- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadının doğasını bilirsen kadına kızmazsın. Kadınlar koşullu sever, sağlayıcı olarak sever. Kadın her daim doğası gereği bir üst erkeği arar gerek para olarak gerek statü olarak vs. Kadını çok sevsen de az sevsen de gözünde tam erkeği olsan da eğer senden üstün birisini bulabildi mi senin gözünün yaşına bakmaz, he tekrar gelebilir geri dönebilir fakat diğerinden tekmeyi yedikten sonra gelir. Der ki çok pişmanım haksızlık ettim filan halbuki pişman değil diğeri tekmeyi vurmuş açıkta kalmış yine güvenecek liman arıyor. Neyse senin durumunu yorumlardan gördüm galiba senden ayrıldıktan 1 hafta sonra patronuyla ilişkiye başlamış. He bir de şunu söyleyeyim sana o patronla ilişkisi 1 hafta sonra başlamadı kadın senin sevgiliyken patronla ilişkisi vardı seni onunla birlikte idare ediyordu ondan iyice emin olunca seni gözden çıkardı artık sadece o var. Üzgünüm bu normal bir davranış aslında. Bunu kabullensen iyi edersin, 1-2 gün üzül kabullen devam et hayatına. Bak sana net diyorum beni de aklında tut bu kadın sana geri dönecek bir müddet sonra ne kadar sürer bilmiyorum sakın he sakın hayatına alma geri döndüğünde patronundan tekme yemiş olarak geri dönecek, bir tekme de sen vur hadi bakalım bol şans.
255 Yorumla- +1 yıl
Kanka emin ol çok ilişkim oldu çok da iyi biliyorum doğalarını. Kendime kızıyorum zaten. Ben dedim ki ful alfa takıldık artık durulalım. Güvendim kurcalamadım mesela. Sevmiyorum da özlemiyorum da. Ben aradığımda bana diyor ki senle ayrıldık ertesi günü beni aradı kahve içelim dedi filan duygularını söyledi diyor.
- +1 yıl
@Melins Yani demek oluyor ki bunun sebebi yine siz sadakatsiz kadınlar.
- +1 yıl
- +1 yıl
hahaaha kadın düşmanı değilim sadece acı gerçekler. d
- +1 yıl
@Melins Eğer kadınlar erkekler gibi saf olup yakalansalardı emin ol oranlar değişirdi. Kadınlar aldatmaya evrimleştiği için yakalanmıyorlar ve bu yüzden aldatma oranları resmi olarak daha düşük görünüyor. Ülkemizde bu durum daha belirgin mesel, çoğu evli çocuklu kadınların gizli sevgilisi var.
- +1 yıl
@FigmudSreud yazık üzülüyorum sana bütün görüşlerde kadınlara saldırıyorsun halin içler acısı sağlam tokatlamış kızın birisi belli 😂😂
- +1 yıl
@iiiith Zaten uzun süreli ilişkilerde kadınlar yumurtlama döneminde salgılanan hormon değişikliklerinden dolayı aldatmaya, yeni heyecanlar arayışına girmeye daha yatkın.
- +1 yıl
@theNitroZeuss yok o iş öyle değil zaten sevmeyen aldatan kadın durmaz adamı terk eder. Aldatmaz yani. Ayrılır öyle yeni ilişkiye başlar. Bu yüzden kadınların aldatma oranı düşük. Erkeklerde birçok kadınla aynı anda birlikte olma eğilimi var. Bu da oranın yüksek olmasının sebebi
- +1 yıl
@Melins Son yorumumu oku.
- +1 yıl
Ahahaha akşam akşam sağlam kahkaha attım, bol şans efenim. d
- +1 yıl
@FigmudSreud onca acına gulduysen ne mutlu:d
- +1 yıl
@Melins Benim yazdıklarım zaten bir araştırma sonucu ortaya çıkmış ve bu araştırmaları yapanlar genelde kadın psikologlar ve kadın jinekoloji uzmanları oluyor çünkü onların makalelerinde okumuştum. Yani bunları ben söylemiyorum hemcinsleriniz söylüyor.
- +1 yıl
@Meviald bir kadının doğasını öğrenmek istiyorsanız kadına sorun. Ama dürüst bir kadına. Erkeğe sorarsan kendi yaralarının acılarının kini kusar herkesi kendisine darbe vuran kadın gibi sanar. Ben erkeğin doğasını erkekler kadar iyi bilemem. Herne kadar analiz ve tespit yapsam da erkekler kendi hemcinsini daha iyi yorumlar. Bu sebeple bu şahsın ve diğer erkeklerin yazdıkları şeyler asılsız
- +1 yıl
@Melins Peki, siz dürüst biriyseniz söyleyin bakalım neymiş kadının doğası.
- +1 yıl
@Melins Her araştırmaya değil sadece uzmanların onaylı makalelerine bakıyorum çünkü çoğu istatistik bu işin bilgini olanlar tarafından onaylanmıyor.
- +1 yıl
@Meviald Journal of Marital and Family Therapy dergisinde (ABD) yer alan 2012 yılında yapılmış bir araştırmaya göre: Eşini en az bir kez aldatan evli erkeklerin oranı %22, kadınların ise %14. Evlilik dahil herhangi bir ilişkide aldatma sonuçları çok daha yüksek: Erkeklerde %57, kadınlarda %54. Evli kadın ve erkeklerde fiziksel veya duygusal aldatmanın oranı: %41.
Chicago Üniversitesi'nin yaptığı araştırmanın sonuçları da benzer nitelikte: Erkeklerde yüzde 25, kadınlarda % 17. - +1 yıl
- +1 yıl
@theNitroZeuss üniversiteler yapıyor uzmanlar yapıyor erkeklerin aldatma oranının fazla olduğunu sense alissizca kadın yakalanmıyor bu yüzden az diyorsun. Kanıtın bile yok elinde. Erkekler daima yeni heyecanlar arar evlilikte mevcut eşinden sıkılır. Çabuk sıkılan varliklarsiniz bu yüzden çok aldatıyorsunuz siz erkekler.
- +1 yıl
@Melins Bak hala aynı şeyi yapıyorsunuz, kadınlar erkekler gibi saf değil, yüzlerine gözlerine bulaştırmıyorlar yakalanmıyorlar. Bunlar sadece yakalanan ya da itiraf edenler oluyor. Kadın psikologlar bile söyler ''Bir kadının aldattığını, o kadın istemediği sürece bilemezsiniz, eğer yakaladıysanız bilin ki kadın bunu öğrenmenizi istemiştir.''
Aynı zamanda kadınların yumurtlama dönemlerinde beyinlerindeki ön beyin kısmının daha aktif olduğu belirlenmişti ve bu kısım zekayı daha etkin kullanmaya yardımcı olur. Bu durumda kadın yumurtlama döneminde, erkeğine belli etmeden onu daha çekici bir erkekle aldatıp bunu saklayabilir.
www.dailymail.co.uk/.../...xier-tempted-stray.html
https://abcnews.go.com/GMA/OnCall/story?id=1469078
www.cosmopolitan.com/.../
www.prevention.com/.../ - +1 yıl
@theNitroZeuss ben kadın hiç aldatmiyor demiyorum erkekler kadınlardan daha fazla aldatıyor diyorum. Kadınlarda 1 kişi aldatıyorsa erkeklerde 10 kişi aldatıyor. Ama siz o aldatan 1 kadını görür kendi hemcinsiniz olan 10 erkeği görmezsiniz gelmez gözünüze. Tamamen aldatan erkeği savunmaya geçiyorsunuz çünkü.
www.dbe.com.tr/.../ - +1 yıl
@Melins Aldatan erkekleri görüyorum ve savunmuyorum çünkü zaten yüzüne gözüne bulaştıracak. Ancak aynısı kadınlar için geçerli olmuyor.
- +1 yıl
@theNitroZeuss bende sana aldatan erkeklerin fazla olduğunu kadınların az olduğunu söylüyorum. Bak savunmuyorsun çünkü eline yüzüne bulaştırıyor diyorsun. Eğer saklamayı başarsa savunursun. Bense aldatan kadını savunmam ki toplumda da her evin içindeki erkekler mutlaka sanaldan aldatıyor tensel olmasada. Ama kadınlarda aldatma oranı az sadece kocasından ilgi bekleyen kadınlar bir hayli fazla. Bu tamamen sadakatsiz sosyal medyada karısını aldatan erkeğin suçu. Eğer kadın gidiyorsa erkek sadakatsizdir.
- +1 yıl
@Melins www.theguardian.com/.../childrensservices.uknews
ec.europa.eu/.../ddn-20200717-1
www.kqed.org/.../new-dna-studies-debunk-misconceptions-about-paternal-relationships
Bunlar bahsettiklerimi pekiştirmek içindi.
- +1 yıl
@Melins Ben senin attıklarını çok önceden okumuştum zaten ancak siz okumamış gibisiniz.
- +1 yıl
@Melins Türkiye'de kadınlar erkekler tarafından baskı altında tutulduğu için kocam da kocam diyordur bence 🤣. Biz de Avrupa gibi eşitlik ülkesi olsaydık bir farkımız kalmazdı emin ol. Ki zaten baskı altında olan bir insan istediği şeyi yapmak için taktik uydurur bir şekilde yapar ancak Türkiye gibi yerlerde bazı toplum baskıları sonu birçok şeyin gizlice yaşandığını unutmayalım.
- +1 yıl
@Melins haklısınız. Özellikle bu yorumda iyice saçmalamış. Herkesten daha iyi birileri var. Öyle olsa tüm kadınlar daha iyi birini bulunca aldatır.
- +1 yıl
@Melins İyi o zaman siz de sevgili yapıp, onunla birlikteyken 10 tane erkek ile birlikte olun sizin de gözünüz dışarıda olsun o zaman ne diyelim yani bir türlü anlamıyorsunuz.
- +1 yıl
@theNitroZeuss biz erkekler değiliz niye 10 tane sevgili yapalım sadakatsiz olan siz erkekler. Baktın kadınlar temiz çıkıyor erkeklerin yediği haltlari temizleyemiyorsun 10 tane erkekle ol gözün dışarda olsun diyorsun. O siz erkeklerin karakteridir. Bizim değil. Bu sadakatizlik yine erkeklerin suçu
- +1 yıl
@Melins Sizde de çok var bizde de. Mesela en spesifik örnek; kızlar instagramdan gelen istekleri silmiyor tutuyor. Sevgilisi olsa da olmasa da. Bu yine biz erkeklerin suçu. Ben şimdi yolda kaldım desem en yakın dostum belki gelir. Ama sen story at yolda kaldım aşkolar diye 10 araba gelir.
- +1 yıl
@Melins “Ortalıkta görüyoruz yanında kadın olan erkeklerin gözleri hep diğer kadınlarda.“ sözü sadece Türkiye’de geçerli. burada erkekler abazan olduğundan dolayı gözleri dışarda. Avrupa’da erkeklerin çoğu sadık. Şahsen ben kadının da, erkeğin de eşini seviyosa aldatacağına inanmıyorum. Kadın daha iyisini bulur diye aldatır zihniyeti saçmalık.
- +1 yıl
@Gece__Meleği evet buna katılıyorum. Ülkede gerek telefondan gerekse gözleriyle kadınlarla olan erkekler daha fazlayken sırf kendilerini aklamak için asılsızca kadın aldatıyor ama göstermiyor demek saçmalıktır. Ben bu ülkedeki değil evli kadının erkek arkadaşı olan kızların bile derin bir sadakatle bağlı olduğunu gördüm. Aynı şeyi erkekler için soyleyemeyeceğim zaten sevgilisi eşi olan Türk erkeklerinin takip listesine bakınca kimin daha çok aldatan olduğunu görmüş oluyoruz
- +1 yıl
@Melins kadın aldatıyor ama göstermiyor lafı aslında biraz doğru ama bu her kadının aldattığı anlamına gelmez. Kadınlar erkekler kadar çabuk ele vermiyorlar kendilerini. Kadınlar aldatıldıklarını çabuk anlıyor ama erkekler kolay kolay anlamıyor. Diğer dediklerinize %100 katılıyorum.
- +1 yıl
@Melins kadınların daha fazla aldattığı ülkeler de var ama haksız sebeplerden değil
- +1 yıl
@Melins evet
En İyi Cevaplar
+1 yılBu konu oldukça karmaşık ve genellikle birden fazla nedeni olabilir. Herhangi bir ilişkide aldatma davranışı oldukça yıkıcı olabilir, ancak bunun nedenleri genellikle kişinin psikolojik, duygusal veya ilişki dinamikleriyle ilgili olduğu kadar karmaşık olabilir.
1. İhtiyaçların karşılanmaması: Kadınlar da dahil olmak üzere insanlar ilişkilerinde farklı ihtiyaçlara sahiptir. Eğer bir kadın, ilişkisinde temel ihtiyaçlarının karşılanmadığını hissediyorsa (duygusal, fiziksel, sosyal vb.), bu durum aldatma riskini artırabilir. Örneğin, eşinin ilgisiz olduğunu düşünen bir kadın, dışarıda başka bir ilişki arayabilir.
2. İletişim eksikliği: İlişkilerde sağlıklı iletişim, iki kişi arasında duyguların ve ihtiyaçların ifade edilmesini sağlar. Eğer çift arasında iletişim eksikliği varsa, partnerler duygusal olarak uzaklaşabilir ve bu da aldatma riskini artırabilir.
3. Duygusal tatminsizlik: Kadınların da duygusal tatmin ihtiyaçları vardır. Eğer bir kadın duygusal olarak tatmin olmadığını hissediyorsa, başka biriyle bu eksikliği denemek isteyebilir.
4. Kendi benlik saygısı eksikliği: Bir kadın kendini yetersiz hissettiğinde veya kendi benlik saygısını kaybettiğinde, dışarıda başka ilişkiler aramak isteyebilir. Bu durumda, aldatma, kendini daha değerli hissetme ihtiyacıyla ilgili olabilir.
5. Eski ilişki kalıpları: Bazı kişiler, geçmiş ilişkilerinde yaşadıkları travmatik deneyimler nedeniyle, kendilerini kontrol edemeyebilir ve yeni ilişkilerde benzer davranışları tekrarlayabilirler.
6. Duygusal bağlılık eksikliği: Bir kadın, ilişkisinde duygusal olarak bağlılık eksikliği hissediyorsa, bu durum dışarıda başka biriyle bu bağlılığı arama isteğine yol açabilir.
Aldatmanın nedenleri kişiden kişiye değişebilir ve her durumda farklı olabilir. Bir kadının aldatması genellikle ilişkiye dair derinlemesine problemlerin bir sonucu olabilir ve anlamak ve çözmek zor olabilir.
Bu durumda, ilişkinin temel problemlerini belirlemek ve çözmek önemlidir. Eğer ilişkide iletişim eksikliği varsa, çiftler terapi gibi yardım alabilirler. Duygusal ihtiyaçların karşılanmaması durumunda ise, çiftlerin birlikte çalışarak birbirlerinin ihtiyaçlarını anlaması ve karşılaması gerekebilir.
Her durumda, aldatma gibi sorunlarla karşılaştığınızda, sağlıklı bir ilişki için dürüst ve açık iletişim kurmak, karşılıklı anlayış ve empati göstermek önemlidir. Bu tür zorlukları aşmak için profesyonel yardım da alınabilir.
15 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkür ederim
- +1 yıl
En iyisi çünkü kanka. Ama ne yapmalıyım bilmiyorum. İntikam istiyorum.
- +1 yıl
Zamana bırak
- +1 yıl
Kanka 4 yıl “sevmemişim demek ki seni” lafına sığamaz.
- +1 yıl
Kardeşim her şey bir tecrübe işte
+1 yılKod bozulması vardır, insanlar düzenli bir ilişki içinde bile olsa gözleri hep dışarsayda ve aklına birini koyduysa mutlaka o kişiye doğru yönelim gösterir aslında insanları anlamak çok zor değildir bazen sadece o şartların hızlanmasına zemin hazırlamak yeterlidir...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılSiz çok sevmiş olabilirsiniz evet. Hiçbir şey ihaneti haklı çıkarmaz bu arada onu dipnot düşeyim. Bazılarına sevgi ağır gelir, özellikle ailesinden görmediyse. Zaten karakteri bozuktur orası da kesin. Birçok ihtimal var bunun dışında, arkadaşları doldurmuş olabilir, siz onu kısıtlamış olabilirsiniz vs vs. Yani tek bir "çok sevme" kriterine bakarak cevap veremeyiz
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin süresi ya da karşı tarafın çok sevilmesi bir kriter ya da etken değildir.. Kişinin içinde, düşünce yapısında ve ahlaki değerlerinde bozukluk var ise her zaman bunu yapma potansiyeline sahiptir..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Kimi çok seversen o aldatır. Biraz karekter meselesi bu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatan kişi kim olursa olsun karaktersizdir başka açıklaması yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılçok sevildiği için ama kusura bakma. çok sevince cok deger veriyorsun. ama. kadınların zaten coguun kendini degersiz hissetmesi sonucu şuraya varıyor. eger bu adam bana bu kadar deger veriyorsa onda bir sorun vardır. ben bu kadar. değerli değilim
10 Yorumla
+1 yılBirçok sebep olabilir de sevilmeyle alakası yok bunun. Aldatmanın en basit sebebi ayrılamamaktır. Aldatıyorsa belli ki sana karşı hisleri artık eskisi gibi değil. Bunu söyleyip ayrılması gerekirdi, yapmamış. Bu da oldukça yanlış bir karar.
Olumlu bak, iki türlü de 4 yıllık ilişkin bitecekti. En azından artık onu sevmemek için sebebin de var.13 Yorumla- +1 yıl
Bu tarz durumlarda hesap sormak durumu daha da gereksiz uzatır. Bu kadar kolay harcanamam deyip konuyu gurur meselesi haline getirmek sadece sana zarar verir. Harcanırsın, birine güvenen herkes harcanabilir. İlişkilerin kuralı bu. Önüne bakman lazım.
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak alçakların işidir, bir de pişmiş kelle gibi beni affet demeleri yok mu.. Ahh diyorum, nereden bu cesaret.. Aldatmaların çoğunda cinsel sebepler yatıyor diye biliyorum, daha farklı fanteziler daha farklı deneyimler yapmak için olabilir. Fakat karakterleri iki dakikalık zevklere bedel?
11 Yorumla
+1 yılŞu çok sevme işi bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası, yani elbette zamanla kişiye olan saygı arttıkça ona olan yani beslenilen sevgi yükselir kəndi ailenden ayırmazsin, fakat böyle bir anda aşık olan birisi zaten mantıklı düşünemez başkasına da bir anda yükselir.
07 Yorumla- +1 yıl
Insanlar değişmez dostum, insanlar değişmez.
Bozuk birisini 50 yıl yanında tutsan ertəsi gün yok olur misal.
Elbette ki zor umarım atlatırsın en kısa zamanda.
O adam ona daha olgun daha aklı başında gelmiştir, biz kadınlar kendimizden daha zeki daha olgun adamlara daha çok ilgi duyarız fakat bu kız arkadaşınim yaptığı doğrudur demiyorum bil diye söyledim.
Seninde kendine saygın var ise eğer ona yol ver, ve ikinci bir selam vermesine dahi müsaade etme!
Eğer geri döner ve ona izin verirsen aynı tavrın bin bir farklı halı ile karsilasirsin. - +1 yıl
Onun gidişati farklı o halde, umarım kız arkadaşın bir metres değildir.
- +1 yıl
Eğer öyle ise sana geri dönme ihtimali çok yüksek eğer kabul edersen ben kusarim haha
- +1 yıl
Amin, hepimizi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ya da güzel seviyorsunuz diye kimse hayatınızda durmak zorunda değil, bunlara rağmen de gidilebilir, arayışta olduğu şey farklıdır sadece. Gidilmeyip aldatma tercih ediliyorsa altında yatan sebepler, eksiklikler, arayışlar ne olursa olsun bu kabaca ve kısaca karaktersizliktir. Ötesini düşünmek, sorgulamak gereksiz.
05 Yorumla- +1 yıl
Erkek durduk yere sıkıldığını söyleyip gitse arkasından bin bir adet beddua edersiniz ama. 🤣
Cevap sahibi+1 yılGeçirdiğimiz zamanı o kişiyle kaybettiğime üzülürdüm sadece. İntikam senden alacağı daha çok zaman demek, yoluma bakardım.
Cevap sahibi+1 yılKastettiğim eylemin alacağı zaman değil. Elbette gerisi sizin bileceğiniz iş.
+1 yılHeyecan aramıştır, bir an gaflete düşmüştür, karakteri bozuktur ve bunun gibi bir sürü şey sayılabilir. Kendi doğasına bırak ve pişmanlığını gör.
10 YorumlaSevmede bir denge olmalı hangi taraf baskın alıyorsa ilişkide kopukluk olur. Alma-verme dengesi eşite yakın olmalı ilişkide. Veren alandan yine bir tık önde olsun ama sınırı aşmasın
10 Yorumla
+1 yılAldatan kişi için nedeni önemli bunu genelleyecek bir neden o kişinin neden yaptığını dogrulamayabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı insanlara sevgi ağır geliyor kaldıramıyorlar. Çünkü ne çevresinden, ne ailesinden görmemiş ve birisi onu sevdiği zaman yabancılıyor. Ve maalesef ki yine ona sevgi göstermeyen kişilere çekiliyorlar. Keşke herkes sevginin kıymetini bilse, sevgiyi ve seveni değersizleştirmese ama kalitesiz insanlar bunu beceremiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevilmiş olabilir ama o seni sevmemiştir bu kadar basit.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFazlasıyla sığar. İnan bana insanlar çıkarları için daha fazlasına, bir ömür evliliğe bile katlanıyor sevmediği insanla.
+1 yılDeğerli kardeşim seven insan hiçbir muvaffak olamaz genelde eskilerin her sözü doğrudur deveye diken insana s**** yaranır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz olduğu için. Belki senin kadar sevememiştir. Bu olabilir. Ama bu durumda karakterli olan kişi ayrılmak istediğini söyler ve ayrılır. Aldatmaz yani. Bu sadece kadınlar için degil, erkekler için de geçerli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neo , sana sabah akşam 1erdoz= "Dr. Redpill" VIDEO'ları yazıyor uzman prof. Doktorlar.
Kadınlara karşı , KIRMIZI HAP içmeye bayaaa geç kalmışsın sen.. uyanmamışsın henüz
02 Yorumla
+1 yılKalitesiz bir insan olduğu için gösterdiğin sevgi, değer ona fazla gelmiştir. Bazen insanlar güzel olan şeyleri taşıyamaz, nankörleşir. Bu da onlardan biri.
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel şeylerin kıymetini kendisi bilmedikten sonra, arkadaşları söylese ne fayda
+1 yılG0tu kalktığı için 😏
Biraz da erkekte sorun vardır belki belli mi olur 😏10 Yorumla
+1 yılAldatan kişi cinsiyet farketmeksizin karaktersizdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimse karşıcinsin doğasını bilemez. Kadınlar hakkında boş edebiyat yapan karşıcins doluşmuş yine. İç dünyasında ne yaşadığını bilemezsin belki de yanlış hareketin olmuştur. Kim bilir neler yaşattın kıza tek taraflı dinliyoruz
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın özrü olmaz..
Sorunlr hangı alanda yasanıyordu ona bakarım..
belkı ayrılmak ıstıyordu söyleyemedı ve bu yolu secmiş olabılır00 Yorumla
+1 yılÇok değer vermemen gerekirdi oca keşke aldatmaninda cezasi olsa mk
130 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm ya 4 yıllıkmıs birde nasil anladin peki anlatmak istersen burdan yazabilirsin dinlerim
- +1 yıl
Aaa sen o çocukmusun yoksa geçen de yine böyle 4 yıllık bi ilişkide kiz aldatmiş yaşli zengin bi adamla öpüşor muymuş neymiş sanirim sensin
- +1 yıl
Sonra ne dedi kiz sana şaka gibi ya 4 yıllık ilişki sonuçta bana öyle bi şey olsa yaşatmazdim karşi o tarafi
- +1 yıl
40 yaş diyince hatirladim ztn 😀😀mal mk karisi sen şimdi dönüp arkaya baktiğinda 4 yıl ben bunla nasil durmuşum diyorsundur
- +1 yıl
Şiddet olmasinhelal de başka şeyler yap bari yanina kalmasin 4 yıl az değil ne bilim yine de olan olmus tabi sen ders çikar ama bundan en önemli şey bu nokta
- +1 yıl
☹️🙁üzücü işte bi insanla birlikte olmadan önce flörtleşme döneminde vs bile iyi taniman lazim yani kötü bir dönemdeyiz kimseye fazla değer verip asla güvenmemen gerek sevgilinde olsa bile napicaği belli olmuyor kards
- +1 yıl
o pişman olucaktir ama bence aldattiğinin üstünü örtmek içinde sana ben böyle bi kadinmişim diyor bi de sevmemişim diyor karaktersiz bi ocun tekiymiş mk
- +1 yıl
tek güveneceğin ve her zaman yaninda olacağin insan annen olmali , her ne kadar sevgilin olsa da umarım ders çikarirsin artik güvenme zaten eğer doğru kişiyse ilerde biri karşina çikarsa anlarsin
- +1 yıl
Geçmiş olsun ❤️🩹 bu başima geldi diye üzülme bakiş açini değiştir başina geldi ve bundan ne ders çikarmaliyim diye bak çünkü ileriki ilişkilerinde neyin ne olduğunu daha çok anliyacaksin bence 💕
- +1 yıl
😭ne yalani yapmaaağğ aklima bi şeyler geliyor ama skdjk
- +1 yıl
Oyyy yerim 🐱 doğru tabi de ne diyim geçmiş olsun artk ama senim gibisini bulamicağini düşünüyorum içten içe pişman olur ama kendine yediremez onu , sen kediciklerine bak
- +1 yıl
kalsın kalsın ohhhh kalacak ztn slk 🐒🐒🐒
- +1 yıl
Yok ne alakasi var kizin karakteriyle ilgili ayrica olay tipte değil eğer tipte olsaydi ne güzel karilar ne yakişikli adamlar var onlar neden aldatiliyor 🤷🏼♀️ dimi
- +1 yıl
O kız biraz adam olsa emin ol aldatmazdi karaktersiz işte onun yapisiyla ilgili
- +1 yıl
Tomommm dur takip atayim
- +1 yıl
Çocuğu kızı tehdit etmesi için zorluyorsun resmen. Böyle şeyleri normallestirmeyin. İnsanlar iyice şiddet meraklısı oluyor. Zarar verme meyilli oluyor. Kıza yapacağı en güzel ceza onu tanımıyormuş gibi davranmak olur.
- +1 yıl
@ŞαrαρKαdınn tamam ben şiddet göster demedim ztn sadece yanina kar kalmasin dedim yani 4 yıllık ilişki sonuçta onun için her şeyini vermiş sonu böyle bitmesi üzücü
- +1 yıl
Bir tanem şiddet göster demiyorsun ama bunu yanına bırakma diyorsun Yani bir nevi tehdit eder şantaj yap elindeki kozları kullan demeye getiriyorsun olayı Ben de diyorum ki insanlar zaten bu düşünceye sahip oldukları için herkes birbirine zarar vermeye başladı iyice Yani en azından bunu çoğaltmayalım çocuğun böyle bir düşüncesi yoksa aklına böyle bir şey sokmaya gerek yok yine de tabii ki ben kimsenin Hayatına karışmam
- +1 yıl
@ŞαrαρKαdınn him anladimm doğru haklisiniz tabi ki
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki kendi sevmiyor. İsterse dünyada en iyi seven adam ol. Kendisi aşık değilse her zaman aldatma potansiyeli vardır
10 Yorumla aldatmasinin sebebi bacım olmasindan kaynaklaniyo
03 YorumlaAldatmanın bahanesi olamaz, sevgiyle de ölçülemez. Ama gelecek görememiştir, belki birçok şey birikmiştir -negatif duygu olarak.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin karakteri olmadığı için olabilir mi? Jsjsjsj
022 Yorumla- +1 yıl
Biz ne ara kardeş olduk bende onu anlamadım
- +1 yıl
Siz sütten çıkma ak kaşıksınız sanki, erkeklerden daha betersiniz sadece erkekler gibi saf olmadığınız için belli etmiyorsunuz. 🤣
- +1 yıl
Ben ak kasiyim demek ki yaran var ki atliyon sen thenitro
- +1 yıl
Adımı demek niye suç olsun haha
- +1 yıl
Hâlâ kardeşim diyo aynı anne ve babadan çıktıkta haberim mi yok
- +1 yıl
Yo söylemedi olsada istemem zaten
- +1 yıl
Bozacin şahidi sıraçi hshshsh
- +1 yıl
Seninki çok mu muhteşem adında hayır yok
- +1 yıl
Kendini masum görüp karşıdakini yermeye çalışmak, bence sen ne dediğimi anladın ama yediremedin.
- +1 yıl
Sen beni kovamazsin bura özgür Bir yer isteyen istediği yorum yapmak zorunda sende görüş sahibi olarak saygı duymak zorundasin gerçi bunu kime açıklıyorsam
- +1 yıl
The beni ne kadar tanıyon anca böyle boş yorum yaparsın beni bilen bilir o yüzden sana kendimi açıklamak zorunda değilim yüzünü görmediğim birisin klavye delikanlıgina gerek yok o yüzden sen orada Kendi kendine konuş tamam mi
- +1 yıl
Reklamlardan sonra sbowman hwbshsh
- +1 yıl
Farkında mısın? Hiçbirimizin yüzü erişime açık değil. Bana laf ediyorsun ama söylediğin şeyleri daha çok sen yapıyorsun.
- +1 yıl
Aynen thecim enensnanan
Karnı doyan essek önce sahibine tekme atarmış, esseğe çok değer verirsen kendini yarış atı sanar. O hesap olmuş
00 Yorumla
+1 yılİki taraftan birinin farkli bir karsi cinsle iliskiye girmek istemesi olasi bir durum bence herkes tek esli olamiyor
00 YorumlaSıkılmıştır çok sevgi yaramıyor bazılarına ıt gibi davransaydın böyle olmazdı
08 Yorumla- +1 yıl
u +1 yıl@FiqHtShoT çok şükür 😂🌸
Sadakatsiz ve rahat bir karaktere sahip olduğu için.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHemcinslerimi anlamakta ben de biraz zorlanıyorum. Kim ilgi gösterse ona gönlünü kaptırıyor pek coğu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılKadın puştu o da demek ki
10 Yorumla Sıkılmıştır, bıkmıştır, ona göre yenilik boynuzlamaktır..
00 Yorumla
+1 yılEğer bir kadın aldatıyorsa seni artık hiç sevmiyor demektir, onun için görünmezsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Fark ettiysen çoğu kadın, eski sevgilinin yaptığı sadakatsizliği normal bulmuş, kadınlar böyledir işte tek bir erkeğe sadık kalabilecek hormonal yapıya sahip değiller maalesef. 😂
+1 yılHak ettiğinden fazla değer verdiğin için veya onu tam anlamıyla anlamadığın için
00 YorumlaKaldıramamış ona verilen bu hissi ve duyguyu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılAldatan kişiliksiz , sende sorun yok. Bir iliski yürümüyor ise bitirmeli madem bitirseydi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam iyi yönlerini fazla göstermiştir, sadıktır, gözüm senden başkasını görmüyor rahatlığını vermiştir kadına
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe yapmayım? Ben ne yapıyorum ki? Soru sordunuz fikrimi söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılBazen paraya bazen yakışıklılığa bazen cinsel ilgiye
Cevap sahibi+1 yılİstemem bana ne ki
Nedeni bilinmez ama affı olmaması gerekir. Her iki cins içinde aldatmanın affı olmamalı.
00 YorumlaAldatmada sebep sonuc aranmaz karaktersizligi yuzunden neden olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bitirdim 5 yıllık sonunda evlilik yoksa aynı şeylere ne gerek var bir süre sonra sarmıyor bıkıyor.
15 Yorumla- +1 yıl
değişiklik şart ;)
Cevap sahibi+1 yılAmin 🤲. Tabi aldatmak hoş değil olmuyorsa ayrilirsin ondan sonra ne yapacaksan yaparsın
- +1 yıl
İyi de evlenirse de daha çok aldatır çünkü evlilik insanları daha çok aldatmaya teşvik edebiliyor monotonlaşmadan dolayı.
Cevap sahibi+1 yılAldatmak karakter meselesi benim sevgilim 5 yıl güzel iliskimiz oldu aldata olayı yaşamadık. seviyeli bir ilişkiydi evlilik yoktu tek sorun bu
+1 yılaldatmanin iliskinin uzun olmasiyla alakali oldugunu dusunmuyorum seni sevmesiyle ilgili sevseydi aldatmazdi
17 Yorumla- +1 yıl
Belki zamanla bitmistir hissleri
- +1 yıl
Seni kaybetmekten korkmustur shsjsjs ikinizlede olsun istemis
- +1 yıl
Bu doğru bir şey değil poligamiye girer.
- +1 yıl
Özür dilerim ama boyle bir kadin icin gelip birde soru mu soruyorsun zararin neresinden donersen kar
Aldatmanın hiç bir sebebi olamaz.
Aldatmışsa zaten hiç sevmemiş üstad...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Ayrılmışsiniz işte tekrar barisacaginiz ne malum? Aldatma sayılmaz ayriysaniz. Ben olsam ayrildigima geri dönmezdim.
03 Yorumla
+1 yılAktif cinsellik var mıydı? Sen ondan daha fazla mı kazanıyordun, daha az mı? Evde sen mi dominanttın, o mu?
08 Yorumla- +1 yıl
O 23, sen 24. Zaten yürümez. Paran yoktur büyük ihtimal. Boyun kaç, kas falan var mı? Kadınlar hep kendilerinden üstün olanlara çekilirler. Kafandan at onu artık, yeni kız bul.
- +1 yıl
O zaman yaş farkı ve para yüzünden olmuştur. Hiç canını sıkma. Seni başka kızlarla görünce tekrar gelebilir, sakın kabul etme gelince.
- +1 yıl
İntikam alacaksın ama bildiğin yöntemlerle değil. Şimdi sen kendine odaklanacaksın, yeni kızlarla takılacaksın. Bu seni gördüğü zaman çatlayacak zaten. Asıl intikam bu. Sakın yanına gidip zarar vermeye falan çalışma, değmez. Yasalar da kadınları koruyor zaten. Yanına gidersin konuşmak için. Bana vurdu der, hapse girersin. Hiç muhattap olma. Senin alacağın en büyük intikam kendini geliştirmen.
- +1 yıl
Onu da bir kayıp olarak değil, bir tecrübe olarak göreceksin. Hiç kafana takma dostum, boş ver.
Duygusal aldatma mı cinsel aldatma mı? Ona göre cevap değişir
14 YorumlaÇok sevilmesi çok ta bi anlam ifade etmez kendine baglayamamıssın
Ama aldatması karaktersizlik ayrıl git isde00 Yorumla
+1 yılKendisi sevmiyodur
10 Yorumla
+1 yılKarakter yoksunu olduğu için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSıkılmıştır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılitinayla sevilemediği için...
02 Yorumla- +1 yıl
anladığına sevindim , karıncayı seveceksin belini incitmeyeceksin... incitirsen küser..
+1 yılNumarasını yaz site olarak soralım merak ettik
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle yengenin ben aw
+1 yılKaraktersiz olunca her türlü aldatır
02 Yorumla- +1 yıl
Hayatımdaki kimseyi aldatmadım düşünce olarak bile ona karşı duygularım bittiyse bile açıkça konuşup bitirme taraftarıyım hem onu daha fazla oyalamak istemem hem de kendi vaktimden çalmak istemem
+1 yılToto kalkıklıgıdır belki
00 Yorumla
+1 yılSevmeyen taraf aldatıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Karakteri değişmiştir kötü birisi olmuştur
00 YorumlaKaraktersiz olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoyamadığı şeyler vardır. Yetmıyosundur ya da
18 Yorumla- +1 yıl
Vayyy iddali
Cevap sahibi+1 yılSeni aldatan bir kadını hala doyurma peşinde olman içler acısı
- +1 yıl
Evet yaa saçmalamış teşekkür et devam. et
Cevap sahibi+1 yılHiç ugrasma bile kendini yıpratırsın hala kendine zarar olur ona bedel ödetmek bile.
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılSalla benim bebegim salla😀😀
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. sevmiyordur
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası