AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Geçmiş yasantilar , gelecek beklentileri hayaller planlar , hoşlanılan şeyler hobiler vs , inançlar görüşler düşünce yapıları...
Peki ilk defa konuştuğum kızla maximum kaç dakika konuşulmalı?
Ben biriyle ilk görüşme yaptığımda 1.5 saat sonra kalkmak istedim. B. konu cikartmiyim ilk bukusmadan diye 😁
Daha çok dursak da muhabbet akıyordu yani
Bu kişiden kişiye değişir ama
Tanimak adina sorumar sorabilir
kendinden bahsedebilirsin
ortak yönleriniz var mı onu ögrenmeye calisabilirsin
Sen kimsin
Eğer kızın yanında rahat olamıyorsan, konuyu hep sen açıyorsan ondan uzaklaş. Uyum olmamış aranızda. Konuyu sen açmak zorunda değilsin.
Karşınızdaki kişiyi tanımak amaçlı sorular sorun
Sen kimsin
Kızın tarzına bağli ama hobilerini falan sor
Şampiyonlar ligi, yerel seçimler, ekonomi, yeni asgari ücret ne kadar olur sh
Sacma sapan akıl verme.
@Furkanbende dalga geçtim zaten arada çekim varsa konu açmaya gerek kalmaz
Bilyorum dalga gectigini ciddi anlar belki diye bastım sana biraz
@Furkanbende kendine bas meraklıysan
Jddhd alinma. hemen
Genel konular konuşup onun fikir ve düşüncelerini öğrenerek başlayabilirsin bence.
Genel konular derken
Nerden tanıştığını bilmiyorum da ortak bir konu bul veya onun ilgilendiği herhangi bir şey.
Kasmıcaksın kendini havadan sudan konuşucaksın normal erkek arkadaşlarınla konusur gibi gerisi geliyor ( ama kendini kasar mıy mıy olup gerilirsen ben ne konusucaö diye itici oluyorsun öyle relax ol tanrı değil o ) 😀
Sevip sevmediği şeyleri sorabilirsin örnek hangi kitabı diziyi şarkıyı vs
Kardeşim, karakterini tanımaya calisacagin için karakterinden söz et. Mesela Cabuk sinirlenirim de. O zaten anlatir devamini kızlar cok konusuur
Bakire mi, daha önce birine nude göndermiş mi, kankası var mıymış, evlenmeyi düşünüyormuymuş, bunları baştan sor vaktini boşa harcamazsın
Slk.
Bide daha önce sevgilisi olmuş mu diye iyice araştır bacım tekine den gelme
Šlk.
Ahahaha teşekkür
Rica.
Anlamadığım bakire olup olmadığını neden soruyor? Gereksiz bence.
Ahahhah 30larında kedinle ya da g*vat kocanla mutluluklar
Erkekler de birliktelik yaşıyor mesela… bu kadınları g*avat mı yapıyor?
Sen memeni açip göstersen bir ordu peşinden gelir ama ben *mı göstersem hapiste olurdum, ben sevişebiliyorsam değerli bir erkeğim ama sen sevişiyorsan aşağılık bir kadınsın, çünkü bu tür bir ilgi kazanılmış değildir, senin yaptığın memen olduğu için verilmiş bir ilgiyken benimki kazanılmış bir ilgidir
‘Aşağılık bir kadın’ kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun? Evlenmeden olmaması gereken bir durum bu. Ben kadınlar yapsın demedim. Erkeğin yapması da yanlış kadının da diyorum. Ama sanırım karşımda beni anlayabilecek birisi yok. Cünkü sırf ‘erkek’ olduğu icin bazı şeyleri yapmaya hakkı oldugunu düşünen birisi.
@zimbabwe-cumhurreisi 😄
Düzelteyim sevişemeyen erkekte aşağılıktır, hadi biraz eşitlik 😃👍🏻
@Taciiiii 😃
Sizler sadece cinselliği düşündüğünüz sürece size bakire kız asla gelmeyecek 😃 sevişmeyi illa yaşayarak tecrübe edineceğini düşünüyorsunuz ahdhajspağdslx ama alakası yok
Sanirım abine şikayet ettin anlayabiliyorum 😃 @Vinditina
Yo kendisi arkadaşım 😄 senin gibi tiplerle çok alay ederiz gülsün diye etiketledim
Sıkıntı yok ben zaten ksar seviyorum
Peki sen o kıza ne vereceksin? Maddi gelirin ne? Evin var mı araban var mı? Bakire kız ciddi düşünür ve evlenmeyi ister
Layığın ondandır
Evet evet mesajlarımı sildirerek çok gülüyorsundur hahaha dimi
Kaldı ki sen açıklamışsın. Kadın göğüsünü gösterse bir Ordu peşinden gelir niye acaba. Sorun bizde mi erkeklerde mi? İstediğimiz şekilde cinsel soru bile soramıyoruz. Yolda yürürken tacize uğrayan kadın sayısına bak bakalım
Durumum iyi, babadan da zengin değil çalıştım kazandım çok şükür
Düzgün yorumlar yaparsan silinmezler. İnsanlara hele ki kadınları umursamayacak yorumlar yaparsan site kaldırır. Problem benim değil yani
Aylık gelirin ne kadar o halde?
Ben paran yok demedim ki evinin ve arabanın olup olmadığını sordum
Evim yok arabam var, aylık gelirim de değişiyor
Kadınları obje sınıfına kpymuşsun. Evlenmeden erkek istediğini yaşar çünkü erkek kadının peşinden koşar seks yapabilmesi başarıdır demeye getirmişsin. Alakası yok. Bu devirde bakir veya bakire kalabilmek asıl mesela değil mi zaten. Yoksa eskorta da gidersin.. mevzu bozmak veya yapmak değil
İlla tecrübe gerekiyorsa 1 kere yaşayabilir diyelim. Ama erkekler 3/4 defa yapıyor? Biz neden kabul edelim peki?
Beni bu hale siz getirdiniz, o kadar şey gördüm ki sizden iğreniyorum, temiz olun temizinden biriyle olun erkenden evlenin benden bu kadar bb
Erkekte temiz olacak o zaman. Al işte sorunu da kadınlara yükledi söyler misin nasıl bu hale getirmiş kadınlar sizi?
İğrenmenin acısını da başka kadından çıkartamazsın beni bu hale getirdiniz diyerek. Annenin de bir kadın olduğunu hatırla, ve ona göre yaşa.
@aliali1926
Peki
Meraba güzellik, ben de kulağım niye gecenin 4ünde çınlıyor diyordum, hem etiketliyorsun hem de engel atmışsın deli misin 😃
Sanırım sen de verdin ondan gocunman, sana da kedilerin ve güzel kardeşim kocanla mutluluklar @Peri111
Senin bel altı vurman ne derece mantıklı. Yazmıyım diyorum ama anlamıyorsun. Kadınlara karşı üstten bakman senin ezik bir egon olduğunu gösteriyor
Sende kadınlara böyle demen ne dememli senin anan yok mu bunu demen ironik olmuş cidden çelişki içindesin ne yazdığını okuyor musun önce kendine bak bakalım bana laf atacağına sen başlatın benim söylediğim sözler zoruna gitmesin kadınları böyle gören sensin çelişki diyene bak sen beyin erro olmuş sende
Engeli de uzatma diye attım ama seni belli ki çok üzmüşler ayrıca kendin demedin mi erkeğin ilişki şansı yok diye? Kaşar seviyorum diyip bakire kadın araman daha ironi.
Ee sen o kızın ırzına geçersen o da senin annene laf eder tabi. Ağlama
Ya bırak bu tipler sadece burada konuşuyor suratına bakmıyor kadınlar evi yok bir şeyi yok ajsjdjfkd ama bakire arıyor
Sen devam et böyle erkek olduğun için hakkın olduğunu zannetmeye
Yaşı da 24 mk ne kadar tecrüben olabilir 😂😂😂😂😂
Ha kadınlara laf edipte kullandığı Wi-Fi ve bilgisayar da kadın icadı. Bir kadın sayesinde yaşıyor sitenin adı kızlar ve kızlara hakaret ediyor😃😃😃😃😃😃 bizlerin ve bizler için yapışmış şeylerde dolanıp bizlere mi hakaret ediyorsun?
Ben size ahlak timsaliyim demiyorum ama siz bana ahlak timsalliği yapıyorsunuz, madem öylesiniz gereğini de yapın, şu ufaklık konuşurken terbiyeliydi sayende onunda ağzı bozulmaya başladı
Erkek sonuçta komple ironik onlar ne dediğini bilmiyorlar anasına laf attın mı zoruna gidiyor ama bir başka kızın namusuna dil uzatmak o kadar kolay umarım kınadığı her şey başına gelir
Ağzımı bozmadım sayılır bu senin yazdıklarının yanında devede kulak kalır. Kadınlsra obje gözüyle bakıp üstüne kalkmış diyorsun ki beni bu hale siz soktunuz neler yazdın aç bak yukarıda yazdıklarına
Çok çok denk geliyor basta da soyledim kasar seviyorum
İyi tencere kapak misali. Layığını bulmuşsun işte sana da öyle kız yakısır anlamadığım madem öyle kız seviyorsun bakireliğini ne soruyon al
Senin yapmaya çalıştığın cinsiyetcilik. Kaldı ki yaptığın şey olsa burada on kere yazmazdın. Biliyoruz hepimiz senin bakir oldugunu
Klasik tc erkeği şaşırtmadı
Sevişiyorsam değerli erkeğim ama sen sevişiyorsan aşağılık kadın demene de hala gülüyorum. Sen kimle sevisiyorsun kadınla? Eee sjapfpwlflsllfldlcv
Vitamin B12 eksikliği var ne yazdığını bilmiyor ben hepsini okudum kadınları o konuma soktu şimdi bunu demesi komik olmuş cidden köşeye sıkışmış yazık u dönüşünü yapmaya çalışıyor sen değil miyldin önce sorarım diye bakire mi yoksa nude attı mı diye öyle yaptığısa zamanımı boşa harcamasin demedin mi ne ara unutun sen 🤣
Ha ama gay falansan doğrudur ahshdjaksjqııf
@Peri111 ya bırak eminim tek tanıdığı kaıdn annesidir. Haksız çıkınca süt dökmüş kedi misali 🤣 korkağın teki. Çoğu erkek bile bunun gibi düşünmüyor artik. Cakmak tas moloz devrinden kalmis
Tesbih sallayıp nargile icesbilirsin gay erkek sever arkadasim 😁😁
Feminist mi pataklıyormışsun. Hahshahdhs ben misandristim seni alırım ayağımın altında
Ohhh senin gibi ezikleri ben güzel aşağılıyorum. Numaranı ver desem veremezsin bile. İyi ki misandristim
Misandrizm > erkekler
Ufaklık sen kesin pembesindir sen ver
Haksız çıktı işte zırlıyor shjsjsjd
Sıkıntı yok @peri111 ben mod arkadaşı etiketledim hesabı 1 xper zaten. Kapatırlar hesabi
Korkmuyorsan tabi. Gerçek erkeksen verirsin
İyi de tek hesabın bu değil ki vermemek için bahane ariyorsun gibi
@Taciiiii banla su gereksizi ya
İki hesabi varmis kendisi yazdi
@feminist
Ahaha kaçıp gitmiştir yazık 🤣🤣🤣
Erkeklerin hakları bile yok şimdi senin bu bel atlı vurmana dava açsam bile çatır çatır tazminat alıırım ki. Kendisi bile dedi skflfldf bacağın gözükse dayak yersin ahdnskdk
Erk*k haklarını yedim puhaahahah
@Peri111 o değilde güzel benzettik sunu. Straponla becetmemizi istedi 🥵🥵 o derece delirmis HAHAHAHHAHAHA
Bak numarasını yazamiyor bile kactı korkak zort oldu tabi
Söz veriyorum pembe strapon istedin atacagim agxina layik
16 cm yeter mi
Atacak insan buradan da atar
Pardon insan dedim
Yeter yeter 😂
Kendisi yeter dedi 😃
Pericim sen de partiye katıl, ufaklık razı oldu, ama biraz kara sanki
Hırrr 😂😂
Lafı nasıl koydun Ahaha işte böyle susar
Pericim evleniyoruz ilk sen duy istedik
Ben buldum galiba ve pembee
Evet straponumu cok begendi
Böyle @ksturkyy erkeğini aldatacaksın oh şuna bak geride kalmış bi er🍰 daha ahahahahah sizin soyunuz tükenmeyecek dimi bu dünyada değil ama öbür dünyada iyi yanarsın sen çatır çatır şuna bak kendi onunla bununla yapacak karşındakini düzgün bekliyor beklersin sen anca aldatılmaya mahkumsun sadece
@cerenlwk ben cimere attim kendisini
boş ver uğraşma şunun gibilerle ağzının payını ver yeter öbür tarafta yap yapacağını😂
Yo ettiği taciz yorumları yanına kâr kalacak degil.
Ha pardon görmedim o şeyleri tabi o zaman istediğini yap umarım yerini layığını bulur
Dilekçede veririm de böyle birisi için uğraşmak dahi istemşyorum mecbur verecez
Mahkemeye dilekçe vermemten bahsediyorum
Valla değmez tabi de uğraşacaksın ki başka yerlerde ötmeyecek haddini bilecek
Nasıl bir tacizden bahsediyoruz, bu arada evli çıktı ve duygularımla oynadı, umarim bu mesajları kocası da görür biraz ayar çeker
Rahat bırak be kadın rahat bırak yeter o hesp bitti şimdi de buna sardın rahat bırak
Günlük konulardan bahset merak ettiklerini sor
Çiğköfte adıyamanın mı urfanın mı muhabbeti
Adıyamanın
Gözlerin çok güzel kokuyor diye
Gözlerin çok güzel kokuyor
Her yolu deniyordu..
Yollarındaki taşları toplayin
Onu güldürmek istiyorsan planlarından bahset
Muhabbet sohbet konuşulur onu tanımaya çalışırsın
Konuşma boş ver deymiyor yorulduğuna
Hayallerini sor hedeflerini sor
Sen ikinci abdulhamit i konuş