Uzaktan ilişki olmaz hahah
Herkese thanks iyi geceler 👀👁️

Hiç görüşülmeyecekse uzak mesafe ilişkisi kötü oluyor. İki ilişkimden örnek verebilirim, bir tanesinde lisedeyken Fransa'dan bir çocukla sevgili olmuştum. O zamanlar yurt dışına gidemiyordum haliyle sadece skype, whatsapp aracılığıyla konuşuyorduk. Bir yerden sonra olmadı, yürümedi yani ayrıldım. Var gibi gelmiyordu. Birkaç sene sonra Fransa'ya gittim ve yazdım ona. Bir yazı orada geçirecektim, zamanında hoşlandığım kişiyi de görmek istedim haliyle. :D Bütün yazımız neredeyse birlikte geçti, yaz aşkı tadında oldu benim için gerçi. Ama fark ettim ki taa o zaman eğer yüz yüze görüşebilseymişiz belki biraz daha uzun soluklu bir ilişki olabilirdi. Yani belki değer yaşanmaya ama yüz yüze hiç görüşmeden ne kadar uyumlu olsanız da bir yerde kopuyor.
8 yıl uzak mesafe ilişkisi yaşamış biri olarak kesinlikle uzak durulması gerektiğini düşünüyorum. İki taraf da sorumluluk sahibi olsa da mutlaka bir şeyler eksik kalıyor. Hele ki temas bağımlısı biri olunca...
Teşekkür ederim 🌺
😊
Değmez baby :)
Sonu olmaz kuzum 🤗🤗
Bence de baby geç bile kaldık ahshshs
Ziline bas kaç jsjdjd
Senden hızlısı mezarda baby sjsjdj
İyi geceler baby ❤
Her ne kadar yaşamaya değer gibi gözükse dahi sürmüyor. Yani olmuyor.
https://www.youtube.com/embed/c_nJN0ZyuC4Cevap
35Cevap
Uzak mesafe ilişkisi yürümüyor.
Yakin mesafe aşk yaşamak varken.
Niye uzak mesafe aşk yaşayıp kendine eziyet edesin.
Uzak mesafe güven, sabır ve sevgi ister bu da çok zor bir şeydir.. uğraşılmaya deymez.. çevremden bulmaya çalışsam daha çok kar da kalırım..
Hem her uzak ya da yakın mesafe ilişkinin bir garantisi de hem de hiç yok.
Uzaktan ilişki olmaz, net...
Neden mi?
Aşk dokunmak, dokunulmak ister. Moralin olmadığında yanında olmak ister. Birlikte gezip birlikte eğlenmeyi ister. Avuç içi terleyinceye kadar el ele tutuşup, gerekirse sevdiğinin zıçtığı o b. ku bile yemek ister.
O derece bir yakınlık ister...
O yüzden en yakınımızda ki ile yakınlaşıp, aldatıp aldatılıyoruz..
Hayır. Sarılmadığım, göz göze gelmediğim, kokusunu bilmediğim biriyle sevgili olmaya değmez. Hı bi de güven konusu var ona hiç girmeyeyim 😄
Of🥺
Vermedi ki adını bile söylemedi :/
Yooo sebebini söyledi farklı bir sebep :/
😔
Asla gözden uzak olan gönülden de uzak olur bir tek istisna var uzak ilişkide evlisindir esin askerdedir ya da başka şehir yurt dışı çalışıyordur bunlar istisna birde bir istisna daha var düzgün karakterli biriyle sözlü ya da nisanlisindir buda istisnadır bazı durumlarda Nisan sözde bile insan uzakta olunca avucunu yalayabiliyor karakter meselesi ayran gönüllü insan çok nasil olsa nişanlım sözlüm beni görmüyor diyebiliyor heleki sevgili meselesi bambaşka hiç güven olmaz
insandan insana değişir
Olmuyor hiç deneme. Çünkü terkediyorlar şu zaman konusalım diyotlar sonra tanımamış gibi yapıyorlar başkasını seviyorum diyorlar. Bir sürü engel çıkarıyorlar 2 gün önce iyi oluyorlar seviyorum şunu yapalım iyi ki varsın vs diyorlar sonraki gün gidiyorlar aşkı bilmediklerinden mi böyle benim şansımdan mı böyle bilmiyorum ama Allah herkesi güzel ve gerçekten sevenlerle karşılaştırsın
Adam kadından uzaktaydı. Mesafeyle ilgili teknik bir problem... Bir şekilde üstesinden gelinebilecek bir şey...
Kadın ise adama uzaktı. Coğrafi uzaklıkla ilgisi olmayan metafizik bir problem... Kolay kolay üstesinden gelinemeyecek bir şey
Uzak mesafe ilişkilerine pek inanniyorum açıkçası.
Reelde tanisilir sonra ayrilinir ona bir şey demiyorum ama sanalda başlayıp uzak mesafeden dolayı sanalda biten ilişkiler bana çocuk oyuncağı gibi geliyor.
Şuanda yaşıyorum o başka ülkede sık sık görüntülü konuşuyoruz hatta ailemiz. bile biliyor onun ailesiyle baya samimi olduk şimdi de Türkiye'ye gelmesini bekliyorum gayet güzel ama biraz sabır gerektiriyor
Benim bu konudaki fikrimi biliyorsun ilk tanıştığımızda söylemiştim :)))
Merhaba.. benim böyle bir tecrübem oldu. Mümkün olduğunca görmeye gidiyordum, 2 haftada bir, ayda bir duruma göre. Gerçekten zorlayıcı. Sözgelimi bir sorun yaşıyorduk ve yanına gitmem gerekiyordu, telefonda çözülmüyordu. Ama anladım ki, esas sorun ayrı kalmaktanmış. Yanına gittiğimde hiçbir şey olmamış gibi sorun çözülüyordu. 2 yıla yakın ilişkimiz sürdü ama sonra bitti, mesafe bunda çok etkili oldu. Tabi başka sebepler de var. Şimdiki aklımla kalkışmam. Sevgiler..
3 - 4 sene oldu biteli. "Yokluğunun takvimini tutmuyorum artık" diyor ya Özdemir Asaf, bendeki durum da böyle.
Çok sevdiğim bir şiirdir, ezberimde :)
Siz ilgili misiniz edebiyata :)
Okuduğunuz bir kitap var mı şu sıralar?
Sayılır tabi :) Nazım Hikmet'in Memleketimden İnsan Manzaraları kitabı çok güzeldir 🙂
Öneri için söylemedim. Sohbet ederken deyiverdim sadece
Önermeyi pek sevmiyorum. Sanki ben biliyormuşum da karşımdaki bilmiyormuş gibi bir durum oluşuyor. Şunları oku da gel, der gibi. Karşımdaki isterse o ayrı tabi ama kendiligimden demeyi sevmiyorum :)
🙂🙂
Çok güzel başlıyor iyi gidiyor sonunda birisi pes ediyor iki tarafta gerçekten sevse mutluluğa gidebilir vede çok uzun sürmemeli 1 2 yıla ciddiyete bağlanmalı
Biraz zor bir ilişki yapısı değer mi değmez mi bilemem bazen değer bazen boşa gider.
Uzak mesafe olarak başlayıp çok güzel sonuçlanan ilişikler var, bence sabırlı olunursa yaşamaya değer.
Mesafeyi en aza indirmek gerekiyor onun dışında çok zor.
Pandemi süreci malum birçok kişi uzak mesafe ilişkisi yaşıyor
Uzak mesafe ilişkisi baya zor bi durum. Benim de vardı uzak mezara ilişkim 640 km idi. Sonra..
Aynen 640 metre bi mezarlık 🤗
ben yaşıyorum ama yaşanmaya değmez çok zor sırf mesafeler bitsin artık diye evlencez
Sellam,
Rezir de eder vezir de.
Evet denemeye değer.
Daha önce uzak mesafe ilişkisi yaşadım sık sık görüşülmez ise sürmüyor. Şu anda da aslında uzak mesafe diyebileceğim bir ilişkiye sahibim aramızda 1 saat var ancak pandemi mağduruyuz. Daha önce görüştük. Sık sık iletişimde kalınmaz ise görüşülmez ve hayatın bir yerinde kesişmezseniz ne yazık ki benim fikrim sürmediğinden yana.
Uzak ilişki saçma bence ve hiç yaşamamıştım yaşadığıma pişman oldum yüz yüze olmak birlikte vakit geçirmek daha güzel uzaktan hiç bir önemi yokmuş gibi hissiz bir ilişki oluyor
Beni aldatacağını ve bu olmadan ayrılmamız gerektiğini söylemişti kafayı sıyırıyordum neredeyse. Uzun mesafeden ilişki yürütülebilmesi için iki kişinin de birbirine sonsuz bir güven, sevgi ve saygı duyması gerekir fakat günümüzde pek mümkün değil gibi.
.
Çok zor oluyor,
Ama insanlar bence karşısındakini daha iyi tanıyor.
Düşüncelerini anlamak onun yanında onu anlamaktan daha iyi.
.
uzak mesafeli ilişkilerde hep soyut düşünceler olur. somuta yer olmaz.
gönül işi de soyuttur fakat, somutluk ister, yan yana olmak ister. o yüzden hiç bulaşma
Uzak mesafe ilişkisi yaşadım 2 sene de 2 kere gördüm şimdi evliyiz çok mutluyuz
Olmuyor, yürümüyor. Ben sevdiğim insanı istediğim an görmek istiyorum ve bu durum beni yıpratıyor. 🙄
Hayır. Sevdiğinin elini tutamadıktan, sarılamadıktan, öpemedikten, nefesini hissedemedikten sonra ne işe yarar ki?
Ben eskiden seviyordum böyle ilişkileri..
Özlemek, beklemek güzeldi çünkü. Tabi eğer sonunda kavuşmak varsa.. Ve ortada gerçek bir aşk varsa...
5 aylık ilişkim var gayette güzel ilerliyor hemde kendisiyle buradan tanıştım
Bulusamicaksanız yapmayın etmeyin, daha farklı bir intihar yöntemi bulun tövbeestağfirullah tabi de.
Ay bu arada dusundum de, sanırım uzak mesafe benim imtihanım😂 ben uzak mesafe insaniyim, yakin mesafede olmuyor benle😂
İyi ya da kotu gunumde yanimda olamacaksa ikiskinin bir anlami yok bence.
Süresi önemli. Birkaç ay dayanabilirim ama uzun süreli uzak mesafe ilişkıleri bana uymaz.
Hayır değmez.. uzak mesafe ilişkiside büyk konuşmıyon yaşamak istemem.
Yaşanmaz.. level zaman geçtikçe düşer.. gözden ırak olan hesabı... olmaz yani.. net.
Ben yaşayamam, umarım böyle bir durumda da kalmam...
Sevdiğim çocukla aramda mesafe var sevgili değiliz ama, keşke olsakta uzak mesafe ilişkisini sana anlatsam
Sevgilimle burdan tanıştık 3 yıldır birlikteyiz
Uzak ilişkiler zordur. Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor.
evet yaşadım merak ettiğin bir soru varsa sorabilirsin
Uzak mesafe ilişkisi bir yerden sonra yürümez çünkü yanında birisini istersin
ben saçma buluyorum yanımda olmayan birisini ne yapayım ki
Tabi ki değer iki tarafda seviyorsa , zaten önemli olan yanında olması değil ki önemli olan sevgine ve sevgiline bağlı ve sadık kalmak
biz 3 saatlik mesafedeyiz farklı şehirlerde yaşıyoruz. iki haftada bir görüşüyoruz ve beş aydır da sevgiliyiz. yarın yine gideceğim yanına :)
Eğer insan hissederse, mesafeler özleme dönüşür
uzak mesafe ılıskısı zor cogu hevesın yarım kalıyor
Evet yaşıyorum. Saçmalık sadece. Doğru düzgün konuşamıyorsun. Dokunmak istiyorsun dokunamıyorsun.
Beklentileri boşuna çıkaracak bir insan değilse bence değer.
Sevdiğim kadınla askelik dışında uzak bir mesafe yaşamadım çünkü o süre bize yetti de arttı
Asla değmez yürümez
Her sevgi yaşamaya değer mesafe gözetmeksizin
Sonunda ömürlüğüm olucaksa değer Efendim.
Hayır. Yorar yıpratır ve üzer.
sıkıntılı..
Gözden ırak gönülden de ırak demiş büyüklerimiz
Hayir isim. olmaz ben yanimdakine guvenemiyorum
Yürümez derim ama özledinmi daha güzel
Olmuyor alatmıştı benim canım
Sadakat olduktan sonra değer
Bence değer
Sanmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?