Kişilik & Karakter İlk buluşmada ne konuşursunuz kızlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Karakterini nasıl çözerim nelerden konuşulmalı ilk buluşma kac saat sürmeli? İlk buluşmada ne konuşursunuz kızlar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Hiç sevgilin olmadıysa oluruna bırak kendiliğinden bırak erkek çok heyecanlı olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet kendini bağlamış bile bana kabullenmiş beni çoktan Yorumla proofstriker38 +1 yıl Eli ayağı birbirine girer senden daha çok heyecanlıdır ne yapacağını şarırı Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. akışına bırak 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olcak gibi tecrubesizim Yorumla çılgınaura +1 yıl Kendin ol yeter gerisi Bos, analiz etmeye çalışırken kendinden sogutabilirsin temkinli adım at yeter Yorumla Soran +1 yıl Anladım sağol Yorumla çılgınaura +1 yıl Rica ederim Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Acele etme yavaş yavaş tanımaya çalış. 0 0 Yorumla
gaziosmanpaşalı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Konuşulmuyor utanma olur 0 3 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Galiba seninkiler öyle geçiyor Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl Evet Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Ee peki bunun için yani bunu yapmamak için çaba sarf ediyor musun Yorumla
yellowwman Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl 1 saat surmeli davranislarini gozetle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç sevgilin olmadıysa oluruna bırak kendiliğinden bırak erkek çok heyecanlı olur
Evet kendini bağlamış bile bana kabullenmiş beni çoktan
Eli ayağı birbirine girer senden daha çok heyecanlıdır ne yapacağını şarırı
akışına bırak
Öyle olcak gibi tecrubesizim
Kendin ol yeter gerisi Bos, analiz etmeye çalışırken kendinden sogutabilirsin temkinli adım at yeter
Anladım sağol
Rica ederim
Acele etme yavaş yavaş tanımaya çalış.
Konuşulmuyor utanma olur
Galiba seninkiler öyle geçiyor
Evet
Ee peki bunun için yani bunu yapmamak için çaba sarf ediyor musun
1 saat surmeli davranislarini gozetle
Tamam sağol
Aklımıza ne gelrise