha çok aldatmaya teşvik edebiliyor monotonlaşmadan dolayı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aldatmak karakter meselesi benim sevgilim 5 yıl güzel iliskimiz oldu aldata olayı yaşamadık. seviyeli bir ilişkiydi evlilik yoktu tek sorun bu

Yorumla
  • inciirlerolanakadar
    inciirlerolanakadar Takip Et
    Xper 1 Yaş: 36
    +1 yıl

aldatmanin iliskinin uzun olmasiyla alakali oldugunu dusunmuyorum seni sevmesiyle ilgili sevseydi aldatmazdi

1
    7 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

İşte bu kadar kolay olmamalı birinin 4 yılını çalmak.

Yorumla
    • inciirlerolanakadar
      inciirlerolanakadar
      +1 yıl

Belki zamanla bitmistir hissleri

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

O zaman söyleyecekti. Öyle tanıdığım 40 yaşındaki bir adama gitmeyecekti.

Yorumla
    • inciirlerolanakadar
      inciirlerolanakadar
      +1 yıl

Seni kaybetmekten korkmustur shsjsjs ikinizlede olsun istemis

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Gülmen bitti mi?

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

Bu doğru bir şey değil poligamiye girer.

Yorumla
    • inciirlerolanakadar
      inciirlerolanakadar
      +1 yıl

Özür dilerim ama boyle bir kadin icin gelip birde soru mu soruyorsun zararin neresinden donersen kar

Yorumla
  • szemheri
    szemheri Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

Aldatmanın hiç bir sebebi olamaz.
    Aldatmışsa zaten hiç sevmemiş üstad...

1
    0 Yorumla
  • Ozan124
    Ozan124 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.

Ayrılmışsiniz işte tekrar barisacaginiz ne malum? Aldatma sayılmaz ayriysaniz. Ben olsam ayrildigima geri dönmezdim.

0
    3 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Kankam rutindi diyorum. Cilve gibi bir şeydi. Tamam sana sorayım 4 yıllık sevdiğinle normal ayrılma yaşıyorsun tartışmadan ertesi günü o kız patronuna yazıyor?

Yorumla
    • Ozan124
      Ozan124
      +1 yıl

Melike ile konuşmamızdan gördüm ayrildiginizi oraya cevap olarak yazacaktım yanlışlıkla yoruma gitmiş.

Yorumla
    • Ozan124
      Ozan124
      +1 yıl

Evet, ayrıldığım anda o da ben de yeni arayışlara geçebiliriz sıkıntı yok benim için.

Yorumla
  • DansEdenBeyazAlev
    DansEdenBeyazAlev Takip Et
    Xper 2 Yaş: 110
    +1 yıl

Aktif cinsellik var mıydı? Sen ondan daha fazla mı kazanıyordun, daha az mı? Evde sen mi dominanttın, o mu?

0
    8 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Cinsellik vardı ama bakireydi tabii. Kendisi 23 yaşında beni 40 yaşında patronu ile aldattı.

Yorumla
    • DansEdenBeyazAlev
      DansEdenBeyazAlev
      +1 yıl

O 23, sen 24. Zaten yürümez. Paran yoktur büyük ihtimal. Boyun kaç, kas falan var mı? Kadınlar hep kendilerinden üstün olanlara çekilirler. Kafandan at onu artık, yeni kız bul.

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Kanka boyum 185 gayet yakışıklı fit biriyim. Çok da kız var sorun o değil. Bunu hak etmemiştim.

Yorumla
    • DansEdenBeyazAlev
      DansEdenBeyazAlev
      +1 yıl

O zaman yaş farkı ve para yüzünden olmuştur. Hiç canını sıkma. Seni başka kızlarla görünce tekrar gelebilir, sakın kabul etme gelince.

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Asla etmem midem bulanıyor ciddi ciddi. Ama intikam almak istiyorum çünkü neden biliyor musun? Bir insanın güvenini çalıp sonra ona “ben böyle biriyim demek ki” diyemezsin.

Yorumla
    • DansEdenBeyazAlev
      DansEdenBeyazAlev
      +1 yıl

İntikam alacaksın ama bildiğin yöntemlerle değil. Şimdi sen kendine odaklanacaksın, yeni kızlarla takılacaksın. Bu seni gördüğü zaman çatlayacak zaten. Asıl intikam bu. Sakın yanına gidip zarar vermeye falan çalışma, değmez. Yasalar da kadınları koruyor zaten. Yanına gidersin konuşmak için. Bana vurdu der, hapse girersin. Hiç muhattap olma. Senin alacağın en büyük intikam kendini geliştirmen.

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Kanka zaten gitmem ne yüzle gideceğim? Şiddet zaten uygulamam. Zaten takılıyorum onda sıkıntı yok. Ama benim 4 yılım emeklerim ne olacak?

Yorumla
    • DansEdenBeyazAlev
      DansEdenBeyazAlev
      +1 yıl

Onu da bir kayıp olarak değil, bir tecrübe olarak göreceksin. Hiç kafana takma dostum, boş ver.

Yorumla
  • ymirink
    ymirink Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    +1 yıl

Duygusal aldatma mı cinsel aldatma mı? Ona göre cevap değişir

1
    4 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Meyhanede öpüşerek…

Yorumla
    • ymirink
      ymirink
      +1 yıl

Belki bir şeyin eksikliğini başka birinde aramaya kalkmıştır. Yaptığı kötü bir şey. Senin açından affedilmesi gereken bir şey de değil bence. Öyle bir eksiklik hissettiyse ayrılıp eksikliği hissetmeyeceği birini bulmalıydı.

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Para işte.

Yorumla
    • ymirink
      ymirink
      +1 yıl

Para olsa ayrılırdı☠️

Yorumla
  • yunicosta
    yunicosta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Çok sevilmesi çok ta bi anlam ifade etmez kendine baglayamamıssın
    Ama aldatması karaktersizlik ayrıl git isde

0
    0 Yorumla
  • Gece__Meleği
    Gece__Meleği Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 98%
    +1 yıl

Kendisi sevmiyodur

1
    0 Yorumla
  • Aliasing26
    Aliasing26 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Karakter yoksunu olduğu için

1
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Sıkılmıştır

1
    0 Yorumla
  • johnrocco44
    johnrocco44 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

itinayla sevilemediği için...

0
    2 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Anladım inceyi.

Yorumla
    • johnrocco44
      johnrocco44
      +1 yıl

anladığına sevindim , karıncayı seveceksin belini incitmeyeceksin... incitirsen küser..

Yorumla
  • yağmur_yüreklim01
    yağmur_yüreklim01 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Numarasını yaz site olarak soralım merak ettik

0
    3 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Bunu yapmayı çok isterdim…

Yorumla
    • yağmur_yüreklim01
      yağmur_yüreklim01
      +1 yıl

Öyle yengenin ben aw

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

İstanbuldaysan yap bunu gerçekten.😂

Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Karaktersiz olunca her türlü aldatır

0
    2 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Sen olsaydın ne yapardın?

Yorumla
    • Pelin73748
      Pelin73748
      +1 yıl

Hayatımdaki kimseyi aldatmadım düşünce olarak bile ona karşı duygularım bittiyse bile açıkça konuşup bitirme taraftarıyım hem onu daha fazla oyalamak istemem hem de kendi vaktimden çalmak istemem

Yorumla
  • Doludoludolu
    Doludoludolu Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Toto kalkıklıgıdır belki

0
    0 Yorumla
  • -Afroditimsi
    -Afroditimsi Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Sevmeyen taraf aldatıyor

0
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Karakteri değişmiştir kötü birisi olmuştur

0
    0 Yorumla
  • ZaxraI8
    ZaxraI8 Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Karaktersiz olduğu için

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Doyamadığı şeyler vardır. Yetmıyosundur ya da

1
    8 Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      +1 yıl

Vayyy iddali

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Doyurcam ben çok fena. O bile şaşıracak. 😌

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seni aldatan bir kadını hala doyurma peşinde olman içler acısı

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

O anlamda değil. 😌

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      +1 yıl

Evet yaa saçmalamış teşekkür et devam. et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hiç ugrasma bile kendini yıpratırsın hala kendine zarar olur ona bedel ödetmek bile.

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Yok ben uğraşmayacağım bile. 😌 Yanına kalmayacak.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Salla benim bebegim salla😀😀

0
    1 Yorumla
    • Sbowman
      Sbowman
      +1 yıl

Ne?

Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

sevmiyordur

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 4 yıllık bir ilişkide çok sevilen bir kadın neden aldatır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Uzun ilişki de aldatılan Kadın? 7 cevap verildi
Sevgiliyken 2 yıl boyunca aldatılmıs kadın? 8 cevap verildi
Aldatılmak her kadının kaderi mi uzun ilişkilerde? 11 cevap verildi
Evli bir kadın neden aldatır? 8 cevap verildi
Evli kadın neden aldatır? 84 cevap verildi
Evli kadın neden aldatır? 74 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi alan yaşar mı sürünür mü?
  • Sosyal medyada iletişimci olanlardan mısınız?
  • Bir kitaba yolculuk yapma şansınız olsa bu hangisi olurdu?
  • Türkiye de Alınabilecek en mantıklı en güzel araba nedir sizce?
  • Şarkıları hikayesi ve sözleri için mi dinliyorsunuz, yoksa melodi mi sizi daha çok etkiliyor?
  • Bu sitede hoşlandığınız birisi var mı?
  • Vazgeçmeyi başarabilir misiniz, sizve bu hayatın sonu mu?
  • Karşı cinsinizi hangi meslekte gördüğünüzde daha çok hayranlık uyandırıyor sizde?
  • Hiç sevgini sakladın mı?
  • Dünya Kupasında Juju Büyüsü yaparak takımını zafere ulaştıran taraftar gündem oldu! Sizce etkisi olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨