Sizce fark eder mi, aşkın sizi ne zaman bulduğu? 😏✌️..
18-24
24-29
29-35
35-45
Aşk her zaman güzeldir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce fark eder mi, aşkın sizi ne zaman bulduğu? 😏✌️..
Aşkın bir yaşının olduğunu düşünmüyorum. Ben mesela kendimden örnek verecek olursam, bu zamana kadar hiç hissetmediğim yaşamadığım büyük bir duyguyu bir kişide yaşamaya başladım. Bu durum bende işlerime odaklanamama, iştahsızlık, duygusal çöküntünün beraberinde depresyon olarak baş gösterdi. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım.
Ya inan varya işe gitmek bile istemiyorum sürekli onla vakit geçirmek onunla dolaşmak onu dinlemek istiyorum. Düşün bak uyuklarken nefes alış verişini bile seviyorum onun 😢
Bazen kendime büyü yapıldığını bile düşünüyorum artık...
Küçük yaşlarda aşık olunabilir ama benim yaşımda çok zor böyle heyecan yaşamak çünkü mantık ön planda oluyor bu yaşlarda.
Teşekkürler ✌️
@lotus-patra Rica ederim ✌️🌸
Bana göre yaşı yoktur 😄
Eig 😂
😂 teşekkürler şimdiden o zaman ahsh
Rica ederim keşke sistem hemen seçse direk aahhs 😂
😂 sistem seçer de en uzunu
😂 tek kelime yeter bana
🤣✨️
😂✨✌️
Teşekkürler :D ✨
Rica ederim :D ✨
En güzel 14 24 arası yaşanır. Her yere isim yazmalar, ailesine seviyorum diye karşı çıkmalar, her yerden takip etmeler, gerekli gereksiz kıskançlıklar ve kıskançlıklar yüzünden diğer insanlarla kavgalar. 24 saat düşünüp pembe hayallere dalmalar. Aşkın en masum yıllarıdır bu yaşlar
Cevap
33Cevap
Aşkı kaç yaşında bulduğu hiç fark etmez. En güzel aşk bana göre çocukluk döneminde olan içinde arzu bulundurmayan aşktır net şekilde
Aşkın yaşı yoktur ama en komik en masum en saçma , ergence cahil hareketler davranışlar sergiledigimiz. 15. 17 li yaşlardır 😂 ben hatırladıkça gülüyorum kendime nasıl böyle bir şey yapmışım diye çocuğu sırf görmek için bakkalara gitmek. Not yazıp yollamak vss gibi 😂
24-29 çünkü gençliğin verdiği o dinamik enerji size çok güzel anılarda yaşattırıyor. En güzel zamanlar bence 24-29 insanın kendini geliştirdiği aklını başına topladığı kültür sahibi olduğu kafasındaki hedeflere ulaştığı dönemler. 30 dan sonra tükenmişlik sendromuna yakalanan insanlar var 😂
Aşk her zaman güzeldir.. Önemli olan gerçek aşkı bulmak ve yaşamasını bilmek..
Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelimmmmmm 😄 yaşı yok mekanı olabilir
:D
18-24. En aptal zamanlarında yani.25’ten sonra mantık iyice devreye giriyor artık. 😂
:D sjsj
Aşk her yaşta güzel, olgunken ayrı bir güzel. O benim olmalı gibi saçmalamalara girmiyorsunuz olgunken. Anahtarlık mı bu🤪 Özgürlüğüne saygı duyuyorsunuz, isterse geliyor, gelmezse sevgiyi kediye kuşa bölüştürüyorsunuz.
Aşk doğru insana denk gelme meselesidir bence. Ne zaman ve nasıl denk geleceği hiç belli olmaz 😏
Böyle şeylerin yaşının olduğunu düşünmüyorum ancak nerdeyse gelip bulsun artık darlanmaya başladım 😅
Gençlik çok saf temiz duygular beslersin içinde kötülük yok insanlar büyüdükçe kirleniyor en güzel aşk 18 li yaşlar dır
Aşkı güzel yaşamak için aynı hisleri hisseden iki insanın birbirinden hoşlanması gerekiyor ciddi anlamda yoksa aşkın bir yaşı yok bana göre
Barış birgün seversen çok güzel seveceksin buna eminim 🤗🙃
25-30 arası duygular daha yoğun ve derin oluyor. Karakter de oturdukça aşkı yaşama biçimi değişiyor.
keşke 22 yaşıma geri dönsem. aşık olmak için mantık aramasam.
Bulduktan sonra farketmez demek isterdim ama şartlar da etkiliyor aşkı yaşamayı...
Yaş farketmeksizin doğru insanı bulduğunda güzeldir.
Yaşamak mı onu bilmem de gençliğimin en güzel yılları acı ve keder ile yaşanmaz oldu onu bilirim...
Hani aşka inanmiyordun? En güzeli doğru kişiye olandır zamanı yok.
Her yaşta farklı bir tadı olur ama en güzeli tabii gençken olur.
Aşk her zaman güzeldir ama en saf aşklar 10-15 yaşlarında olur en tutkulusu ise 18-24 <3
Bilmiyorum hiç sevgilim olmadı karşılıklı aşkı yaşamadım hep platonik oldu
Aşk her zaman güzeldir; yaş, din, dil, ırk hiçbir şey dinlemez, sadece gelir ve o kadar.
ilk aşk güzel olsa gerek ama hiç yasamadigim için bilmiyorum
25-30 yaşları derim ve ben o yaşları geçmeye başladım artık.
Aşkın yaşı olmaz ama en güzel yaş 18-24 arası olmalı..
Hani ilkokul çocukluk aşkları olur ya minnoşların, bence o. Saf ve temiz duygular.
Aslında değişkenlik gösteren bir konu bu.
Düşünüyorum ve diyorum ki: 30 yaşında olacağım, bir kızla birlikte olsam ilişki nasıl olur, böyle bir ilişkiyi kaldırabilecek olgunlukta mıyım?
Aşkın yaşı yoktur sadece yanlışlıkla senin zile basar
En deli dolu çağlarda en umursamaz kafayla yaşanır.
Aşk herzaman güzeldir önemli olan doğru aşkı bulmak
24-29 hem olgun hem de daha kalıcı ilişki kurulabilir bence
Aşkı buldugun zaman güzeldir yaş ile alakası yok
Her yaşta olabilir yetrki gerçek olsun
Doğru insanla daha güzeldir
Aşk her yaşta güzel bee 😀
Aşk 16 yaşında yaşanır
Bence yaşı yoktur aşkın
Aşk her zaman güzel
aşk varsa hangi yaşta yaşandığı fark etmez
24-29 olgun yaş en iyisi
28-35 yaş arası harika