28’in sonu 29’un başı diyorum✌️
Neee güzel şeysin sen hep yaşın 19, gel yanıma sar beni bugün var yarın yokuz🌸

#doludolu
28’in sonu 29’un başı diyorum✌️
Neee güzel şeysin sen hep yaşın 19, gel yanıma sar beni bugün var yarın yokuz🌸

#doludolu
Bence 30 üstü en ideal sevme zamanları. Çünkü kişilik olarak olgunluğun zamanlarına geçiş yapmış oluyorsun.
Geçmişte yapmış olduğun ilişkilerde saçma davranışlardan insan ders çıkarmış oluyor. Artı olarak saçma sapan insanlara da ileride yer vermemeye başlıyorsun. Sevmenin ne olduğunu insan neden sevdiğini çok daha iyi anladığın zamanlar.
Geçmiş olsa son sürat dalacağın sevdalara artık balıklama değil, testere piyasasından geçirip eledikten sonra başlıyorsun.
Hiç aşk yaşamadığım için hiç bilmiyorum 🤷♂️ ne yapayım beni seven olmadı şans veren olmadı, kaderime zaten yazılı olan görücü usulü sadece onu bekliyorum sabır ile tabi görücü de beni beğenecek mi o da var ♿😔
Aşk her yaş güzeldir 29_39 ayrı bir güzeldir ❤️
♥️
17 😀çünkü öl dese ölürdüm iyi ki dememiş... şey güzelim ben biraz manyak severim de
Cevap
37Cevap
Aşkın yaşı yoktur. 80 90 yaşlarında olup zirvelerde aşk yasayanlar var.
Allahim 80 yaşına gelirsem sadece torunlarla oyun oynamayı nasip et.🤣🤣🤣 ÇOK AMIN 😀
Bence aşkın her yaşı güzeldir neredeyse.. önemli olan gerçekten aşk olması.. mesela ben bu yaşlarda isterdim 23-35 yaşa kadar güzel gelir aşk bana ama ondan sonra zaten olmasa da olur derim.. anlamı kalmaz
Gerçekten seven birisi olsunda yaşın önemi yok
Duygularına gerçekten artık emin olduğun olgunluğa geldiğin yaştan sonra.. ve karşılıklı, gerçek olduğu sürece aşk her yaşta güzeldir, nasıl yaşayacağın da sana ve aşkını paylaştığın o kişiye bağlı..
Aşkla bağlantım :
https://youtube.com/shorts/0eLIWPsPMeg?si=GIiR9g4iOFhCCkeMAşk 20 li yaşlarda güzeldir 29 yaş aşka büyük gelir çünkü olgunluk aşka engel olur Aşk cilginliktir çünkü
Aşk her yaşta bence çok güzeldir önemli olan şey karşılıklı bu duyguyu deli dolu yaşayacak birisinin var olması...
Çocukken tabi... Çünkü henüz tam olarak ne olduğunu anlayamadığın o duyguyu "en saf ve masum haliyle" yaşıyorsun🧒🧑
Doğru insanı bulduğun olduğun yaştaki hâlin.
+1
15-20 arası her şey tozpembe geldiği için "güzel yaşadık beh" diyebiliyor insan.
Her donemin kendine has bir ozelligi vardir..
En güzel aşk çocukluk aşkı oluyor öldüğünü anlamıyorsun.
35 ve sonrası tabi… Delirmişim ondan önce aşk maşk var diye düşündüğüme bile…
Yıldız haritanıza baktırın, orada çıkacaktır.
Aşkın yaşı yoktur doğru zamanda doğru insanla olan aşk en güzelidir
Bence kesinlikle 20 li yaşlarda en doruklarında yaşarsın.
Ilk tadım ılk hıssedıs baskadır ama bunu omur boyu yuruten de yageke bır kısılık olur
Aşk kalpte yer almış ise her yaşta yaşanır heyecan verir
20 nin sonları dolu dolu yaşanır herşeyiyle
Ben 29 yaşıma gelmek üzere iken tanıştım, zamanla anlıyor insan. Birden bire olması imkansız.
Öyle bir yaş yok sevenler için her yaşta aşk güzeldir
16-20 arası yeterince uyuyorsun her şey kolay oluyor. 🤦♀️
cocukken yasanir yetiskinlik cagindaki asklar Tamamen çıkar iliskisi
En güzel 30'lu yaşlarda yaşanır..
Ask nedir? nasil olunur? nasil asik oldugunu bilirsin? Gercekten asikmisin? Sorularinin cevabini merak etmediginde kayip giden zamanda olunur
18 de başlar 21 de biter
Bence gercek tutkulu aşk 18-23 arası. Sonra araya baska dusunceler, secimler giriyor aşk olmaktan cikiyor
19'da ama benim 19'da bile hayatımda bir erkek yoktu anormal bir durum mu
23... o yaşıma tekrar dönmeyi çok isterdim 🥺
Yaş ve aşk hissetttiğin zamandır/kadardır
30 40 arasi evlenmek isterdim
19 ya da 20 ideal bence
Bence ilk 17-18 yaşlarında olan..
Her yaşta güzel duygu
Aşk olgun yaşta güzeldir
20-25 yaş arası bence
20li yaşlarda
En güzel aşk çocukken yaşanır saf temiz duygularla
Hangi yaşta yasarsam aski
Gençken yaşayın yaşlanınca çekilmşyor aşk
25ten sonra dolu dolu yaşamak lazım
20 23 arası ilk heyecan zamanlarıdır belki.
Hala devam ediyor mu bitti mi aşkın
Üniversite yılları ama ben kaçırdım maalesef
Ask her yasta guzeldir onemli olan o naifligi hissedebilmek ve dogru insani bulmak :)
Ah bir bilsem 😅
28-32 arası
Anana ne kadar düşündü seni yaparken
Her yasta
Hiçbir yaşta
Bende 46
Genç yaşta
40 dan sonra
27 yaşında
Valla 16 17
25 30 35
25 35 diyorum