+1 yılMidye dolmayı çok severim ama bu şekilde hiç yemedim. İlk randevuda beni soğutacak maddeler Kaba konuşması, sürekli ailevi sorunlarından bahsetmesi, iyi niyetimin suistimal edilmesi. Buluşmalarda kıza asla hesap ödetmem ben, bu benim yetiştirilme tarzıma ters bir durum ama bunu da suistimal edildiğini anlarsam anında yol veririm.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıldate mate anlamam ben, soğuyacağım varsa soğurum birinden, en çokta beni korkaklık rahatsız eder, ve bir de özentilik, özentilik için kırk takla atan kılı kırk yaran birinden uzaklaşmam ışık hızından geri kalmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
küçük hesaplarla küçük avuntular peşinde koşanlar başta olmak üzere hayata karşı korkak olanlar, işte onlardan uzak dururum ben.
- Aşk İlişkileri konusunda 265,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSürekli ilgisiz olması.. yalan söylemesi eskilerden bahsetmesi veya egolu olması.. ve Cinsel sorular sorması, bunlar beni uzaklaştırır direk..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
"Ilk date" nedir yahu? "First date" diyerek devamini ingilizce getir bari, ayar oluyorum su dili baska diller ile harmanlamaniza. Cumle Turkce, icinde birtane Ingilizce kelime var. Kelimeyi okudugunda kafanda canlanan bulusma oluyor. O zaman bulusma yazin, ne bos yaptim ama :) Ama gercekten sinir bozucu.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuk bir karşılama , egolu tavırlar maddiyatla alakalı konuşmalar karşımdaki insanın telefonla ilgilenmesi , el kol hareketleri ya da yakınlaşmalar vss
18 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
🌺🌷💙❤️🌹🌹🌾🌲🥰🌹💙🌷🌺
+1 yılAşırı kendi odaklı olması beni dinlememesi telefonla meşguliyet kibirli konuşma tarzı 10 dk fazla sabredebileceğimi sanmam. Ama böyle biriyle buluşmam o da ayrı konu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakımsızlık
Ego
Ortama uymayan fiziksel tepkiler20 Yorumla 1- Gereğinden fazla yakınlaşması (oyle bir durum yaşamıstim maalesef ve bir daha konuşmadım)
2- Laubali konuşması
3- Varsa eski ilişkisinden bahsetmesi
4- Sürekli telefonuyla ilgilenmesi
5- Temiz olmaması ( tırnak, saç , diş , koku)
Bunlar anlık aklıma gelenler01 YorumlaMide bira çok iyi gider 🤸🙈🤸😊
Keşke olsa de yesem10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılMekanda çalışanlara kaba davranması, üstten bakması, çünkü insanın kalitesizliğine işarettir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. O ağzının tadını bilmiyormuş 😄 saygısız davranışları sogutur
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu nedir? Ben de soğurdum böyle bir şey karşısında 🤣🤣🤣
17 Yorumla- +1 yıl
Ben almayım, alana da mani olmayım 😆
- +1 yıl
Kore’de ahtapot yemiştim
Canlı geliyor ve bizim önümüzdr pişiyordu. Tadı güzeldi - +1 yıl
Bir ara deneyebilirim
Bir dostum Japon restoranına görürecekti beni
Orada vardır herhalde
Cinsel sorular sorması,
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Date olmadan önce daha ilk konusmada evin var mı araban var mı bankada birikmiş paran var mı sağlam kazanıyor musun gibi soruları dolaylı dolaysız rahatsız edici şekilde soran herkesten net soğurum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Bence ilk bakışta elektrik almak sonrası konusmalar maddiyata önem veren hareketler davranişlar. Wkilli çalışkan olup olmadığı gibi bir çok etken yaklaştırır ya da uzaklaştırır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sadece ogo derim ama kadınların %99 ogolu olduğu için %1 ihtimal kalıyor soğumamaya çok sıkıntı bir rakam 😄
00 Yorumla
+1 yılYaşamadan öğrenemeyeceğim galiba. Cevapları okuyayım da bari biraz aydınlanayım.
01 Yorumla
+1 yılMidye sevmeyen de ne bileyim 😏 Ben konuşurken yüzüme bakılmazsa telefona bakılırsa kalkar giderim.
05 Yorumla- +1 yıl
Benim minnak gözlerime bakmayan da ne bileyim 😄 aynı soruyu sana yöneltebilir miyim 🦂
- +1 yıl
Ay ben sayarsam burası yetmez :))) ama genel olarak 🤔 kendi gibi olsun nazik kibar olsun, oturup sürekli aynada kaslarına bakmasın salata yemesin önümde diyet yapmasın dini ekonomi politika muhabbetlerine girmesin dar görüşlü olmasın.. bazıları seni disliyor yediğin yemek olur kulturun olur vs hani açık görüşlü toleranslı olmalı arabaya oturalım demesin ona da gicigim 😃 cinselliğe hiç girmesin zaten paralarım onu 🤣
- +1 yıl
Çok güzel naif kriterler belirlemişsin kibar kasıntı olmayan birini bulursun umarım bulursan tut kolundan kaçırma 🤣 hele ilk buluşmada cinselliğe girmeyeni bulursan direkt nikah bas 🤣
Kaba ve düşüncesiz davranışlar falan.
Neden soğumuş onu yerken senden?08 Yorumla- +1 yıl
Onu alırken kendi fikrini söylemedi mi 🤣 kendi sevmediği veya doğru bulmadığı bir şeyi yiyor diye bir insandan soğumak saçma. Sen yeme ama başkasına da saygı duy yani. Gerçekten de dar görüşlüymüş. Bide hayvanları yemek günah diye bir şey ilk defa duyuyorum. O zaman kurban da kesmesinler ama et yemeye gelince kurbanı öyle bir keserler ki 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılÇinli midesi var sende :)
Pilava kaşık saplarsa soğutur beni :)
04 Yorumla- +1 yıl
Allah'ım Allah'ım Dünya kültürü yemekleri yediğin zaman çok kültürlü olmuyorsun ki ya da yemediğin zaman kapalı bir tip olmuyorsun.
Hijyen kuralları vasatın da altında o kadar yemek yapılan yer var ki asya kültüründe. Mesela sen kaplumbağ çorbası içsen ertesi gün ki halini düşünemiyorum bile :) - +1 yıl
Gidip yiyebilirsin, saygı duyuyorum bende, sayende görüyoruz. Takılıyorum ya :) :)
Çinliler ile çalıştığım için ve o kültürde bulumuş, görev yapmış arkadaşlarım olduğun için çok anlattılar ve gördüm de ben istediğim kadar açık olayım, midem açık değil ne yapayayım :)
Telefonu sessize alıp masaya ekranı ters koyması
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bu midyemi tam anlayamadım.
24 Yorumla
+1 yılBen sigara içen kadınlardan uzaklaşıyorum direk koku ve kişisel bakım kırmızı noktam 🙈
05 Yorumla- +1 yıl
Ender içilebilir ve o kokuyu hissetmiyorsam o kadar anlayışsız olmam sabit fikirli değilim zaten ama herşeyden önce sağlık için dikkat etmek gerekiyor. Bu arada çok kaliteli sorular ve içerikler cevaplarken oldukça keyif aldım emeklerinize sağlık. Umarım daha çok sorularınızı görebiliriz.
- +1 yıl
Çok iyi yapmışsın ') bu arada gülmek yakışıyor Allah hep yüzünü güldürsün ☺️
Daha ilk buluşmadan eski sevgililerini anması, burç sorup yorumlaması.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Valla ben anlamıyor bu isima soğuma işlerinden. Fırın gibi bir insan değilim ki ben 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Cinsellikle alakalı sorular ve geçmişi kurcalamak anında soğutur. Daha bismillah la
00 YorumlaÇay söylemiştik ben birinci bardağı bitirmeden 10 bardak içmişti garsonlar uzaktan bize bakıp duruyordu bide masadan kalkarken ben öderim demişti yok bide ben ödiyim
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. şapırdatarak yemek yemek. çok net.
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiz sevdiysek soğumayız 💪 istediği yerde istediğini yiyebilir, istediğini yapabilir
01 Yorumla Yemek yiyorsak ağzını kapatmaması, şapırdatması.
10 Yorumla
+1 yılHarbi mi gidebilir yol orada
10 YorumlaLavali hareketler şımarıklık
10 YorumlaNeki bu istiridye m
15 Yorumla
+1 yılMesela burnunu karıştırması
01 Yorumla
+1 yılÇokta umurumda deseydin..
01 Yorumla- +1 yıl
Tisss yani assdfgg
+1 yılDate olsa da soğusak:)
02 Yorumla- +1 yıl
Kalp var bende, heyecana gelemem 😂
Adres verirsen gelirim belki 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 44,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoğal gaz faturasını göstermesi.
01 Yorumla
+1 yılEski sevgiliden veya flörtlerden bahsedenler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsürekli dert anlatması
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBulußmaya date demesi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBuluşmaya date demesi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Midyeee😍😍😍😍😍
00 Yorumlapara avcısı olması.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne midye mi bu :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Zeki olmayan kadın sevmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTelefona bakma tekrarı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. cinsellikle ilgili soru sorması
00 YorumlaAğzını şapırdatmasın kafi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılTay beklerken danaya ortak olmak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılkendini övmesi, insanları örselemesi
00 Yorumla
+1 yılAğzının tadını bilmiyorsa gitsin zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. sürekli eli telefondaysa soğurum
00 Yorumla
+1 yılBu neki
02 Yorumla- +1 yıl
Hmmm
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılHersey sbsnsns
00 Yorumla Erkeksi konuşulması
00 YorumlaGörgüsüzlük
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Küfür, ukalalik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boş muhabbet
00 Yorumlaİlgisizlik
00 Yorumla
+1 yılYaşamadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Burnunu karıştırması
00 YorumlaUkala tavırlar
00 Yorumla
Detaylı bilgi