Tensel yakınlaşma, nefesler kaynaşıyor aman Yarabbi o da ne sevgilin başkasının sevgilisi olmuş. Hadi ama şimdi de kendi düğün danslarını yapıyorlar ve çocukları pistten alalım diyorlar. Sevdiceğini başkasının parmak uçlarına, avuç içine, göz hizasına, ince beline sarılışına izin verir misin? Ya da sevgilin sen karışma bana dedi o benim arkadaşım bana güven dedi güvenir misin yiğido? Dans başlasın ça ça ça
Sevgiliniz karşı cins arkadaşıyla dans edebilir mi izin verir misiniz?
Hiç kıskanç biri olmamama rağmen kabul etmezdim. Yani düşündüm düşündüm ama yok olmaz yani. Kuzenlerine bişey demem mesela ama arkadaşıysa eğer baya rahatsız edici. Hoş, benimle dansa gelmezsen tekbaşıma giderim dedim benimkine ama ders ayrı kalkıp biriyle dans etmek ayrı. Ne biçim soru gece gece kafam ağrıdı devreler yandı 😂😂😂😂
Ben normalde böyle şeyleeri dert eden biri değilim. Sonuçta ben izin vermesem bile bu o dansı karşı cinsle yapmak istiyorsa benim olmadığım zamanlar elbet yapacaktır.
Ama kadınlar genelde şunu farkettim de, karşı taraftan bir kıskançlık bekliyor. Öbür türlü sanki çok geniş, beni sevseydi böyle yapmazdı gibi kendince kuruntulara yer verebiliyor. Bizede mecburen kıskançlık numarası yapmak kalıyor.
Benim olmadığım zamanlar kesinlikle bu karşı cinsle dans edeceğini bilsemde, sanki benden başkasına bakmazmış gibi atmosfer yaratırım.
Benim anlatımıma göre o dansın sonu başka film olur 🤣 Zaten o tarz olmaz. Tensel yakınlaşma başka bir şey. Dans bunu tetikler. Yorumlarda gördüm dans kursunda aldatan aldatana ya da eşsiz olan eşli çıkıyormuş.
Kesinlikle zihniyet önemli. Düşüncede eylem kendini öne sürer. Düşününce o fikri uygulaması fiziki olur. Düşüncede yoksa olmaz hiçbir kötü eylem. O zaman dans edelim mi 😋👯
Edebilir banane. Hatta onunla yatabilir de. Yine banane. Hatta gitsin onla evlensin. Zerre umrumda değil. Herkesi gittiği yerde rahat bırakır, geldiği yerde karşılar, olduğu yerde yaşarım. Şimdi gidin nerede ne yapıyorsanız yapın, kimseyi zorla tutmuyoruz heralde 😀
Bunu bachata kursuna gittiğim zamanlarda gördüm; Karşı cinsle dans eden kadın veya erkek, neredeyse hepsinin arasında tensel bir çekim oluyor. Sevgilileri olanlar kaç kere aldattı… Ben de payıma düşeni aldım gerçi ama sevgilim yoktu o zamanlar. Kafam rahattı.. 😂
ancak kardeşi abisi falansa olur ondan hariç böyle bişeye kalkıştığı dakika önce çocuğu sakatlarım bile isteye sonradan da kızın ayağının dibine atar buyur et dansını işimiz bitti ayrılıyoruz sakın bir daha gözüme gözükmeye cürret etme derim (cürret ederse sonuçları onun açısından trajik olacak)
Dans etmek değil bakamaz gözü bile kayamaz ben böyle biseye asla izin vermem kızın biri eşime göz ucuyla baktı diye saç baş daldım kıza nerde kaldı dans etmek ben kıskancım böyle şeylere gelemem ve affetmem gerisini siz düşünün
Sen de bi ihtimal masum olarak anlaşılacak bi soruyu alevlendiriyorsun. Bu söylediklerinden sonra hayır buna karşı çıkarım. Gerçi o da aklı başındaysa bunu yapmaz zaten.
Büyük 🙊 konuşmak istemem ama bırak 💃 🕺 dansa izin vermeyi annesi bile okşasa içim kan 🩸 🥹 ağlar!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Edemez, ister odun diyin ister koko ama ben sevdiğimi başkasının kollarına bırakacak kadar güzel kardeşim değilim. Bu duruma ne bir Türk ne de bir Kürt müsaade eder. Edenler kanı bozuk, karakterdsizdir.
Gercekten sevdiğim birinin elini arkadasimda olsa tutmasına izin veremem insanlar hep meraklıdır ve macera arayabilirler bu devirde zaten ilişkiler zor yürüyor hiç gerek yok