Uzak mesafe için savaşmaya değer mi?

6 aydır konuştuğum bir çocuk vardı ama böyle sanal diyince komik ve saçma geliyor bende hep inanmazdım ama normal hayatımda kimseden hoslanmazken onu tanımak bana farklı dünyaları gösterdi kendimi onunla keşfettim evimde gibi hissettim ben izmirdeyim o ise antalya da üniversite okuyor maddi olarak iyi değil hatayda depremde ailesi zarar gördü ve o yüzden buluşma imkanlarımız olmadı ben zaten sınava hazırlanıyorum ve 6 ayın sonunda bu mesafelerin iyi gelmediğini zor anında bana gelmediğini benim sarılmadığın omzunda ağlayamazsın koyduğunu ve bir sürü masrafını derdin arasında bunun imkansızlığından yorumunu benimde sınavıma odaklanmam gerektiğini bu senenin öneminden bahsetti ama seven bence mesafeyi dert etmezdi bi yandan da akıl alır gibi değildi zaten diyorum tüm hayalimi üniversiteyi antalyayi kazanmaya onla olmaya odakladim ama bunun için bir düzeni bırakmaya değer mi ya oraya gittiğimde aslında hiç birbirimiz için olmadığımızı fark edersem ya da başkasıyla oluşunu izlersem diye de korkuyorum pişman olmaktan ama bi yandan da diyorum ki içimde ukte olarak kalmasın denemeye savaşmaya değer sana mesajdan evinde gibi hissettiren yanındayken neleri hissettirmez mesafeleri o aşamadi onun için değil ama kendim için onunla 1 gun bile olsa yan yana durmayı istiyorum acaba doğru mu düşünüyorum

Uzak mesafe için savaşmaya değer mi?