Birlikte program yapmışsınız ancak sen katılamıyorsun.. Bu durumda sevgilin karşı cinsten samimi olduğu bir arkadaşı ile bir mekanın yılbaşı organizasyonuna katılabilir mi?

Birlikte program yapmışsınız ancak sen katılamıyorsun.. Bu durumda sevgilin karşı cinsten samimi olduğu bir arkadaşı ile bir mekanın yılbaşı organizasyonuna katılabilir mi?
Sevgilin sana sadık değilse hangi ortam olursa olsun sadık kalmayacaktır. Sadece dürüst olunsa bu kadar aldatılma hikayesi duymazdık Sadakatsizlik doyumsuzluğa kadar ilerliyor
Anlamadım neden ben katılmıyorum? Sevgilim gerçekten bana bağlı ve seviyorsa benden başka kadınlarla kaynaşmaz samimi olmaz dolayısıyla kendiliğinden o partiyi reddeder beni biricik sevgilisini tercih eder ne demek ben kıskanırım yani kabulü mümkün değil.
Duruşu sergilemesi gereken kişi karşı taraf, güzel bir yaklaşım..
Tabi kiii katılabilir aaaa lafı mı olur 😅
Demek beni değil harikulade arkadaşlarını tercih ediyor neden gireyim ki aralarına😌
Bak gene olmayan manitama yükseldim 2 sene daha uzattım tövbemi 😂
Ren geyiği olarak girmesem daha iyi yılbaşına. Ben yoksam o da akıl edip gitmesin , gün gelir bu sefer o katılamaz 😅
Güzel bir betimleme..😅
Teşekkürler 💫 daha farklı yazmıştım site onu kaldıramazdı 😅
Toplum henüz buna hazır değil.. 😅 Rica ederim..
Cevap
9Cevap
Ben katılamıyorsam o niye katılmak istiyor? Ne biçim sevgili bu, olmamış geri verip yenisini alalım.
Ben katılmıyorsam kendisi de bensiz eğlenemiceği için iptal etmeli...
Katılabilir döndüğünde ben olmayacığım için
Hayır ben varken karşı cins arkadaşı ile niye katılıyor.. onu da geçtim zaten samimi olamaz karşı cins arkadaşı ile..
Sevgilim kişisi karşı cinsle kurban bayramında danaya ortak bile giremez, Noel baba'dan hediye bile alamaz..
Sevgilim olacak kişinin karşı cins arkadaşı olmayacağı için ortada da böyle bir dert olmayacak
Birebir olmaz topluysa olur alkollü mekana bensiz hiç gitmese çok daha iyi olur yeni yıla benimle girmeli
İş arkadaşları ile yemek vs olur da öyle yakın arkadaşı ile partiye gitmek isteyecek biri zaten benim hayatımda olamaz..
Katılamaz ben yanındaysam okey de bensiz yok bn de onsuz gitmem. Oldu birde yatıya kalsın
Katılabilir tabii ki. Bu tarz şeylere takılmam ben.
Katılmasını katılır ondan sonra benim için o son katılımı olur ve ben hayatından çıkarım..
Ya sevgilim şu karşı cinsin yakasını bırakıp benimle ilgilenebilir mi artık ? Jdnzjznzjznz
Hayır tabiki ben yoksam ne işi varmış :D
Partiden sonra neler olabilir alkol eğlence sonrası partyhard :D erkekte bi etek gyip oturur evde mandalina soyar.
Katılamaz 😒😒
Rahatsız olurum katılamaz
Kutlamam sevmem olsada gitmezdi heralde
yaz tarifesine geçiş yapılmış ama don farklı 😏
Size öyle geliyor, bence eskisi var.. 😅
aaa evett 🤗 değiştirince denk gelirsek itina ile uyaririm titiika beys😅
Az evvel manipüle oldum, teşekkürler.. 😂
ahaha yok o şahsi istektir yoksa kış tarifesine geçiş yaptik der gecerdiniz njnjn
Ne kadarda haklı bir kadın.. 😂
her daim:)
Hayır
Gidemez. Yolarım
Verdiği güvene bağlı
Hayiiiirr
hayır katılamaz...
hayır...
Katılabilir
katılamaz
cesedi çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?